Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 03-03-10, 19:44   #1
UnuNegru

Stage 3

UnuNegru's Avatar

Member of:
[VW]
Default Help Passat 3BG !

Dupa cum spune si topicul am nevoie de un pic de ajutor , am urmatoarele probleme :
1. Defiecare data cand inlocuiesc siguranta de la semnalizare mi-o arde dupa 1-2 folosiri a semnalizari ( om obs ca pe dreapta ). In plus pe langa asta farul drept imi trepideaza este posibiul sa fie un scurt din cauza lui ?
2. As vrea sa inlocuiesc boxele de pe masina ( are cienva idee ce marime sunt ). Sau daca a inlocuit boxele cu vreaun model anume.
3. Cu ce pot inlucui tamponele portierei?
Old 04-03-10, 10:12   #2
marku5
VW Driver

Stage 5

marku5's Avatar

Member of:
[Fiat]
[AfterDark Racing]
[VW]
[4Tuning International]
Default Re: Help Passat 3BG !

1. la semnalizare ai un scurt si cu cat sta mai mult cuplata se incinge pe undeva si iti pusca siguranta.este posibil sa fie scurt din cauza farului deoarece de la trepidatii pe un fir ce duce la semnalizare s-a belit izolatia.sau ar mai fi varianta releului.
2. boxele sunt de 16,5,iar daca ai pe masina cele originale si vrei sa pui aftermarket iti mai trebuie inele adaptoare pentru a se distanta difuzorul de interiorul usii,pt ca atunci cand deschizi geamul sa nu-ti loveasca in magnet(inele sunt speciale pentru fiecare masina in parte)
3.........
marku5 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-10, 15:41   #3
UnuNegru

Stage 3

UnuNegru's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Help Passat 3BG !

Iti multumesc pt informatiile oferite
UnuNegru is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -