Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OLTCIT > Alte discutii Oltcit

Reply

Thread Tools
Old 04-02-08, 18:10   #1
Myta17

Stage 2

Default Oltcit:o masina la moda printre studenti sau doar accesibila ca pret ???

Astept parerile voastre despre acest subiect ......

PS:numi schimb parerea despre oltcit dupa acest thread......adica e una foarte buna
Myta17 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-08, 21:56   #2
gbry_el_05-RSG
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

gbry_el_05-RSG's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Oltcit:o masina la moda printre studenti sau doar accesibila ca pret ???

ce moda...ce accesibila? la cati bani a mancat a mea....imi luam ceva strain si era alceva. ma vedea lumea cu alti ochi. dar pasiunea nu cunoaste limite. sunt sigur ca oltcitul stoch si cu aspect clasic....cu onduleuri si culoare anosta nu e la moda. ca sa ai un oltcit frumos tre sa bagi cel putin 1000 de euro in el. nu spoilere de fibrocom sau alte tigani...tre sa muncesti si sa ai bun gust. nu e o moda...
gbry_el_05-RSG is offline   Reply With Quote
Old 19-02-08, 13:30   #3
alcool

Stage 3

alcool's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[Pole Position Racers]
[VW]
Default Re: Oltcit:o masina la moda printre studenti sau doar accesibila ca pret ???

salut aici va raspunde un fost membru urban division care mai nou si-a schimbat olcitu (il mai am si merg zi de zii cu el) si cum sa mai zis olcitul nu e la moda si sigur nu este o masina accesibila dar te cucereste eu unu nu cred ca o sa renunt la el niciodata
alcool is offline   Reply With Quote
Old 20-02-08, 09:30   #4
FuriaOarba
Crazy Drivers Members

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]
[Oltcit]

accesibila in ce sens?la pret?mie mi se pare mai mult decat accesibila,multi nu stiu ca piese inca se mai gasesc daca stii unde sa cauti si de aia le vand ieftin.accesibila la piese,da aici cam asa e nu le gasesti pe la toate colturile ca cele de dacia,da sa privim partea buna,cele care se gasesc sunt bune,ori productie franta,ori RO si totusi si alea merg.in timp ce la dacia gasesti toate prostiile facute de aiurea(nu au holograma star trek)si oricum oltcitu este si va ramane o masina speciala,mie mi se pare o masina destul de la moda(pt un old car) pentru o productie inceputa in 82.LONG LIVE DE OLTCIT!,servus
FuriaOarba is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 22:35   #5
pinguinu_xl

Stage 1

Quote:
Originally Posted by gbry_el_05-RSG View Post
ce moda...ce accesibila? la cati bani a mancat a mea....imi luam ceva strain si era alceva. ma vedea lumea cu alti ochi. dar pasiunea nu cunoaste limite. sunt sigur ca oltcitul stoch si cu aspect clasic....cu onduleuri si culoare anosta nu e la moda. ca sa ai un oltcit frumos tre sa bagi cel putin 1000 de euro in el. nu spoilere de fibrocom sau alte tigani...tre sa muncesti si sa ai bun gust. nu e o moda...
ai dreptate,bro,pasiunea nu are limite.aceeasi stima si respect
pinguinu_xl is offline   Reply With Quote
Old 14-08-08, 09:09   #6
sebabaur

Stage 2

sebabaur's Avatar

Member of:
[Oltcit]

despre accesibilitate nu poate fi vorba ca nu prea se mai gasesc unele piese decat cu mare greutate, doar de pasiune poate fi vorba si despre faptul ca devine o masina din ce in ce mai rara si care sta doar la cei care o iubesc (cunosc indivizi care au bani si au avut si parte de cate un oltcit foarte bun dar le-au dat pentru ca si-au luat o straina, mie mi se pare ca oltcitul este deja straina dar aici depinde de punctul de vedere al fiecaruia)
Old 14-08-08, 22:59   #7
meryn
Renault Driver

Stage 5

meryn's Avatar

Member of:
[Speed Daemons]
[Oltcit]
[RENAULT]

Moda printre studenti nu cred ca este oltcitu ,pentru ca toti se feresc de oltcit ca au auzit ei ca nu sta bine cu consumu.
Accesibil da oarecum intradevar este o masina la care iti permiti sa schimbi niste piese ,ba chiar mai mult te costa manopera decat piesele (proprie experienta) si recunosc eu nu ma pricep la mecanica .
insa pentru cei care au gustat din placerile vietii si au condus oltcit este dragoste la prima intalnire cu masina , ce consum ? ce accesibilitate ? nu se compara nimic cu senzatia de oltcit intra 2-a trecuta de 3500rot/min catre cat mai multe rot/min si acel sunet inconfundabil care pe mine ma unge la suflet .
Asta a fost parerea mea si este in continuare!!!!
O masina veche cu suflet tanar ce se dovedeste multe mai nervoasa decat multe din injectatele alea pe benzina
meryn is offline   Reply With Quote
Old 15-08-08, 11:42   #8
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

este o masina ieftina la cumparare si daca ai noroc te tine o vreme buna in care nu bagi bani in ea(in pivoti,planetare,bucsi,amortizoare placute de frana) dar cand incep sa cada una cate una incepi sa observi ca nu mai este asa usor de intretinut dar daca apuci si bagi banii in ea,inseamna ca tii la ea si desi e greu de intretinut,faci tot posibilul sa aiba de toate si sa te bucuri in continuare de ea

