11-06-08, 18:50
|
|
 Stage 5
Member of: [SEAT]
|
Recomandari ASE
Salut,am decis in sfarsit ca vreau sa intru la ASE,insa nu ma pot hotari la ce sectie...Dintre toate facultatile din cadrul ASE-ului am restrans lista la:
-Cibernetica,statistica si informatica economica
-Finante,Asigurari,Banci si Burse de valori
-Management
-Marketing
-si de ce nu ,poate chiar Relatii Economice internationale...
Acum v-as ruga pe voi cei care sunteti la vreuna dintre aceste facultati sa-mi spuneti si mie cum sta treaba pe acolo,cum e programul ? Daca e incarcat?Daca materia e dificila,cum sunt profesorii etc..Eram foarte hotarat la un moment dat pe cibernetica,dar am auzit ca ar fi foarte dificil acolo,si ca informatica nu o sa fie predata de la 0,pt ca eu sunt la nivel aproape nul cu programarea dat fiind faptul ca am avut o profa de rahat in liceu..De asemenea,as vrea sa stiu si parerea voastra in legatura cu perspectiva de viitor a fiecarei facultati...care dintre ele au o perspectiva favorabila pentru viitor? In momentul de fata oscilez intre Finante ,Banci si Burse de valori( suna bine partea cu burse de valori,mi-ar placea sa fiu broker  ),Marketing(dar nu stiu daca o sa reusesc sa ma angajez intr-un loc ca lumea cu aceasta facultate) ...Relatii economice internationale suna incredibil si foarte tentant,nu-mi fac griji de limbi straine,pentru ca engleza o vorbesc foarte bine,dar mi-e teama sa nu fie doar un nume pompos,si sa fie un domeniu in care nu voi avea sansa...Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi!
|
13-06-08, 12:59
|
|
 Stage 5
|
Re: Recomandari ASE
nu-mi poate da nimeni un sfat?
|
|
|
13-06-08, 14:05
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Frate...serios...tu ar trebui sa stii mai bine ce vrei de la tine si de la viata...
1) La cibernetica daca spui ca esti varza la info...nu recomand (e hardcore acolo)
2) La restu nu stiu nu vorbesc.
|
|
|
13-06-08, 21:52
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
daca esti genul de baiat fara prieteni, fara ocupatie si cu mult timp de pierdut invatand, iti recomand ASE  ...poate doar daca ai aranjamente ( ca se fac si acolo ) , sa nu te prezinti cu saptamanile la facultate, poate poate treci anul
e foarte greu cu.. informatica  crede-ma ca am facut cat de cat informatica la liceu, dar am fost si inca sunt paralel cu ceea ce se preda la ASE , de aceea sunt restant pe ambele semestre  
incearca alta facultate
ps: am uitat sa precizez ca..in afara de invatamant la distanta, unde freci menta ,sunt la cea mai slaba sectie in ase ..deci concluziile le tragi tu..
|
14-06-08, 09:28
|
|
 Stage 5
|
damn....eu tocmai ca as vrea sa am si un program mai lejer,ca nu am invatat eu in liceu,doar nu o sa invat la facultate  ) am auzit totusi ca la marketing ar fi mai lejer programu..e naspa faptul ca nici nu prea ai ce facultati sa mai alegi,ca la constructii nu ma atrage,la poli nici atat,iar la universitate imi voi depune si acolo la administrarea afacerilor..si cam astea sunt toate facultatile..urata treaba  La REI am auzit ca ar fi cam ambigue studiile...la cibernetica inteleg ca e aiurea cu informatica..off..mai astept opinii de la voi care mai sunteti pe acolo.Mult succes
|
|
|
14-06-08, 14:21
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Man da mergi la Universitatea Romano Americana  ...sau mergi la Universitate...unde vrei...e mult mai lejer decat ASE...unde toata lumea stie k e aiurea  xact cum a zis alex-rahova
|
|
|
14-06-08, 15:22
|
|
 Stage 5
|
la romano americana nu prea am incredere,e facultate privata,interesu' alora e sa faca bani mai mult...si e chestia ca e si foarte scump acolo...la Universitate la administrarea afacerilor cum vi se pare? Cred ca toti suntem la fel,toti ne dorim un serviciu bun,cu un salariu bun dupa facultate...si de aia ma cam stresez..pentru ca imi doresc o cariera de succes...ce sa zic..cred ca e un feeling general stresul asta si nehotararea..
|
|
|
14-06-08, 16:13
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Alex-Rahova
daca esti genul de baiat fara prieteni, fara ocupatie si cu mult timp de pierdut invatand, iti recomand ASE  ...poate doar daca ai aranjamente ( ca se fac si acolo ) , sa nu te prezinti cu saptamanile la facultate, poate poate treci anul
e foarte greu cu.. informatica  crede-ma ca am facut cat de cat informatica la liceu, dar am fost si inca sunt paralel cu ceea ce se preda la ASE , de aceea sunt restant pe ambele semestre  
incearca alta facultate
ps: am uitat sa precizez ca..in afara de invatamant la distanta, unde freci menta ,sunt la cea mai slaba sectie in ase ..deci concluziile le tragi tu..
|
Nu inteleg ce vezi asa greu la ASE, am doua foste colege la cibernetica, si de abia dadeau pe la facultate, erau mai mult pe acasa, au invatat doar in sesiune, si au medii pe undeva pe la 9.
Si soramea care era la management, a plecat in america cu bursa integrala. A inghetat ASE-ul un an, si al doilea an a trebuit sa isi dea examenele restante plus cele din anul care nu a fost inghetat. 22 de examene date intr-o luna si le-a luat pe toate, daca si asta e o facultate grea, atunci mai bine nu mai faceti nici una, apucati-va de munca.
|
15-06-08, 02:07
|
|
 Stage 5
|
La REI nu e crima...!Greu cu matematica si informatica  ,in rest e ok!La cibernetica este extrem de greu ,cum spuneau si cei de sus daca nu stii info e grav  .Despre REI se zice ca ar fi cea mai buna din ASE...eu unul zic ca e ok facultatea si chiar ti-as recomanda daca nu reusesti la Cibernetica.
Bafta la admitere  !
|
|
|
16-06-08, 19:37
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [SKODA]
|
ASE`u e o facultate frumoasa, dar se intra foarte greu.
acum depinde de ce vrei tu sa faci dupa ce termini.
la cibernetica, e cel mai greu, dar si cele mai mari sanse de reusita dupa absolvire..
daca le ai cu matematica, go 4 it.
si eu dau anul asta admitere la ase, la comert. ca o idee, intentionez sa fac un master dupa cei 3 ani, la administratie hoteliera, iar cu fondurile europene sa deschid o pensiune (pentru inceput), in zona ardealului, unde turismul este foarte dezolvat.
am ales asta pt ca nu`s genul care sa stea de dimineata pana seara intr un birou, la o banca sau o firma, sa tin contabilitatea si sa fiu zapacit de atatea cifre si hartii.
prefer sa fac ceva pe cont propriu...
|
|
|
|
|