Aceeasi situatie cu Zappu` (tzeappu).
2.4 Mbps p naiba, cica cel mai rapid internet de la facerea lumii incoa.
Maxim 40-50 kb/s pt un abonament de 39 $ fara TVA. Pai nu-mi arata rusinica pustiul ala cu net de 400000 prin retea si viteza de 2-4 (da, e o liniutza

) MBps?? Huaaaa zapp. I-am injurat frumos d tot la ei la sediu, problema e k nu ma mai pot duce sa platesc factura

) decat undercover.
Auzi, cica sa aduc modemu la reparat, modem nou noutz!!! Fascistii dracu
Cand l-am cumparat mi-a zis dealeru k \"domne`, cam 300-400 KBps\". Am zis k e o viteza respectabila, viteza p kre nu am luat-o vreodata (k sa nu zic k acoperire nu prea e, desi stau langa Unirea

).
Cand am fost sa ma cert cu astia, tipu d la birou mi-a zis aja \"Nu veti downloada niciodata cu 2.4 Mbps, aceasta este o viteza obtinuta in laborator (probabil cu modemu in varful antenei

). Cel mai probabil veti downloada cu 80 kb/s\"
Raspunsul meu a fost ceva d genu \"atunci ce p**a mea aberati in reclama aia?\". In momentu ala am avut o rev(f)elatie! Tataie ala care baga modemu in laptop cica e Dumnezeu, deci client cu abonament preferential

.
Deci asta era shpilu.
In concluzie, nu va luati zapp decat daq vreti sa ii dati in judecata

.
Intorcandu-ne la oile noastre, pt un ferrari de 150000 eur, ma astept k vit max sa fie d 300 km/h si nici un km/h mai putin. Poate avea covorasu bagat sub pedala de acceleratie, mai stii?