Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 19-08-05, 14:17   #1
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]
Default Caut instructor scoala de soferi

faza e urmatoarea...ma intereseaza daca e cineva pe forum instructor...sau daca cunoasteti unul....dc ? pt ca doresc sa fac cu o persoana tanara , care sa stie sa ma invetze cum trebuie regulile ) ..nu ca as fi tufa...dar oricum ...NU VREAU SA MA DUC SA MA INSCRIU, CA ORICE ALTA PERSOANA, DEOARECE MI`E FRICA SA NU DAU PESTE UN BABALAU DE INSTRUCTOR....CARE CANTARESTI 100KG ARE 60 DE ANI SI NU NIMERESTE PEDALELE sper sa ma intzelegetzi si sa ma ajutatzi ....ms...

P.S. daca se poate sa fie la o scoala de soferi mai \"performanta\" (vreau sa fac pe un Logan sau o masina mai buna...nu tico...nu dacia 1310 ms)

VAND PEUGEOT 307 CC

VAND SAAB 9-3 1.8t
blowwind is offline   Reply With Quote
Old 19-08-05, 15:35   #2
alex_maxx

Stage 5

alex_maxx's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FORD]

instructorul cu care am facut eu are o SuperNova ....daca te intereseaza da-mi un PM si iti dau nr de telefon ...omul vine si te ia de acasa din cate stiu eu si stiepe unde se da \"Traseul\" k este foarte vechi e unul dintre singurii instructori care sta in masina cand dai examenul si ii cunoaste pe gaborii cu care dai...are multe relatii dk vrei sa nu ai probleme.
si chiar te invata super bine!...si toti elevii lui care au luat sala nu au avut probleme cu traseul

de pret nu mai stiu nimik ..am ami vb cu el dar nu am discutat despre asta ....sta in baneasa!....iar sala o dai la Mogosoaia ....apartine de ACR el ca instructor!

p.s:nu are 60 ani si nici 100kg!

F.Focus II Sea Grey 1,4 16v 80HP:

Folie Llumar 50%F 80%S
Jante aliaj R16 model ST

alex_maxx is offline   Reply With Quote
Old 19-08-05, 15:40   #3
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

am un vecin instructor, tinerel (pana-n 40 de ani parerea mea) si f subtire (ooh behave ), masina are un volkswagen jetta.. daca te intereseaza da-mi pm si il intreb mai multe. sta in crangasi
Old 28-08-05, 00:38   #4
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Iti pot recomanda eu un instructor de la Rodell, super de treaba si stie ce face, il cheama Balan. Daca mai vrei detalii da-mi un PM!!!
shadow is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -