![]() |
End of ROMANIA
https://www.220.ro/End_of_Romania-50702.html
nu`mi vine sa cred ...niciodata n`am putut sa`i inghit pe unguri cu limba lor...dar ce se intampla e incredibil ...incep sa circule pe internet tot mai multe filmulete de tipul celui de mai sus..ce putem face? si oare au vreo influenta aceste filmulete ? |
Re: End of ROMANIA
asta ii o prostie f mare ... la fel de bine putem sa cucerim si noi parti din ucraina ungaria bulgaria etc :-s .... s-or jucat prea mult conquiztador:D
|
Bolnavi cu capul. :lol:
|
ungurii astia...oameni dusi cu pluta:))
|
Saracii, ce sa le faci daca sunt complexati!
|
:lol: ..nu ca sunt rasist dar Ungurii sunt o rasa foarte ciudoasa..
|
asta e sigur de la CONQUIZTADOR!!! :lol: :lol:
oricum si replica romanior e frumoasa https://www.220.ro/BYE_BYE_UNGARIA-50754.html _|_ hunGAYrian |
oricum sanatosi nu prea sunt ..sau nu stiu ce urmaresc ..ei vor aceleasi drepturi aici in romania k in tara lor ..:rolleyes2
|
daca va zic ca ungurii de rand n-au treaba cu asa ceva, si totul e POLITICA...ce ziceti? Dar de faptul ca politicieni romani invart lingura in marea 'ciorba' rasista, nationalista si anti-natiuni?
nu stiu cum sa va explic....dar...voi chiar credeti in povesti, in cuceriri calare cu armata, sau chestii de genul? totul se rezuma la: politica, bani, bani, si mai multi bani...si ALTI BANI. later edit: am uitat sa mentionez mintile bolnave obsedate de nationalism si sovinism (valabil la ambele parti...atat RO cat si HU):rolleyes2 |
eu parca as inchiria romania vreo 10 ani ungurilor,sa ne faca si noua niste sosele,si alte chestii misto cum au ei in ungaria si apoi o luam inapoi.iar treaba cu limba romana...la cum vorbesc pustii de azi..2 cuvinte in romana,10 in engleza...
|
cand aud cuvantu de ungur aud de spaga la greu ,de prea multi suferinzi, de o limba greu de inteles:),etc(300 de euro spaga in ian 2007)......take care:)
|
Nu cunosc bine Ungurii in detalii dar Vamesii si Politisti sunt niste javre ...
|
- bmwm5...da...nici mie nu mi-ar fi rusine cu solele, autostrazi, curatenie pe strazi peste tot, oameni civilizati care nu arunca gunoaie pe unde apuca
- pai si vamesii romani si politistii romani sunt la fel... (oare cine de la cine a invatat treaba cu spaga?) - limba greu de inteles...e relativa treaba, pentru mine e greu de exemplu germana mihai88: pentru ce ai dat spaga si unde? Sa stii ca ungurul 100% ungur e greu de convins sa ii dai spaga. |
Quote:
Edit: Si la iesire spre Austrieci sunt la fel ..sau erau acum nu stiu daca mai este vama! |
cu vamesii unguri am patit-o si eu.ma intorceam din franta si aveam in portbagaj niste branza cu mucegai,care incepuse sa puta mai mult decat trebuia asa ca nu m-au controlat prea mult.s-au multumit cu o ciocolata(bineinteles aia care-mi placea mie cel mai mult).in ungaria am avut doua experiente chiar placute:una-am fost la un birou turistic sa caut cazare,mi-a dat numele unui motel,bineinteles ca nu stiam unde este,a chemat un taxi si ala ne-a aratat gratis unde este.iar a doua..eram intr-un restaurant(au aia niste portii de mancare de explodezi),era ziua unui pusti si ne-a oferit tort,desi ne-a auzit vorbind romaneste.cred ca daca era vorba de ura de rasa nu se purtau asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning