Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 24-10-11, 22:59   #1
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

Default Problema supape..

Salz.. am probl mari cu masina in ultima vreme... motoru merge f bine are si putere tot dar am un consum f mare.. 18-19%.. fum negru bujii afumate

Am verificat si schimbat cred ca tot ce putea cauza problema asta.. de la bujii la sonda lambda la filtre etc..

Vroiam sa stiu ceva in legatura cu supapele.. cum pot afla daca am probleme la ele ? Sa nu mai inchida cum trebuie si din cauza asta sa am probleme este..

Eu am facut un test de compresie si am luat rezultate bune.. 11.5-12 la toti cilindrii.. dar nu stiu exact daca asta inseamna ca nu e nici o problema la supape .. de pierdut ulei nu pierd deloc

Stiti cumva dak am cum sa aflu sa verific supapele astea ?

ms
earthquakero is offline   Reply With Quote
Old 25-10-11, 23:23   #2
matz111

Stage 3

Default Re: Problema supape..

despre ce masina este vorba ?
matz111 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-11, 15:40   #3
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

Default Re: Problema supape..

scz am uitat sa scriu .. despre un Golf 3 1.8 benzina.. deci pe mn ma intereseaza doar sa stiu daca o fi totul in regula la motor supape cilindri acolo am consum mare.. fum negru.. bujii afumate..

si vroiam sa stiu daca pot verifica cumva sa fiu sigur.. de pierdut ulei nu pierde.. motoru merge bine rotund.. si am facut si un test de compresie si mi a dat asa cum am zis cam 11.5-12 pe la toti cilindri ceea ce e bine am inteles..

ce inseamna asta ? ca nu e nimic de la supape ceva ?
earthquakero is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -