Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 07-11-09, 18:03   #1
cca_golf

Stage 5

cca_golf's Avatar

Default Probleme Golf IV MCD

Am o problema cu ”cd-playerul” .este original de la volkswagen ”Vw MCD ”, toate piesele merg pana la 9 sau 10, de la 10 în sus încep sa se audă intrerupt. Care ar putea fi problema? Atașez o imagine cu ”cd-playerul”
P.S. nu îmi vine pe moment în minte cum se mai spune la ”cd-player”
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	rns_mcd.jpg
Views:	131
Size:	41.7 KB
ID:	1166563  
cca_golf is offline   Reply With Quote
Old 09-11-09, 14:05   #2
cca_golf

Stage 5

cca_golf's Avatar

Default Re: Probleme Golf IV MCD

30 de vizitatori si nimeni nimic ?
Old 09-11-09, 14:50   #3
iulian2476

Stage 5

iulian2476's Avatar

Salut! Eu personal nu am acest navi la masina si nu stiu exact cum se comporta. Am observat si eu aceleasi simptome la cd-player-ul meu de acasa, care nu citeste decat fisiere cda (fara mp3). La fel facea uneori, atunci cand se apropia de sfarsitul cd-ului, de ultimele meldoii. Presupun ca unitatea optica cu care au fost scrise cd-urile sau cd-ul in sine are ceva, de iti apar aceste intreruperi. Nu cred ca se datoreaza cd-playerului maisnii aceste intreruperi sau dificultati in citire.
iulian2476 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-09, 21:57   #4
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]

nu vrei sa combini "CD Playerul"? iti dau un MP3 Player Blaupunkt Kingston Mp47 cu telecomanda,usb, iesire separata pt buffer pastreaza culoarea bordului butoanele luminate rosii iar displayul este albastru dar ai posibilitatea sa il faci ce culoare vrei tu si iti mai dau si o diferenta!
Old 10-11-09, 18:07   #5
cca_golf

Stage 5

cca_golf's Avatar

Quote:
Originally Posted by Smenarul View Post
nu vrei sa combini "CD Playerul"? iti dau un MP3 Player Blaupunkt Kingston Mp47 cu telecomanda,usb, iesire separata pt buffer pastreaza culoarea bordului butoanele luminate rosii iar displayul este albastru dar ai posibilitatea sa il faci ce culoare vrei tu si iti mai dau si o diferenta!
deocamdată nu, din mai multe motive dintre care, nu ar arata deloc bine deoarece ar rămâne un spațiu gol
Old 10-11-09, 18:14   #6
cca_golf

Stage 5

cca_golf's Avatar

Quote:
Originally Posted by iulian2476 View Post
Salut! Eu personal nu am acest navi la masina si nu stiu exact cum se comporta. Am observat si eu aceleasi simptome la cd-player-ul meu de acasa, care nu citeste decat fisiere cda (fara mp3). La fel facea uneori, atunci cand se apropia de sfarsitul cd-ului, de ultimele meldoii. Presupun ca unitatea optica cu care au fost scrise cd-urile sau cd-ul in sine are ceva, de iti apar aceste intreruperi. Nu cred ca se datoreaza cd-playerului maisnii aceste intreruperi sau dificultati in citire.
merci o sa încerc
Old 10-11-09, 22:53   #7
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by cca_golf View Post
deocamdată nu, din mai multe motive dintre care, nu ar arata deloc bine deoarece ar rămâne un spațiu gol
in cazul in care am face un schimb ceva ti`as da si casetofonul original al masinii, eu in tin sub Mp3 player si i`am lasat aliemntarea doar sa se aprinda si in felul asta nu am nici spatiu gol si am pastrat si aspectul bordului
Smenarul is offline   Reply With Quote
Old 13-11-09, 18:43   #8
TYBYSTC

Stage 5

TYBYSTC's Avatar

Member of:
[VW]

pun eu la bataie pe un MCD :
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	29m6hsh.jpg