Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 02-04-07, 08:46   #1
mihai_m

Stock

Default lumini bord golf 3

Salut, daca ma poate ajuta si pe mine cineva... am un golf 3 din 1996 si am probleme cu lumina din bord, nu am deloc lumina, kilometraj, turometru, ce pot sa fac?.... Cum pot scoate masca sa vad daca nu este ars becul?
Multumesc.
mihai_m is offline   Reply With Quote
Old 20-05-07, 21:32   #2
aqyce

Stage 3

aqyce's Avatar

Default Re: lumini bord golf 3

Scoti plasticu bombat din dreapta de langa masca de pe bord si gasesti un surub
Scoti plasticu din colt stana (ala dinainte de butonu pt faruri),acolo ii o limba de plastic pe lateralu sistemului pt aprins faruri(apesi pe ea,si tragi spre tine) si iese tot sistemu de aprins faruri iar in spate mai gasesti un surub si le desfaci o sa iasa masca si in spatele mastii o sa gasesti mai doua suruburi pe lateral...dupa ce le desfaci scoti ceasurile de bord si in spate au o mufa sa o scoti ca sa ai acces la ele!spor la treaba!
aqyce is offline   Reply With Quote
Old 05-06-07, 22:53   #3
dorrex12

Stock

Dc vrei sa nu strici nimic si sa nu gresesti uite aici o explicatie ca la scoala cu poze cu tot :d http://www.blauertacho.de/doc/vw/gol...motometer).htm
dorrex12 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-07, 15:15   #4
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

1.verifica suigurantele sa vezi ca totul e in ordine
2. scoate ''ceasurile afara si ferifica mufele daca sunt la locul lor
3. verifica becurile

ca sa scoti ceasurile iti trebuie 10 minute o surubelnita , putina atentie si linkul urmator : http://www.blauertacho.de/doc/vw/gol...motometer).htm

succes!

Fresh Touring Origination
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 08-07-07, 16:40   #5
gratzy7

Stage 2

eu am un g3 din 95 si nu mi merge lumina la ceas si acolo unde indica cati km am parcurs,practic alea 2 dreptunghiuri verzi.Stie cineva, ceva?Apropo, am vazut golful verde in is,e frumusel foc.Hai noroc
gratzy7 is offline   Reply With Quote
Old 09-07-07, 01:03   #6
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by gratzy7 View Post
eu am un g3 din 95 si nu mi merge lumina la ceas si acolo unde indica cati km am parcurs,practic alea 2 dreptunghiuri verzi.Stie cineva, ceva?Apropo, am vazut golful verde in is,e frumusel foc.Hai noroc
iti sunt arse becurile !
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 20-01-10, 15:02   #7
geo_mycar

Stage 2

salutari, si eu am aceeasi problema cu luminile din bord. o perioada imi lumina doar partea dreapta sau chiar varia intensitatea luminii, de o saptamana nu mai am lumina deloc, adica doar lcd urile sunt iluminate ... o sa incerc sa desfac si eu sa vad ce au dar eu as my avea o problema si anume nu imi functioneaza bine lcd- ul ( ecranul ) care afiseaza chilometrii ... ma poate ajuta cineva? ce ar trebui sa fac? se poate schimba doar el? se gasesc la dezmembrari ? va multumesc anticipat ...
geo_mycar is offline   Reply With Quote
Old 14-03-10, 23:41   #8
prala

Stock

Am si eu o problema legata de displayurile din bord , dar nu e chestie de iluminat mie nu imi mai afiseaza nimic practic , km parcursi nimic iar la ceas niste liniute ,va rog dati-mi o idee ,opinie ,solutie .Multumesc
prala is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 09:54   #9
sonnic54

Stage 5

sonnic54's Avatar

Member of:
[VW]

ai in spate la acele cadrane 2 chesti moi de forma patrata ... cu niste liniute foarte mici pe ele. alea trebues puse in asa fel incat sati faca contactul calumea.cu ceasurile. nustiu cum sati explic altfel . sau vezi sa nu fie stranse suruburile bine la tablou in spate
Old 15-03-10, 10:00   #10
prala

Stock

M-am gandit ca ar fi contactu de bai , chestia ii ca nu am umblat deloc acolo , desi am obs de vreo saptamana ca se face condens in interiorul ceasului , ma gandesc sa nu fi facut scurt , desi de la condens cam greu sa conduca curentul incat sa faca scurt
prala is offline   Reply With Quote
Old 15-08-10, 22:15   #11
PIVU

Stage 3

salut am si eu o intrebare merg cumva ceasurile de pe golf 3 vr6 pe golf 3 18 amandoua borduri au computer de bord, la unu mi sa stricat lcd care afiseaza datele pt computer cel de sub turometru si il schimb cu tot, bordul vechi il dezmembrez si il dau pe bucati la cine are nevoie de lm ceas apa benz si turometru
PIVU is offline   Reply With Quote
Old 16-08-10, 20:50   #12
paul_ral

Stage 5

paul_ral's Avatar

Member of:
[VW]

Nu merg cele de pe VR6 pe 1.8!
paul_ral is offline   Reply With Quote
Old 17-08-10, 08:41   #13
PIVU

Stage 3

eu zic ca merg , l-am montat aseara si indica bine si turati si km temp apa, temp la ulei, benzina masina este din 93 18 GT, diferenta este la km unu pleaca de la 20- 220 km si unu 0 -220km oricum il am si pe cel vechi o sa incerc sa il dau la cineva care are nevoie de piesedin el poate mai ma scot din paguba
PIVU is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -