Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [4Rally]
Re: cum sa consume un oltci mai putin?? pls need help
recomand sa te duci la un mecanic bun. nu te apuca tu sa reglezi carburatorul. poate il reglezi tu sa consume si mai mult . asa ca....cauta un mecanic bun. intreaba de dani pmd.
cutie in 4 ro!!! mi-a luat consum 6% la viteza de 70-80....bine mai erau si cascati din aia care mergeau cu 80 si trebuiau depasiti...atingeam si 110 si consumu final a fost 6% !!!!
__________________ Oltcit Club 11 RM
Fiat Marea
Fiat Stilo
pai kam 80 90 Km/h de la craiova la valcea sa golit ceva din rezervor(jumatate era plin la plekare) eu cred k tine la consum de chestiile alea de la carburatoe de 95 de 90 betigasele alea k nu stiu cum se numesc
da man asta o stiam si yo pui benzina pana se lasa masina de spate pui si n porbagaj dak se poate toata smecheria sta in a segmenta motorul si ai pune un carburator nou si sa te duci sa til ragleze aia electronic pe laptop
mi-a luat 5 minute sa descifrez
in primul rand calculeaza consumul calumea si exact, nu prea inteleg cum ai calculat tu apoi vedem daca e mare sau nu.
daca e mare..ori ai returul infundat (daca s-a intamplat dintrodata) ori carburator prost reglat