Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 11-08-09, 18:26   #1
R_Lo

Stage 1

Default am o problema cu cd-playerul

deci am tot umblat k sa-mi fac rost de toate elementele componente originale, si acum am suport pahar, cd-player, casetofon si clima toate originale.....

pana acu 2 zile era totul OK iar ieri cand am vrut sa ascult un cd mi-a aparut ckc magazine.....(sau ceva de genul). le-am demontat, m-am uitat la fire si e totul ok, luminile mi se aprind la cd-player(original vw) insa nu imi citeste nici un cd. radioul insa imi merge....are careva vreo idee???

PLS HELP!!!!
R_Lo is offline   Reply With Quote
Old 11-08-09, 22:23   #2
tzutzu.2009

Stage 5

tzutzu.2009's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[VW]
Default Re: am o problema cu cd-playerul

Pai ar fi o solutie, care ti-am mai zis-o: Ia-ti unul aftermarket daca tot vrei woofer.
tzutzu.2009 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-09, 17:22   #3
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]

tu ai o magazie de cd`uri? pe un casetofon original? ca n inteleg ce magazie sau doar zice ceck magazine?
Smenarul is offline   Reply With Quote
Old 12-08-09, 17:45   #4
R_Lo

Stage 1

Quote:
Originally Posted by Smenarul View Post
tu ai o magazie de cd`uri? pe un casetofon original? ca n inteleg ce magazie sau doar zice ceck magazine?
deci cand bag orice cd imi apare "chk magazine", eu nu am magazia de cd-uri, numai casetofonul original insa cred k a avut dar a luat-o neamtzu cand mi-a vandut-o
Old 21-08-09, 18:36   #5
R_Lo

Stage 1

sa inteleg k nu a mai intalnit nimeni eroarea asta....vad k nu primesc indicatii deloc(in afara de a-mi cumpara altul ))
Old 22-08-09, 12:39   #6
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]

eu am avut un CD changer cu car am avut probleme dar nu am intalnit mesajul respectiv eu pana la urma mi`am luat un Mp3 player
Smenarul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -