Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 10-09-10, 20:43   #1
gabrielmarin

Stage 1

Default problema in mers

Salut! De ieri mai exact am o problema la golful meu 1.4 16v. Am observat ca in timpul mersului cateodata imi smuceste un pic masina parca zici ca nu se mai alimenteaza mai ales la decelerare, merge asa sacadat(cateodata).Stie cineva care sa fie oare probl;ema; sa fie oare de la bujii k le-am schimbat acum 4500km, sa fie de l a benzina ? .
Aaaa era sa uit si de problema cu stergatoarele . am obsv ca de la un timp merg foarte greu da nu prea am bagat in seama am zis ca e de la vreun releu ceva si deodata poc s-au blocat pe verticala . am mai oprit eu motorul am mai det din maneta de stergatoare si de-abia au venit la pozitia initiala cu viteza melcului; ce ar trebui sa fac in cazul asta ca am auzit ca s-ar umbla pe undeva pe lagarele lor jos la parbriz.asa e oare?Astept ajutorul vostru Multumesc mult!
gabrielmarin is offline   Reply With Quote
Old 11-09-10, 13:53   #2
sorincel

Stage 3

Member of:
[VW]
Default Re: problema in mers

problema cu stergatoarele e la mai multe masini ideea e sa nu mai folosesti stergatoarele pana nu le faci,trebuie demontat tot ansamblul de la stergatoare si vazut acolo unde prinzi tu stergatorul (are un ax in care intra apa si se gripeaza) incerci sa desfaci tot ce e sub el si sa cureti cu o perie de sarma smirghel ,pui vaselina si apoi pui la loc si faci asta la toate angrenajele,asta daca o sa poti desface
Iar cu smuncituri eu am patit-o ca la fel parca se oprea si am schimbat filtrul de benzina si nu am mai avut probleme ,Spor la treaba
sorincel is offline   Reply With Quote
Old 13-09-10, 12:32   #3
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]

legat de motor.. .incearca sa pui testerul pe ea.. trebuie sa gasesti o eroare si daca nu poti sa urmaresti parametri care oscileaza in momenturl respectiv
Swat-Cat is offline   Reply With Quote
Old 20-09-10, 19:37   #4
gabrielmarin

Stage 1

am rezolvat si eu intre timp problemele mele binenteles q ajutorul vostru.la faza cu intreruptul chiar a fost de la filtrul de benzina : schimbat si rezolvat ;
- la faza cu stergatoarele o patisem rau de tot, am dat eu tot jos de-acolo erau gripate rau de tot si am incercat sa scot 'arborii' aia din camasile alea de antimoniu, si la a doua nu puteam sa misc deloc era ff ruginita, am pus eu niste lichid de frane dar degeaba, am incalzit angrenajul ala la aragaz ca asa am mai auzit si eu si incep sa bat asa cu ciocanul si POC se rupe bratul ala de antimoniu din teava care sustinea bratul de antimoniu.
ce sa fac ,mam dus a doua zi sa ma interesez cat e unul : 180 lei doar bratul in nici un caz nam dat atatia bani mam dus prin carrefour sa caut ceva de lipit si am luat Bison pt metal si poxipol.Am ajuns acasa am lipit intai cu bIson si dupa o zi am infasurat cu plasa din aia de fibra si am dat si cu poxipol peste si tine frate nu jucarie Toata afacerea 32lei fata de 180 in concluzie foarte tare bisonul ala putand sa lipeasca si antimoniu.
gabrielmarin is offline   Reply With Quote
Old 29-09-10, 20:34   #5
SoulTrain

Stage 4

SoulTrain's Avatar

Poate intalnesti o ploaie torentiala si se rupe lipitura facuta de tine cand iti este lumea mai draga. Incearca la dezmembrari sa vezi cat costa. Sau acolo ai fost si costa 180 lei?
SoulTrain is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -