Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-02-08, 21:57   #1
viruszatu1

Stage 4

viruszatu1's Avatar

Member of:
[Fiat]
Default End of ROMANIA

https://www.220.ro/End_of_Romania-50702.html

nu`mi vine sa cred ...niciodata n`am putut sa`i inghit pe unguri cu limba lor...dar ce se intampla e incredibil ...incep sa circule pe internet tot mai multe filmulete de tipul celui de mai sus..ce putem face? si oare au vreo influenta aceste filmulete ?
viruszatu1 is offline  
Old 04-02-08, 23:01   #2
BULLDOG

Stage 5

BULLDOG's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]
Default Re: End of ROMANIA

asta ii o prostie f mare ... la fel de bine putem sa cucerim si noi parti din ucraina ungaria bulgaria etc :-s .... s-or jucat prea mult conquiztador
BULLDOG is offline  
Old 05-02-08, 12:18   #3
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Bolnavi cu capul.
Mustang is offline  
Old 05-02-08, 13:38   #4
FLAME

Stage 5

FLAME's Avatar

Member of:
[Hyundai]

ungurii astia...oameni dusi cu pluta)
FLAME is offline  
Old 05-02-08, 14:53   #5
Snapy_xxl
4Tuning International Member

Stage 5

Snapy_xxl's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[DAEWOO]

Saracii, ce sa le faci daca sunt complexati!
Snapy_xxl is offline  
Old 05-02-08, 14:59   #6
EaGle
Banned

Stage 5

..nu ca sunt rasist dar Ungurii sunt o rasa foarte ciudoasa..
EaGle is offline  
Old 05-02-08, 16:21   #7
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]
[NoSpeedLimit Romania Club]

asta e sigur de la CONQUIZTADOR!!!
oricum si replica romanior e frumoasa

https://www.220.ro/BYE_BYE_UNGARIA-50754.html _|_ hunGAYrian

Last edited by 26WRC; 05-02-08 at 16:23.
26WRC is offline  
Old 05-02-08, 20:46   #8
viruszatu1

Stage 4

viruszatu1's Avatar

Member of:
[Fiat]

oricum sanatosi nu prea sunt ..sau nu stiu ce urmaresc ..ei vor aceleasi drepturi aici in romania k in tara lor ..
viruszatu1 is offline  
Old 05-02-08, 23:12   #9
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

daca va zic ca ungurii de rand n-au treaba cu asa ceva, si totul e POLITICA...ce ziceti? Dar de faptul ca politicieni romani invart lingura in marea 'ciorba' rasista, nationalista si anti-natiuni?

nu stiu cum sa va explic....dar...voi chiar credeti in povesti, in cuceriri calare cu armata, sau chestii de genul?

totul se rezuma la: politica, bani, bani, si mai multi bani...si ALTI BANI.

later edit: am uitat sa mentionez mintile bolnave obsedate de nationalism si sovinism (valabil la ambele parti...atat RO cat si HU)

Last edited by valib; 05-02-08 at 23:14.
valib is offline  
Old 06-02-08, 13:45   #10
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

eu parca as inchiria romania vreo 10 ani ungurilor,sa ne faca si noua niste sosele,si alte chestii misto cum au ei in ungaria si apoi o luam inapoi.iar treaba cu limba romana...la cum vorbesc pustii de azi..2 cuvinte in romana,10 in engleza...

My name is Beu...BomBeu!
bmwm5 is offline  
Old 06-02-08, 13:58   #11
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

cand aud cuvantu de ungur aud de spaga la greu ,de prea multi suferinzi, de o limba greu de inteles,etc(300 de euro spaga in ian 2007)......take care
mihai88 is offline  
Old 06-02-08, 14:23   #12
EaGle
Banned

Stage 5

Nu cunosc bine Ungurii in detalii dar Vamesii si Politisti sunt niste javre ...
EaGle is offline  
Old 06-02-08, 19:36   #13
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

- bmwm5...da...nici mie nu mi-ar fi rusine cu solele, autostrazi, curatenie pe strazi peste tot, oameni civilizati care nu arunca gunoaie pe unde apuca
- pai si vamesii romani si politistii romani sunt la fel... (oare cine de la cine a invatat treaba cu spaga?)
- limba greu de inteles...e relativa treaba, pentru mine e greu de exemplu germana

mihai88: pentru ce ai dat spaga si unde? Sa stii ca ungurul 100% ungur e greu de convins sa ii dai spaga.
valib is offline  
Old 06-02-08, 19:51   #14
EaGle
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by valib View Post
- bmwm5...da...nici mie nu mi-ar fi rusine cu solele, autostrazi, curatenie pe strazi peste tot, oameni civilizati care nu arunca gunoaie pe unde apuca
- pai si vamesii romani si politistii romani sunt la fel... (oare cine de la cine a invatat treaba cu spaga?)
- limba greu de inteles...e relativa treaba, pentru mine e greu de exemplu germana

mihai88: pentru ce ai dat spaga si unde? Sa stii ca ungurul 100% ungur e greu de convins sa ii dai spaga.
Cand am intrat in Romania dupa ce am dat spaga la Unguri normal omul ii da spaga si la vamesul Roman, in schimb vamesul Roman a zis ia-ti banii inapoi si sa nu mai dai la ******** aia, mi-a urat si drum bun! Politia la fel. In schimb in Ungaria dai spaga la vama daca nu iti baga mana prin absolut tot in masina, fac pe prostii si la 2 km in departare de vama te asteapta politia si trebuie data spaga si la aia daca nu iti scotoceste toata masina si fac nasoale. Asta s-a intamplat 3 ani la rand, plus ca de fiecare data este o coada infernala la intrare in Ungaria noapte-zi din cauza asta (perioada de vara). Si eu am radacini (strabunicii) din Oradea deci tot langa Ungaria dar totusi sunt persoane care nu le suport(Ungurii), apreciez cat eu evoulat de cand au intrat in UE dar eu tin la tara mea, restul =0
Edit: Si la iesire spre Austrieci sunt la fel ..sau erau acum nu stiu daca mai este vama!
EaGle is offline  
Old 07-02-08, 09:08   #15
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

cu vamesii unguri am patit-o si eu.ma intorceam din franta si aveam in portbagaj niste branza cu mucegai,care incepuse sa puta mai mult decat trebuia asa ca nu m-au controlat prea mult.s-au multumit cu o ciocolata(bineinteles aia care-mi placea mie cel mai mult).in ungaria am avut doua experiente chiar placute:una-am fost la un birou turistic sa caut cazare,mi-a dat numele unui motel,bineinteles ca nu stiam unde este,a chemat un taxi si ala ne-a aratat gratis unde este.iar a doua..eram intr-un restaurant(au aia niste portii de mancare de explodezi),era ziua unui pusti si ne-a oferit tort,desi ne-a auzit vorbind romaneste.cred ca daca era vorba de ura de rasa nu se purtau asa
bmwm5 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -