Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OLTCIT > Alte discutii Oltcit

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-03-07, 17:35   #1
Danutz Bratosin
Oltcit Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Oltcit]
[Fiat]
Default Despre omologarea geamurilor fumuri

am si eu o problema mare de tot saptamana asta mi-am pus si eu 2 boxe pe spate la oltcit si arata super marfa...problema e k stau in bucuresti-pantelimon si mai sunt cativa nene dastia care le au cu ciorditu si nu as vrea sa mi le ciordeasca. in fine m-am gandit la solutia sa fak geamurile fumurii k asa nu mai sunt la vedere si unu mi-a spus k nu mai pot sa-mi fak geamurile fumuri k nush ce tre sa fak si apoi sa o omologhez e adevarat k nu mai poti sa-ti faci geamurile fumurii pe masina??? help me plss
Danutz Bratosin is offline  
Old 04-03-07, 18:18   #2
Ja_Rule

Stage 5

Ja_Rule's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]
[Oltcit]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[Dacia Rally Team]
[VW]
Default Re: help me

www.send92.ro ... ionizare geamuri omologate
Ja_Rule is offline  
Old 04-03-07, 18:39   #3
Danutz Bratosin
Oltcit Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Oltcit]
[Fiat]

adik dak ma duk acolo ma si omologheaza sau ce? fi mai explicit te rog
Old 24-05-07, 13:26   #4
Cristian_TRS

Stage 2

vezi ca sunt firme care monteaza folie pe geamuri ... sunt autorizate RAR.
trebuie sa-ti lipeasca intr-un colt pe un geam lateral un ansemn cu sigla RAR si iti mai da si un certificat ... numai ca trebuie sa te duci la RAR Voluntari sa-ti completeze in cartea de identitate (la rubrica omologari). Iti pot da cateva adrese daca te intereseaza ca pretu difera de la unii la altii.
Bafta
Cristian_TRS is offline  
Old 24-05-07, 14:18   #5
Danutz Bratosin
Oltcit Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Oltcit]
[Fiat]

as vrea dar...dak ma duc acolo la RAR voluntari unde zici u imi ia cred k 30 mil k sa mi-o omologheze cu geamurile...mai bine mi-o omologheaza firma care mi le pune...imi da un certificat ceva io stiu...mie cam frica sa ma duk la RAR..nu din cauza masini k merge perfect..din cauza la cat o sa-mi zica ala akolo sa platesc
Old 24-05-07, 14:28   #6
Cristian_TRS

Stage 2

acum am vorbit cu cineva care a pus folie la un ford sierra care are suprafata mai mare la geamuri (mp) si l-a costat cam 5 mil. cica iti elibereaza certificatu si nu mai trebuie sa te duci la RAR. asa zicea. dar cel mai bine e sa te duci sa te interesezi. pentru detalii da-mi un tel. la 0744.146.649 Cristi ...
astept
Cristian_TRS is offline  
Old 25-05-07, 12:09   #7
Masterman

Stock

Quote:
Originally Posted by Danutz Bratosin View Post
as vrea dar...dak ma duc acolo la RAR voluntari unde zici u imi ia cred k 30 mil k sa mi-o omologheze cu geamurile...mai bine mi-o omologheaza firma care mi le pune...imi da un certificat ceva io stiu...mie cam frica sa ma duk la RAR..nu din cauza masini k merge perfect..din cauza la cat o sa-mi zica ala akolo sa platesc
Salut! Sunt nou pe forum,dar nu trbuie sa-ti faci probleme cu RAR-ul.Mergi in Valea Cascadelor,firma GIP,si acolo se va rezolva problem ta cu geamurile.Vei primi certificat de autenticitate RAR.
Masterman is offline  
Old 25-05-07, 12:16   #8
Masterman

Stock

Tot eu sunt! De unde pot face rost de o lampa stroboscopica pentru a-mi putea regla avansul la Oltcit?
Masterman is offline  
Old 26-05-07, 11:51   #9
Ja_Rule

Stage 5

Ja_Rule's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]
[Oltcit]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[Dacia Rally Team]