Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OLTCIT > Alte discutii Oltcit

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-06-10, 15:12   #1
ME.Beast

Stage 5

ME.Beast's Avatar

Member of:
[Moderators]
[LANCIA]
Default Oltcit Meeting pe 2010 - locații, păreri și discuții

Bună ziua. Nu de ceva timp vreau să organizez o întalnire a tuturor oltcitarilor. Și mi-a venit o idee. Ținând cont că căsuța tuturor oltciturilor ca să zic așa, se afla la Craiova, actualmente Ford..am putea face o întalnire chiar în parcarea Fordului intr-un weekend!
Aștept niște păreri! Vreau să fac ceva frumos, și bineînțeles, să fac cu voi toți!
ME.Beast is offline  
Old 04-06-10, 16:39   #2
Danutz Bratosin
Oltcit Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Oltcit]
[Fiat]
Default Re: Oltcit Meeting pe 2010 - locații, păreri și discuții

Pai oltcitari fiind prin toata tara nu cred ca ar fii corect ca unu din Iasi sa vina tocmai in Craiova (asta daca vine)
Vezi ca se organizeaza intalniri anuale ale oltcitarilor, posesori din toate colturile tarii se strang pentru cateva zile de distractie alaturi de masinile care i-au apropiat
Danutz Bratosin is offline  
Old 04-06-10, 17:54   #3
ME.Beast

Stage 5

ME.Beast's Avatar

Member of:
[Moderators]
[LANCIA]

Știu de întalnirea celora de pe oltcit, acum aștept aprobarea usernameului acolo, o să le propun și lor întalnirea asta.
Să zicem ca n-ar fi probleme cu cazarea, am un prieten care are o vilă special făcuta pentru cazări...deci o putem rezolva ușor cu cazarea!
Cât despre posibilități. Cei care au venit până acum la București, la Vidraru și unde s-au mai organizat întâlniri, de ce n-ar venii și la Craiova, totuși de-aici a plecat pe 4 roți fiecare oltcit și zic că ar fi frumos. Poate unii dintre noi sunt acutalii posesori de încă de pe atunci, cred că ar fi frumos să retrăiască sentimentul că mașina lor doar ce a ieșit pe fabrică,etc., .
Însă aștept să vedem cum o rezolvăm..!
Salutare
ME.Beast is offline  
Old 04-06-10, 18:25   #4
Danutz Bratosin
Oltcit Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Oltcit]
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by ME.Beast View Post
Știu de întalnirea celora de pe oltcit, acum aștept aprobarea usernameului acolo, o să le propun și lor întalnirea asta.
Să zicem ca n-ar fi probleme cu cazarea, am un prieten care are o vilă special făcuta pentru cazări...deci o putem rezolva ușor cu cazarea!
Cât despre posibilități. Cei care au venit până acum la București, la Vidraru și unde s-au mai organizat întâlniri, de ce n-ar venii și la Craiova, totuși de-aici a plecat pe 4 roți fiecare oltcit și zic că ar fi frumos. Poate unii dintre noi sunt acutalii posesori de încă de pe atunci, cred că ar fi frumos să retrăiască sentimentul că mașina lor doar ce a ieșit pe fabrică,etc., .
Însă aștept să vedem cum o rezolvăm..!
Salutare
Daca si ceilalti sunt de accord, de ce nu? si al meu a fost luat de nou de la Craiova si sper ca in curand sa ajung cu el pe acolo
Danutz Bratosin is offline  
Old 05-06-10, 09:10   #5
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

nationala oltcit e mai mult decat o intanlire intr-o parcare,si se incearca pe cat posibil sa fie o intanlire doar intre posesori,sau fosti posesori de oltcit si atat,si cum toti or sa fie in concediu ,vor sa fie concediu la munte,la mare...nu in oras

Turbos make torque and torque makes fun!
julaikos is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -