Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 28-01-10, 01:28   #1
kenwoodboss

Stage 5

kenwoodboss's Avatar

Question cateva probleme Mk4

sal baieti.
am si eu cateva probleme cu un golf 4..
- imi pierde ulei la servodirectie (daca nu completez merge greu volanul si huruie)
- imi pierde apa-antigel
- am inchidere pe Cheie (baterie noua la cheie) si nu se armeaza inchiderea centralizata . Unde se afla modulul asta de inchidere? poate nu o fi pus la baterie?
- alarma nu functioneaza
---------------------------
Golf 4 ,2003, 1.9 TDI cred ca e Pompe Duse.. 131CP / Cutie Manuala 6+1

Maine o ridic pe elevator. sa vad pe unde pierde lichide si o sa revin cu detalii (eventual poze)

Niste idei cum as putea sa rezolv problema. . ?ms
Old 29-01-10, 14:09   #2
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]
Default Re: cateva probleme Mk4

in legatura cu inchiderea uitate daca ti se aprinde becul de pe usa la sofer cand deschizi usa, daca se aude buzzerul cand lasi becurile aprinse si deschizi usa si daca se aprind luminile din plafon la deschiderea usii soferului. daca nu functioneaza astea, la inchidere ai un swich stricat si nu e buba mare...
Old 29-01-10, 22:41   #3
kenwoodboss

Stage 5

kenwoodboss's Avatar

Quote:
Originally Posted by Smenarul View Post
in legatura cu inchiderea uitate daca ti se aprinde becul de pe usa la sofer cand deschizi usa, daca se aude buzzerul cand lasi becurile aprinse si deschizi usa si daca se aprind luminile din plafon la deschiderea usii soferului. daca nu functioneaza astea, la inchidere ai un swich stricat si nu e buba mare...
ledul de pe usa se aprinde / si luminile din plafon se aprind . si BEEPUL suna dak las luminile aprinse si deskid usa
kenwoodboss is offline   Reply With Quote
Old 04-02-10, 09:58   #4
nck_xx
VW Driver

Stage 4

nck_xx's Avatar

Member of:
[VW]

Antigelul il pierzi din cauza senzorului de temperatura iar cheia trebuie sincronizata
nck_xx is offline   Reply With Quote
Old 04-02-10, 17:58   #5
kenwoodboss

Stage 5

kenwoodboss's Avatar

pai si cum sincronizez cheia ? adica? ce trebuie sa fac ? am desfacut partea din stanga a bordului . am gasit inchiderea centralizata si mai are o cutiuta mai mica cu doua butoane de se invartzi de ele si 2 leduri(ledurile sunt stinse)..
Old 04-02-10, 19:10   #6
nck_xx
VW Driver

Stage 4

nck_xx's Avatar

Member of:
[VW]

Sincronizarea din cate stiu eu se poate face numai cu un VAG-COM
nck_xx is offline   Reply With Quote
Old 17-02-10, 21:53   #7
Ecklund

Stage 2

Member of:
[VW]

Sal cam tarziu pt reply-ul...aceeasi pb sau aceleasi le-am avut si eu..cu lichidul antigel este un furtun gros sub radiator care spre ex la mine era impuscat si cand turam masina tasnea cu putere,deoarece mere sub presiune cu apa,mi-a zis mecanicul ca e vre-o 2 mil un furtun din ala dar l-a taiat in ambele capete, a taiat o teava la marimea respectiva 2 coliere si asta e..
Si acum am o intrebare in legatura cu servo,la mine nu papa din cate am vazut uleiul este aproepe de minim dar asa era de cand am luat masina dar volanul mergea ok dar de la o vreme vireaza din ce in ce mai greu..si nu stiu ce are..u ai rezolvat pb?
Ecklund is offline   Reply With Quote
Old 17-02-10, 22:49   #8
kenwoodboss

Stage 5

kenwoodboss's Avatar

eu am rezolvat'o bine rau. (am busit'o) .
- Copyright 2026 4Tuning -