Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 11-09-08, 14:23   #1
neamtzu123

Stage 2

Default problema inmatriculare!!!

Salut,
Zilele astea o sa imi cumpar ( sper ) un opel astra 1.6 16v.
Problema e ca are numar permanent de FRANTA, nu a fost radiata din circulatie de acolo. E pe numele cuiva cu documente franceze.
CUm se face tranzactia as dori sa stiu?
Ca sa o pot conduce si masina sa fie pe numele meu.
Trebuie radiata din circulatie din franta banuiesc...care sunt formalitatile?
Voi circula cu numar de franta,si o voi radia eu, voi primi numar provizoriu, nu am idee...
Va rog ajutati-ma..
neamtzu123 is offline  
Old 14-09-08, 10:26   #2
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]
Default Re: problema inmatriculare!!!

din cate am inteles de la cineva care a adus din franta: trebuie sa te duci cu masina sau nr acolo ( depinde de regiune ca si in italia ), sa il cauti pe francez ( n`ai adresa, nu sti nimic de el, poate o fi murit, s`o fi mutat ), te duci cu francezu la politie acolo si ii faci radierea , In cazu asta exista 3 posibilitati: 1. masina e furata si cand te duci acolo parnaie direct. 2.Masina e radiata deja ( eu asa as face, n`as mai tine`o pe numele meu daca n`am vandut`o in tara ), 3. Masina e pe bune ( slabe sanse ). Ar fi mai usor daca romanul ar avea un act de vanzare-cumparare cu francezul. Daca masina e furata de mai mult de 5 ani nu cred ca iti mai face nimic ( parca asa era legea ). Sper sa te fi ajutat cat de cat, o sa ma mai interesez la preietenul ala al meu.Stima si take care