Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   La 280 km/h, spune ca masina este \"inceata\" (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/6341-280-km-spune-masina-inceata.html)

sil4tuning 30-06-05 06:20

La 280 km/h, spune ca masina este \"inceata\"

Un articol aparut ieri in Libertatea
Un om de afaceri care si-a cumparat un Ferrari nou-nout cere sa i se inapoieze banii pentru ca \"nervosul\" autoturism nu poate rula decat cu cel mult 281 km/h. Joerg Winterberg, 60 de ani, din Berlin, este nemultumit ca masina sa in valoare de 150.000 de euro nu ajunge la 300 km/h, asa cum suna reclama. Ferrari a negat ca ar fi ceva in neregula cu masina si a refuzat sa inapoieze banii. Winterberg a dat in judecata compania dupa ce un expert a stabilit ca masina sport nu poate rula cu viteza promisa. :lol:

orlando 30-06-05 07:36

si ar avea shanse sa cashtige banishori frumoshi...
ptr ca nu poate sa faca reclama la o mashina care nu merge cu 300km/h dar in reclama sa justifice asta...
protectzia consumatorului...!
eu asa zic...
are tot dreptu...
oricum moshu daca facea doamne fereshte un infarct sau ceva la 300km/h sau poate o fii shumi in varianta mai batrana!

B12ZMD 30-06-05 08:12

asa e !

dc ne gandim, pana si dacia (si aici intra si berlina romanului de toate zilele) ... si chiar si logan ... amandoua fiind noi, ating viteza mentionata pe talon ... e perfect adevarat ca poate se rupe ceva si mori, sau poate dupa \"test\" schimbi garnitura de chiulasa ... dar MERGE nu ??? :lol: :D !!! ... asa ca are dreptate moshu' !

GolfuletzS 30-06-05 09:21

sa luam alt exemplu : reclamele cu detergenti ashtai in reclama zic ca cu o picatura de solutie de vase au sapalat 50000 de farfurii asha se lauda ei da in realitate cu o picatura cureti 1 cm !

aici nu poti sa ii dai in judecata? :D

EvLSant0S 30-06-05 11:36

da :) mai stim noi pe cineva care zice ... de la 0 la 300 .. fuge ..
de la 300 la 320 ... e cam lenta :))

dj05dpx 30-06-05 11:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
da :) mai stim noi pe cineva care zice ... de la 0 la 300 .. fuge ..
de la 300 la 320 ... e cam lenta :))

ai uitat sa mentionezi ca pana-n 300 km/h e-n demaraj

ZerO_CooL 30-06-05 13:56

Cam in aceeasi situatie cred ca e si Sebastian cu 206-le. De la 177 cp la 150 e cale lunga.

needBrain 30-06-05 19:10

si ce model ferrari este?

sil4tuning 30-06-05 20:01

pai nu sa precizat in articol presupun ca la banii astia 150 000 ; 360 Modena zic eu , poate chiar si un 550 Maranello una din astea doua

CataNOS 01-07-05 00:30

Aceeasi situatie cu Zappu` (tzeappu).
2.4 Mbps p naiba, cica cel mai rapid internet de la facerea lumii incoa.
Maxim 40-50 kb/s pt un abonament de 39 $ fara TVA. Pai nu-mi arata rusinica pustiul ala cu net de 400000 prin retea si viteza de 2-4 (da, e o liniutza :D ) MBps?? Huaaaa zapp. I-am injurat frumos d tot la ei la sediu, problema e k nu ma mai pot duce sa platesc factura :)) decat undercover.
Auzi, cica sa aduc modemu la reparat, modem nou noutz!!! Fascistii dracu :lol:
Cand l-am cumparat mi-a zis dealeru k \"domne`, cam 300-400 KBps\". Am zis k e o viteza respectabila, viteza p kre nu am luat-o vreodata (k sa nu zic k acoperire nu prea e, desi stau langa Unirea :D).
Cand am fost sa ma cert cu astia, tipu d la birou mi-a zis aja \"Nu veti downloada niciodata cu 2.4 Mbps, aceasta este o viteza obtinuta in laborator (probabil cu modemu in varful antenei :D). Cel mai probabil veti downloada cu 80 kb/s\"
Raspunsul meu a fost ceva d genu \"atunci ce p**a mea aberati in reclama aia?\". In momentu ala am avut o rev(f)elatie! Tataie ala care baga modemu in laptop cica e Dumnezeu, deci client cu abonament preferential :D.
Deci asta era shpilu.

In concluzie, nu va luati zapp decat daq vreti sa ii dati in judecata :D.

Intorcandu-ne la oile noastre, pt un ferrari de 150000 eur, ma astept k vit max sa fie d 300 km/h si nici un km/h mai putin. Poate avea covorasu bagat sub pedala de acceleratie, mai stii? :)

orlando 01-07-05 01:01

iar o dau in offtopic...
nu stiu exact cat vine un MBPS dar nu inseamna un megabait pe secunda ci un megabit pe secunda...
o sa ma interesez si o sa vezi ca ashtia de la tzap au dreptate...! :shock:

Soichiro 01-07-05 01:15

Zapp sunt niste sarlatani cu acte. Am avut acum 2 ani pentru firma abonament de internet. Mergea mai prost decat dial-up analog si imi cadea foarte des. Cand m-am dus sa ma plang, mi-au spus ca depinde de zona de acoperire. Desi eram in Bucuresti. Nu trimiteau nici facturi la timp si dupa aia tot ei bagau penalizari. M-am dus si le-am aruncat cu contractul si cu telefonul in fata.

sil4tuning 01-07-05 08:26

daca tot am intrat in offtopic sa continui si eu : am fost la Cerf si mam gandit sa ma uit la Zapp sa le testez viteza ! CANCI !!!!!
statea in 30 de kbs si tipu de acolo imi spunea ca sunt prea multe telefoane acolo care supraincarca reteaua :lol: iam zis direct KATERINKA pt fraieri , e adevarat bun cand ai laptop si vrei acolo o viteza de rahat pt diferetele zone unde te afli inafara casei , si se spune internet de pana la 2.4 mbps nu ca sta in 2,4 :lol: de fapt 100 kbps este deja mult in metro :lol: de extern nu mai vb ca peste 20 kbps nu trece :lol:

iasi_drifter 01-07-05 09:00

lasati ca nu numai zapp-ul e de ***.
eu am rds si cat a fost conexiune de 128kbps dadeau 128 kbps
dar dupa aia s-a u marlanit
au trecut la cica: PANA IN 256 kbps si aveam aproape tot timpul PANA IN 128
Acum ar trebui sa am 512 kbps dar neam n-am avut niciodata peste 256 dar de multe ori am i sub 100.
Si astia is la fel de m**sti. Am tot zis ca trec pe la ei sa le bat obrazul dar am avut probleme mai importante. Pe altii nu i-am auzit sa se planga de asa ceva dar se par ca eu am tratament preferential pe IP-ul meu.

cristi_ubs 01-07-05 21:07

are snase sa ia bani frumosi mosu.Da la varsta lui e cam nasol cu viteze

All times are GMT +2. The time now is 18:43.

- Copyright 2026 4Tuning