Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 20-01-11, 20:40   #1
sita

Stage 5

sita's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[VW]
Default MFA mk1 Cabrio

am un mk1 cabrio din '88 1.8 k-jetronic (injectie mecanica) si as vrea sa ii pun MFA, am ceasurile cu mfa (de cabrio, nu de mk1 gti), maneta cu mfa luata tot de pe un cabrio si senzorul de temperatura exteriora, m-ar interesa sa stiu ce mai imi trebuie ca sa fie functional MFA-ul, eventual o schema electrica, ceva, ar fii foarte bine venita. Am rascolit netul si nu am gasit nimic despre MFA pentru mk1 nici cabrio nici Gti
sita is offline   Reply With Quote
Old 04-02-11, 10:38   #2
tavi_cc

Stage 3

tavi_cc's Avatar

Default Re: MFA mk1 Cabrio

daca te descurci cu germana si engleza,rusa poti cauta forumuri de peste hotare specializate in vw si din experienta iti spun ca sunt mult mai pline de informatii,poze,detalii decat ce avem noi in tara.insa nu sunt sigur ca poti monta mfa si sa si functioneze pe injectia ta.eu pe monomotronic pot monta fara probleme,am un amic ce are mfa pe vento,exact acelasi motor ca si mine,1.8 cod abs 90 cai.suma respectelor

Last edited by aleks; 19-02-11 at 10:54.
tavi_cc is offline   Reply With Quote
Old 09-02-11, 20:29   #3
sita

Stage 5

sita's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[VW]
Default Re: MFA mk1 Cabrio

mk1 are mfa pe inj mecanica, de fabrica, mk1 cabrio are de fabirca si pe inj mecanica si pe electronica, mfa pe inj electronica e simplu pt ca e comandat de ecu, pe inj mecanica nu are ecu si e comandat de vaccumuri si senzori, crede-ma ca am rascolit netu si nu am gasit scheme pentru mk1 in schimb pentru mk3 gasesti documentatie pe toate gardurile, oricum am rezolvat problema, trebe doar sa ma apuc de montat, traiasca Haynes , merci oricum

Last edited by aleks; 19-02-11 at 10:54.
sita is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -