era un ringtone cu un arab sau indian care injura, ceva de genu "hey you fucking bastard, your phone is ringing, lingadingading". aveti idee cum se numeste mai exact? e criminal, ma chinui de cateva luni sa dau de el
Ce cauti tu se numeste "indian outraged" si poate fi gasit aici impreuna cu multe altele majoritatea din ele facute de mine la timpul respectiv cu metodele de atunci si stiinta mea. In concluzie unele sunt bune pentru unii altele sunt mai putin bune pentru altii.
printre care si daft punk, air, zz-top, de-pahz, deadmau5, royksop, justice by genesis (care este superba aveti versiune completa si refren ), the lovefreekz, r2d2, una din melodiile barului din Freelancer samd.
PS justince by genesis este foarte posibil sa va dea fiori pe sira spinarii voua sau amicilor vostrii ... e ceva normal Este soundtrack ul din Echelon Conspiracy
Pentru cine cauta cu adevarat ceva dement recomand https://vimeo.com/5003279 Birdy nam nam - parachute ending.
Daca stie cineva unde gasesc sau il are din intamplare tonul de apel cu un caine/catzea chinuit(ă) care schelălăie .... am tot cautat dar nimic...
Bai sincer l-am auzit odata dar efectiv mi-a parut grotesc si revoltator plus ca ma agitat ca dracu vroiam sa bat tot ce imi iesea in cale din momentul ala.
E scabros si cam atat sincer nu mi-as pune asa pe telefon.