![]() |
Sfaturi pentru consum mai mic
people pls help
cum fac si eu sa consume un oltcit mai putin dar in acelasi timp sa nui scada puterea pls need help k consuma o carca de benzina |
Re: cum sa consume un oltci mai putin?? pls need help
recomand sa te duci la un mecanic bun. nu te apuca tu sa reglezi carburatorul. poate il reglezi tu sa consume si mai mult:lol: . asa ca....cauta un mecanic bun. intreaba de dani pmd.
|
cat iti consuma?
poate e normal...si tu te astepti la prea multe:):) |
pai imi consuma cam 11% in afara orasului in oras nici nu iam facut calculu macar de frica :sad:
|
11%...la ce viteza? cu talpa? mers constant si relaxat? sau forja maxima?
|
cutie in 4 ro!!! mi-a luat consum 6% la viteza de 70-80....bine mai erau si cascati din aia care mergeau cu 80 si trebuiau depasiti...atingeam si 110 si consumu final a fost 6% !!!!
|
pai kam 80 90 Km/h de la craiova la valcea sa golit ceva din rezervor(jumatate era plin la plekare) eu cred k tine la consum de chestiile alea de la carburatoe de 95 de 90 betigasele alea k nu stiu cum se numesc
|
dar scz am cutie franta 5 trepte
|
cum ai facut consumul omule?
|
cel mai bun consum : se face plinu ochii se merge 100 km dupa care plinu ochii iar ..bafta
|
da man asta o stiam si yo pui benzina pana se lasa masina de spate pui si n porbagaj dak se poate toata smecheria sta in a segmenta motorul si ai pune un carburator nou si sa te duci sa til ragleze aia electronic pe laptop
|
:shock: mi-a luat 5 minute sa descifrez
in primul rand calculeaza consumul calumea si exact, nu prea inteleg cum ai calculat tu apoi vedem daca e mare sau nu. daca e mare..ori ai returul infundat (daca s-a intamplat dintrodata) ori carburator prost reglat |
subscriu
bag de 500 de mii benzina si merg 60 de KM maxim Nu am putut face carbotestul In pantelimon COra ca s-au mutat , nu stiu unde :( a fost prima mea masina, nu vreau sa o parasesc . :( |
pai la traficul din bucuresti...
depinde cand mergi cu ea, si unde pentru bucuresti, il recomand pe bogdanlascu (il gasesti si aici pe forum) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning