Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 24-10-09, 00:12   #1
Ecklund

Stage 2

Member of:
[VW]
Default Salut

Sunt nou venit pe aici,si as avea si eu cateva intrebari daca se poate.de curand am achizitionat un golf 4 1.9 tdi variant 2001.cand a cumparat-o nu am observat ca nu imi functioneaza scaunele care ar fi trebuit sa fie incalzite si oglinzile electrice..as dori sa aud cateva pareri poate imi puteti spune de la ce pleaca buba.a si am uitat sa mentionez ledurile de la oglinzi si scaune se aprind.merci
Ecklund is offline   Reply With Quote
Old 24-10-09, 00:40   #2
iulian2476

Stage 5

iulian2476's Avatar

Default Re: Salut

O presupunere, in cazul in care nu ai verificat. Poate e doar vreo siguranta arsa, nu stiu, zic si eu ca o posibila cauza. Vezi si tu in ce stare sunt sigurantele si poate e vreuna care e comuna pentru scaune si oglinzi (functie de confort) si e arsa.
iulian2476 is offline   Reply With Quote
Old 24-10-09, 00:42   #3
Ecklund

Stage 2

Member of:
[VW]

ideea e ca eu m-am uitat pe schita aia si chiar le-am sucit intre ele,ca nu aveam altele de schimb dar fara nici un rezultat..acum na ori unde oi fi eu nepriceput ori o fi alta buba..ms oricum pt reply
Ecklund is offline   Reply With Quote
Old 24-10-09, 20:44   #4
mobiles_de

Stage 5

Sub scaun ai un steker pt incalzire...vezi daca intra 12 V sau nu...in general daca lampa de la buton se aprinde , ar trebui sa fie toate sigurantele ok
Tot asa testezi si oglinzile...la opel se strica motorasele...la vw nu prea.
mobiles_de is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -