Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OLTCIT > Alte discutii Oltcit

Reply

Thread Tools
Old 23-06-08, 17:05   #121
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Discutii diverse cu si despre Oltcit

Quote:
Originally Posted by valib View Post
alfa romeo 33 (1.5, 1.7, 1.7 16V, 1.8 TD), renault 5gt turbo, ceva motoare de 1.6 de subaru legacy (impreza) tot boxer, tot pe aer.

citroen axel = OLTCIT pentru export

de pus poti sa pui aproape orice motor, ca oricum trebuie facute o gramada de modificari ca sa potriveasca, orice motor ai pune pe masina.
ok iti multumesc pentru raspuns...
azi o sa vorbesc cu baiatu si o sa ii spun...tu care crezi ca sar adapta cel mai usor si ar fi cel mai bun de pus pe oltcit??
RobertRFG is offline   Reply With Quote
Old 23-06-08, 19:18   #122
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

depinde ce vrei...
pentru consum...as baga motorul de 1.8 TD (desi nu stiu sigur daca incape fara sa ciopartesti lonjeroanele, ca nu l-am vazut decat montat pe o alfa romeo), sau merge dieselu de pe citroen AX (este la arad un asemenea oltcit, si are motorul omologat)

pentru cox...motorul de pe reno 5gt turbo (din setari il poti duce destul de sus), sau 1.7 16V 132(136) cai (aici e chinuiala ca e pe injectie, si trebuie sa muti toata instalatia electrica de pe alfa romeo, precum si chinuiala cu planetarele& mutat/adaptat cutia de viteze). Desi, nici cu ala de 1.7 8v nu ti-e rusine (105cai stock, pe carburator/injectie) (din asta este la craiova unul)

ca usurime in montaj...as merge tot pe motorul de reno 5 gt turbo (este la calarasi parca un oltcit cu motor din asta, sau oricum prin zona calarasi)

depinde ce vrei sa faci...si pana unde esti dispus sa mergi, cu ce sacrificii esti dispus sa convietuiesti.
Eu vroiam sa bag ala de 1.7 16v, am totul de pe o alfa33....dar...lipsa de timp, teama de modificari, etc....
valib is offline   Reply With Quote
Old 25-06-08, 14:28   #123
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Quote:
depinde ce vrei...
pentru consum...as baga motorul de 1.8 TD (desi nu stiu sigur daca incape fara sa ciopartesti lonjeroanele, ca nu l-am vazut decat montat pe o alfa romeo), sau merge dieselu de pe citroen AX (este la arad un asemenea oltcit, si are motorul omologat)

pentru cox...motorul de pe reno 5gt turbo (din setari il poti duce destul de sus), sau 1.7 16V 132(136) cai (aici e chinuiala ca e pe injectie, si trebuie sa muti toata instalatia electrica de pe alfa romeo, precum si chinuiala cu planetarele& mutat/adaptat cutia de viteze). Desi, nici cu ala de 1.7 8v nu ti-e rusine (105cai stock, pe carburator/injectie) (din asta este la craiova unul)

ca usurime in montaj...as merge tot pe motorul de reno 5 gt turbo (este la calarasi parca un oltcit cu motor din asta, sau oricum prin zona calarasi)

depinde ce vrei sa faci...si pana unde esti dispus sa mergi, cu ce sacrificii esti dispus sa convietuiesti.
Eu vroiam sa bag ala de 1.7 16v, am totul de pe o alfa33....dar...lipsa de timp, teama de modificari, etc....
Un oltcit cu motor de citroen Ax ..era şi in Craiova .. se comporta oarecum bine ceva probleme cu planetarele, numai ştiu exact de ce ..dar imi zicea tipul că nu se merita un Diesel ..., tot ceva benzin ar merita
Old 27-06-08, 07:11   #124
micu
Oltcit Driver

Stage 3

micu's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]
[Oltcit]

Quote:
Desi, nici cu ala de 1.7 8v nu ti-e rusine (105cai stock, pe carburator/injectie) (din asta este la craiova unul)
nu e de 1.7 8v, este de 1.3 pe carburatie.... de alfa 33 imola, modelul mai nou, are 90 de cai stock, si e comprimat... avans reglat din curele, pt ca motoru vroia un avans mai mic, si era in blana(de mic)
A4 B7 2.0 TFSI
micu is offline   Reply With Quote
Old 27-06-08, 17:05   #125
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

mie proprietarul, precum si altii de pe langa el mi-au zis 1.7 8v

o fi cum o fi...e motor de alfa romeo 33
Old 27-06-08, 17:36   #126
micu
Oltcit Driver

Stage 3

micu's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]
[Oltcit]

crede`ma... k am vorbit cu el, am vrut sa il cumpar chiar... si mi`a dat toate detaliile... deci nu vorbesc din auzite... cum s`a zis si despre masina mea k e biturbo =)))) nu inseamna k tre sa crezi...
micu is offline   Reply With Quote
Old 27-06-08, 20:03   #127
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

eu am vb doar ce stiam de pe la proprietar. Daca m-a aburit, asta e
Old 16-07-08, 19:10   #128
pinguinu_xl

Stage 1

CE CONSUMA MULT,BRO,CA EU AM REUSIT SA SCOT UN CONSUM DE 7-8,URBAN,VI SE PARE MULT,PENTRU UN MOTOR DE TURATIE?????

MAH,FRATILOR,VOI ATI VAZUT CAREVA RECLAMA LA NU STIU CE NISSAN,IN CARE ISI BAT JOC DE OLTCIT,FAZA CU REMATUUUUUUUUUUUU

MA,FRATZILOR,VOI NU ATI VAZUT NICI UNUL RECLAMA AIA LA NISSAN,IN CARE ZICE DE REMAT SI ARATA UN OLTCIT.CE DRACU MA,CHIAR SUNT DE ARUNCAT???

sau nu functioneaza toate bujiile

Editat de valib: te rog frumos sa nu mai scrii doar cu litere mari, caci nu suntem chiori

Last edited by valib; 16-07-08 at 19:41.
pinguinu_xl is offline   Reply With Quote
Old 16-07-08, 19:38   #129
manu_96xls

Stage 5

manu_96xls's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Virtual Tuning]

Quote:
Originally Posted by pinguinu_xl View Post
MA,FRATZILOR,VOI NU ATI VAZUT NICI UNUL RECLAMA AIA LA NISSAN,IN CARE ZICE DE REMAT SI ARATA UN OLTCIT.CE DRACU MA,CHIAR SUNT DE ARUNCAT???
Cred ca am vazut-o cu totii, iti dai seama ca nimanui (posesor de oltcit) nu ii place asta , dar ce sa le faci?
Ps: toate posturile astea mergeau puse in unul singur, ai funcita EDIT, foloseste-o!'
Ps2: nu mai folosii caps-ul ca intelegem si fara.
Old 16-07-08, 23:35   #130
Danutz Bratosin
Oltcit Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Oltcit]
[Fiat]

ai dreaq' si pe mine ma enerveaza aia de la nissan...de-ar mai fii fabrica de la craiova nu ar mai face ei ''publicitate negativa'' oltcitului..

ps: si seat face ''publicitate negativa'' oltcitului..
Danutz Bratosin is offline   Reply With Quote
Old 17-07-08, 00:54   #131
Bryan

Stage 5

Bryan's Avatar

e la toyota reeclama
Bryan is offline   Reply With Quote
Old 17-07-08, 00:54   #132
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

si toata lumea o sa faca, atata timp cat nu suntem organizati in cadru legal, ca sa le putem spune macar ' fa-te mai incolo...'
Old 28-07-08, 02:20   #133
pinguinu_xl

Stage 1

Quote:
Originally Posted by alexx_1989 View Post
nu le am eu cu oltciturile dar sa stitzi cami plac la interior au 10 de la mine din pacate am auzit ca nu sunt chiar asa de stralucite pe cat credeam eu...
cine ti-a zis ca OLTCIT-urile nu sunt stralucite ori e DALTONIST ori e GAY,ori e NEBUN

Quote:
Originally Posted by Bryan View Post
e la toyota reeclama
asa e frate,era la toyota,scuze

Last edited by valib; 29-07-08 at 02:28.
pinguinu_xl is offline   Reply With Quote
Old 15-12-08, 13:47   #134
serady

Stage 5

serady's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: respecte

nu merita banii era pre varza la caroserie .lonjeroane sparte ce mai bani gramada....
serady is offline   Reply With Quote
Old 15-12-08, 14:21   #135
-RAZVAN-
VW Driver

Stage 5

-RAZVAN-'s Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[4Rally]
[VW]
Default Re: respecte

Nu ti-ai luat alt Oltcit?