Turbos make torque and torque makes fun!
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 15-08-08, 14:36   #9
meryn
Renault Driver

Stage 5

meryn's Avatar

Member of:
[Speed Daemons]
[Oltcit]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by julaikos View Post
este o masina ieftina la cumparare si daca ai noroc te tine o vreme buna in care nu bagi bani in ea(in pivoti,planetare,bucsi,amortizoare placute de frana) dar cand incep sa cada una cate una incepi sa observi ca nu mai este asa usor de intretinut dar daca apuci si bagi banii in ea,inseamna ca tii la ea si desi e greu de intretinut,faci tot posibilul sa aiba de toate si sa te bucuri in continuare de ea
e adevarat ca in momentu cand incepe sa cada,cade bine dar daca yo dintr-o alocatie de elev somer si cu putin ajutor de la parinti reusesc sa o intretin eu zic ca e o masina foarte ok si au picat si la mine destule (bujii fise baterie pivoti placute capete de bara ,tobe)
meryn is offline   Reply With Quote
Old 15-08-08, 21:52   #10
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

pai da,nu sunt exagerat de scumpe piesele,multe se gasesc sh in stare buna asa ca o poti mentine pe linia de plutire destul de ieftin,important e sa vrei asta,si apoi sa mai pui si tu mana pe o cheie sa te apuci de treaba cand cade ceva
e greu de intretinut pentru cei care nu vor sa se murdareasca pe maini pentru ca ei au de dat bani la mecanici(daca ii mai gasesc si pe astia ca sunt o rarirate)+piesele aferente daca e cazu...dar atata timp cat iti place sa-ti bagi nasu pe ici pe colo...e chiar fun
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 14:41   #11
Grigoras Cristian

Stage 5

si cand nu e scumpa manopera la nimicuri.
e chiar o masina foarte ok.

Last edited by Danutz Bratosin; 16-08-08 at 16:12.
Grigoras Cristian is offline   Reply With Quote
Old 14-01-09, 23:13   #12
electric_style
Opel Driver

Stage 5

electric_style's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[Opel]

nu e vorba de bani aici! oltcitul a fost si va ramane o masina speciala, privita din toate colturile!!!

Last edited by manu_96xls; 15-01-09 at 13:09.
electric_style is offline   Reply With Quote
Old 19-01-09, 16:33   #13
darck_angel64
Oltcit Driver

Stage 5

darck_angel64's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[DAEWOO]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by electric_style View Post
nu e vorba de bani aici! oltcitul a fost si va ramane o masina speciala, privita din toate colturile!!!
corect pt. noi...
poate omul cauta o masina ieftina, rezistenta, la care sa nu umble, cu care sa iasa din anii studentiei fara sa investeasca prea mult. Dar daca o sa-si cumpere un Oltcit cu siguranta o sa-l prinda si pe el febra.

respect
Old 28-02-09, 23:57   #14
skorpion_m90

Stage 2

skorpion_m90's Avatar

eu mi-am cumparat oltcit dupa ce am condus oltcitul unui prieten!e o masina care daca e bine pusa la punct poti sa ''dai fum'' unui opel,ford din aceiasi perioada fara probleme.eu zic ca oltcitul pentru un incepator sau student e masina ideala.cel putin pentru mine e perfect!

Last edited by skorpion_m90; 09-03-09 at 16:16.
skorpion_m90 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-09, 23:43   #15
electric_style
Opel Driver

Stage 5

electric_style's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by skorpion_m90 View Post
eu mi-am cumparat oltcit dupa ce am condus oltcitul unui prieten!e o masina care daca e bine pusa la punct poti sa ''dai fum'' unui opel,ford din aceiasi perioada fara probleme.eu zic ca oltcitul pentru un incepator sau student e masina ideala.cel pentru mine e perfect!
si eu sunt deacord cu tine privind spusele "dai fum" unei masini gen , opel, ford din aceeasi perioada!!! uite eu de exemplu am un prieten "prost" pot spune pentru ca isi vine oltcitul pentru asi cumpara un VW polo din 77 vai mama lui cu motor de 800 cm3 ,carburator !!! e vorba de un oltcit bine aranjat...atat interior cat si exterior...e vorba de oltcitul asta
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2008_0725cars0017.jpg
Views:	153
Size:	55.6 KB
ID:	816618   Click image for larger version

Name:	rai1.jpg
Views:	133
Size:	51.1 KB
ID:	816619   Click image for larger version

Name:	rai2.jpg
Views:	156