Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   Despre omologarea geamurilor fumuri (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/34910-omologarea-geamurilor-fumuri.html)

Danutz Bratosin 04-03-07 17:35

Despre omologarea geamurilor fumuri

am si eu o problema mare de tot saptamana asta mi-am pus si eu 2 boxe pe spate la oltcit si arata super marfa...problema e k stau in bucuresti-pantelimon si mai sunt cativa nene dastia care le au cu ciorditu si nu as vrea sa mi le ciordeasca. in fine m-am gandit la solutia sa fak geamurile fumurii k asa nu mai sunt la vedere si unu mi-a spus k nu mai pot sa-mi fak geamurile fumuri k nush ce tre sa fak si apoi sa o omologhez:cry: e adevarat k nu mai poti sa-ti faci geamurile fumurii pe masina??? help me plss:cry:

Ja_Rule 04-03-07 18:18

Re: help me

www.send92.ro ... ionizare geamuri omologate

Danutz Bratosin 04-03-07 18:39

adik dak ma duk acolo ma si omologheaza sau ce? fi mai explicit te rog

Cristian_TRS 24-05-07 13:26

vezi ca sunt firme care monteaza folie :D pe geamuri ... sunt autorizate RAR.
trebuie sa-ti lipeasca intr-un colt pe un geam lateral un ansemn cu sigla RAR si iti mai da si un certificat ... numai ca trebuie sa te duci la RAR Voluntari sa-ti completeze in cartea de identitate (la rubrica omologari). Iti pot da cateva adrese daca te intereseaza ca pretu difera de la unii la altii.
Bafta

Danutz Bratosin 24-05-07 14:18

as vrea dar...dak ma duc acolo la RAR voluntari unde zici u imi ia cred k 30 mil k sa mi-o omologheze cu geamurile...mai bine mi-o omologheaza firma care mi le pune...imi da un certificat ceva io stiu...mie cam frica sa ma duk la RAR..nu din cauza masini k merge perfect..din cauza la cat o sa-mi zica ala akolo sa platesc:)

Cristian_TRS 24-05-07 14:28

acum am vorbit cu cineva care a pus folie la un ford sierra care are suprafata mai mare la geamuri (mp) si l-a costat cam 5 mil. cica iti elibereaza certificatu si nu mai trebuie sa te duci la RAR. asa zicea. dar cel mai bine e sa te duci sa te interesezi. pentru detalii da-mi un tel. la 0744.146.649 Cristi ...
astept

Masterman 25-05-07 12:09

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 917637)
as vrea dar...dak ma duc acolo la RAR voluntari unde zici u imi ia cred k 30 mil k sa mi-o omologheze cu geamurile...mai bine mi-o omologheaza firma care mi le pune...imi da un certificat ceva io stiu...mie cam frica sa ma duk la RAR..nu din cauza masini k merge perfect..din cauza la cat o sa-mi zica ala akolo sa platesc:)

Salut! Sunt nou pe forum,dar nu trbuie sa-ti faci probleme cu RAR-ul.Mergi in Valea Cascadelor,firma GIP,si acolo se va rezolva problem ta cu geamurile.Vei primi certificat de autenticitate RAR.

Masterman 25-05-07 12:16

Tot eu sunt! De unde pot face rost de o lampa stroboscopica pentru a-mi putea regla avansul la Oltcit?

Ja_Rule 26-05-07 11:51

daca nu gasesti .. fa`l dupa ureche ...

All times are GMT +2. The time now is 15:47.

- Copyright 2026 4Tuning