26-10-07, 16:28
|
|
Stage 2
|
romania-"tara lui papura voda"
Pentru toti cei care au de spus ceva pentru romanii "jegosi"
|
|
|
26-10-07, 16:32
|
|
Stage 2
|
Re: romania-"tara lui papura voda"
Am parcat masina intr-o zi pe un loc platit. Il inteleg pe proprietar sa se enerveze dar.... La intrebarea "eu unde parchez masina" politia a raspuns: "pe trotuar". Asa cum sunt romanii tigani... am gasit-o zgariata cu cheia pe trotuar. (
Astept sa va descarcati nervii in acest thread
|
|
|
26-10-07, 16:43
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Ce sa faci ?
Asta e
|
|
|
26-10-07, 16:44
|
|
Stage 5
|
nu`ti fa griji, eu am mers la un preten am parcat`o la el in parcare cand am revenit imi era tot spoilerul frecat cu albastru.
stiu cine`o fost acuma sa ma duc si sa`l lovesc?
sa`i dea dumnezo la fel ce mi`o dat mie si eu in ziua aia mi`am scos masina de la vopsit
|
26-10-07, 16:48
|
|
Stage 2
|
........
Ce as putea sa fac..... nimic. Doar sa injur de mama focului...
|
|
|
26-10-07, 18:51
|
|
Stage 5
|
la tzanc a picat topicul asta......azi pe la ora 3 a venit un politai pe strada mea....(in cta) e o strada laturalinca care da in bulevardul mare tomis....shi de o parte shi de alta..shi vad ca un politai il pune pe unu cu un matiz sa parcheze dea-latu strazii.....blocand strada......de la ora 3 pana pe la 6 cand a trecut premierul (ptr asta sa blocat strada de catre mahsini civile...puse de politai ca sa-i ushureze munca sa nu ami stea el sa opreasca mahsinile care vin sa iasa pe tomis) matizul ala la care sau mai adaugat inca vreo 2 mashini tot asha puse dea latu...au blocat strada ptr5 min cat a durat "trecerea premierului" . nu va explic cate scandaluri s-au iscat strada fiind in gusta s-au facut blocaje claxoane etc... acum va intreb shi io cata minte a avut politaiul ala sa blocheze strada 3 ore ptr 5 minute....cat a trecut premireurul(bagamiash ceva in el...ca parca nu-i ajungea un sens...a oprit toata circulatia....shi etc) in loc sa blocheze el strada 3 minute in momentul ala cand se apropia delegatzia.....acum am realizat shi eu cat de proshti sunt politaii....shi in ce tzara de cacat traim.... toate cele "bune" domnului premier...
|
|
|
26-10-07, 20:44
|
|
|
x
trb e k sunt foarte multi cu 2 fetze. odata sunt cei mai buni prieteni si pe alta parte incearca sa scoata tot ce e ai mai bun si mai de pretz. nimic nu e mai rar in lumea asta dekt un prieten adevarat in Romania.
|
|
|
27-10-07, 01:02
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
morala este -> faceti-va CASCO
mi-am gasit de nenumarate ori masinile zgariate / lovite ..oglinzi furate..
de o saptamana merg cu oglinda de la sofer facuta zob ( nu stiu daca a vurt s-o fure careva sau mi-a lovit-o careva)..cand ma uit in ea zici ca ma uit in jucarie d-aia de copii care face 10 imagini care se rotesc..cum erau pe timpuri..
e Romania fratilor si daca nu stiati asta ...e pacat sa aflati asa tarziu !
|
27-10-07, 05:00
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
|
Well ... o sa fiu si eu printre cei care se razbuna.
Acum 4 zile am parcat masina pe un loc de parcare care nu era al nimanui, ci parca unul din joi in paste. Timp de 2 zile am lasat-o acolo neavand chef sa ies cu ea. In astea 2 zile mi s-au ridicat stergatoarele. Dupa aceste 2 zile obtin pe cale legala locul de parcare. Imi "insemnez" locul, iar astazi m-am urcat in masina si am dat sa plec, dar am observat ca oglinda pe partea mea era miscata si m-am hotarat sa o reglez. Nu va spun ca tipul care mi-a ridicat stergatoarele s-a razbunat pe masina mea ca am obtinut acel loc de parcare, rupandu-mi oglinda.
Inca nu stiu care este masina in cauza, dar imi voi intreba vecinii, iar cretinul ala isi va gasi masina colorata in 3 culori.
|
|
|
28-10-07, 01:07
|
|
Stage 5
|
ce credeti... de obicei imi pun masina in fata portii... vin frumos intr`o noapte, in fata portii era parcata alta masina.. am pus-o vizavi, unde e un bloc.. bunn.. a doua zi ies la masina, zgariata toata si cu bilet in geam " alta data sa mai parchezi aici".. bineinteles, mi-am bagat in toata familia lor etc... dupa cateva zile ce idee imi vine.. sa urmaresc cine isi pune masina acolo, nu ? si am gasit... un 320 negru... nu va spun ce frumos ii statea vopsit cu spray`ul galben... ) bineinteles, m-am uitat cateva zile la rand, sa nu fii fost vreunu care o lasase pentru 2 ore..
|
28-10-07, 23:51
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
eu ma tot certam cu unu k facea scandal cand parca cineva chiar si 5 minute infata portii lui .. si am mers si i-am aruncat intr-o noapte iaurt de baut stricat pe poarta lui pretioasa.. si acuma pute si au ramas urmele..asta k sa nu ii stric nimic..:P
|
|
|
30-10-07, 09:53
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
|
eu ce sa mai zic? am parcat masina in regie, unde locurile de parcare sunt ale celor care ajung primii... e un fel de jungla. a doua zi cand am ajuns la masina, minune, nu mai aveam bara pe fata ...m-am dus la politia din regie, nici nu au venit sa vada despre ce e vorba;m-am dus la politia din crangasi , m-am certat cu ei 2 zile sa-mi dea o dovada sa pot circula cu masina fara numar...si in dovada au scris ca numarul este pierdut, nu furat..sa scape ei de un caz....as injura da nu e frumos
dacia mi-am gasit-o in parcare in fata blocului cu o indoitura nasoala, vopsea sarita etc...ajunsesem de jumate de ora acasa...am stat 10 minute si am iesit pana afara...minune..masina era zgariata..nimeni nu stia nimic
|
|
|
07-11-07, 01:35
|
|
Stage 5
|
eeee......yo stau la casa si se pare k am probleme cu anumiti tiristi ce au placerea sa-si parcheze tirurile pe marginea drumului in fata porti mele....asa k mai iesi din curte cu masina dak potzi !.....si dupa ce k le reprosezi sa nu-si mai traga masinile acolo mai fac si gat......am patzit-o si intro noapte cand am vrut sa plec la disco....si mai pleaca frate !
enervat la culme m-am decis sa ripostez, le-am golit rezervoarele de motorina si am varsato la canal, dar un prieten de-al meu care o patea la fel le-a sudat cate o tablita in capul tobei de esapament.....si se pare k i-a invatzat minte k nu au mai parcat acolo.....dar nici nu stiu cum de au plecat
|
|
|
07-11-07, 09:43
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
am stat o vreme prin berceni si-mi parcam masina undeva langa bloc,locurile din fatza blocului fiind ocupate de comunistii din bloc.e si intr-o buna dimineata ma duc la masina si mi-o gasesc zgariata pe toata partea stanga.am injurat,mi-am reparat oarecum masina si am lasat-o asa cum a cazut...peste ceva timp am parcat masina invers.nu mai trebuie sa spun ca mi-a zgariat-o si pe partea dreapta.baiat bun,nu?a zis sa fie uniforma.mama lor de tzarani nenorociti.am plecat din cartierul ala.sa fie de capul lor!!!!
|
|
|