Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-10-07, 16:28   #1
alexzandru

Stage 2

alexzandru's Avatar

Exclamation romania-"tara lui papura voda"

Pentru toti cei care au de spus ceva pentru romanii "jegosi"
alexzandru is offline  
Old 26-10-07, 16:32   #2
alexzandru

Stage 2

alexzandru's Avatar

Default Re: romania-"tara lui papura voda"

Am parcat masina intr-o zi pe un loc platit. Il inteleg pe proprietar sa se enerveze dar.... La intrebarea "eu unde parchez masina" politia a raspuns: "pe trotuar". Asa cum sunt romanii tigani... am gasit-o zgariata cu cheia pe trotuar. (

Astept sa va descarcati nervii in acest thread
alexzandru is offline  
Old 26-10-07, 16:43   #3
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Ce sa faci ?
Asta e
Mustang is offline  
Old 26-10-07, 16:44   #4
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

nu`ti fa griji, eu am mers la un preten am parcat`o la el in parcare cand am revenit imi era tot spoilerul frecat cu albastru.
stiu cine`o fost acuma sa ma duc si sa`l lovesc?
sa`i dea dumnezo la fel ce mi`o dat mie si eu in ziua aia mi`am scos masina de la vopsit
Old 26-10-07, 16:48   #5
alexzandru

Stage 2

alexzandru's Avatar

Default ........

Ce as putea sa fac..... nimic. Doar sa injur de mama focului...
alexzandru is offline  
Old 26-10-07, 18:51   #6
leonard

Stage 5

leonard's Avatar

la tzanc a picat topicul asta......azi pe la ora 3 a venit un politai pe strada mea....(in cta) e o strada laturalinca care da in bulevardul mare tomis....shi de o parte shi de alta..shi vad ca un politai il pune pe unu cu un matiz sa parcheze dea-latu strazii.....blocand strada......de la ora 3 pana pe la 6 cand a trecut premierul (ptr asta sa blocat strada de catre mahsini civile...puse de politai ca sa-i ushureze munca sa nu ami stea el sa opreasca mahsinile care vin sa iasa pe tomis) matizul ala la care sau mai adaugat inca vreo 2 mashini tot asha puse dea latu...au blocat strada ptr5 min cat a durat "trecerea premierului" . nu va explic cate scandaluri s-au iscat strada fiind in gusta s-au facut blocaje claxoane etc... acum va intreb shi io cata minte a avut politaiul ala sa blocheze strada 3 ore ptr 5 minute....cat a trecut premireurul(bagamiash ceva in el...ca parca nu-i ajungea un sens...a oprit toata circulatia....shi etc) in loc sa blocheze el strada 3 minute in momentul ala cand se apropia delegatzia.....acum am realizat shi eu cat de proshti sunt politaii....shi in ce tzara de cacat traim.... toate cele "bune" domnului premier...
leonard is offline  
Old 26-10-07, 20:44   #7
Khrone

Thumbs down x

trb e k sunt foarte multi cu 2 fetze. odata sunt cei mai buni prieteni si pe alta parte incearca sa scoata tot ce e ai mai bun si mai de pretz. nimic nu e mai rar in lumea asta dekt un prieten adevarat in Romania.
Khrone is offline  
Old 27-10-07, 01:02   #8
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

morala este -> faceti-va CASCO
mi-am gasit de nenumarate ori masinile zgariate / lovite ..oglinzi furate..
de o saptamana merg cu oglinda de la sofer facuta zob ( nu stiu daca a vurt s-o fure careva sau mi-a lovit-o careva)..cand ma uit in ea zici ca ma uit in jucarie d-aia de copii care face 10 imagini care se rotesc..cum erau pe timpuri..
e Romania fratilor si daca nu stiati asta ...e pacat sa aflati asa tarziu !
Old 27-10-07, 05:00   #9
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Well ... o sa fiu si eu printre cei care se razbuna.

Acum 4 zile am parcat masina pe un loc de parcare care nu era al nimanui, ci parca unul din joi in paste. Timp de 2 zile am lasat-o acolo neavand chef sa ies cu ea. In astea 2 zile mi s-au ridicat stergatoarele. Dupa aceste 2 zile obtin pe cale legala locul de parcare. Imi "insemnez" locul, iar astazi m-am urcat in masina si am dat sa plec, dar am observat ca oglinda pe partea mea era miscata si m-am hotarat sa o reglez. Nu va spun ca tipul care mi-a ridicat stergatoarele s-a razbunat pe masina mea ca am obtinut acel loc de parcare, rupandu-mi oglinda.

Inca nu stiu care este masina in cauza, dar imi voi intreba vecinii, iar cretinul ala isi va gasi masina colorata in 3 culori.
Mustang is offline  
Old 28-10-07, 01:07   #10
Dodo_998

Stage 5

Dodo_998's Avatar

ce credeti... de obicei imi pun masina in fata portii... vin frumos intr`o noapte, in fata portii era parcata alta masina.. am pus-o vizavi, unde e un bloc.. bunn.. a doua zi ies la masina, zgariata toata si cu bilet in geam " alta data sa mai parchezi aici".. bineinteles, mi-am bagat in toata familia lor etc... dupa cateva zile ce idee imi vine.. sa urmaresc cine isi pune masina acolo, nu ? si am gasit... un 320 negru... nu va spun ce frumos ii statea vopsit cu spray`ul galben... ) bineinteles, m-am uitat cateva zile la rand, sa nu fii fost vreunu care o lasase pentru 2 ore..
Old 28-10-07, 23:51   #11
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

eu ma tot certam cu unu k facea scandal cand parca cineva chiar si 5 minute infata portii lui .. si am mers si i-am aruncat intr-o noapte iaurt de baut stricat pe poarta lui pretioasa.. si acuma pute si au ramas urmele..asta k sa nu ii stric nimic..:P
sebaaa is offline  
Old 30-10-07, 09:53   #12
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

eu ce sa mai zic? am parcat masina in regie, unde locurile de parcare sunt ale celor care ajung primii... e un fel de jungla. a doua zi cand am ajuns la masina, minune, nu mai aveam bara pe fata ...m-am dus la politia din regie, nici nu au venit sa vada despre ce e vorba;m-am dus la politia din crangasi , m-am certat cu ei 2 zile sa-mi dea o dovada sa pot circula cu masina fara numar...si in dovada au scris ca numarul este pierdut, nu furat..sa scape ei de un caz....as injura da nu e frumos

dacia mi-am gasit-o in parcare in fata blocului cu o indoitura nasoala, vopsea sarita etc...ajunsesem de jumate de ora acasa...am stat 10 minute si am iesit pana afara...minune..masina era zgariata..nimeni nu stia nimic
giubau_v8 is offline  
Old 07-11-07, 01:35   #13
TR_00_ANN

Stage 5

TR_00_ANN's Avatar

eeee......yo stau la casa si se pare k am probleme cu anumiti tiristi ce au placerea sa-si parcheze tirurile pe marginea drumului in fata porti mele....asa k mai iesi din curte cu masina dak potzi !.....si dupa ce k le reprosezi sa nu-si mai traga masinile acolo mai fac si gat......am patzit-o si intro noapte cand am vrut sa plec la disco....si mai pleaca frate !
enervat la culme m-am decis sa ripostez, le-am golit rezervoarele de motorina si am varsato la canal, dar un prieten de-al meu care o patea la fel le-a sudat cate o tablita in capul tobei de esapament.....si se pare k i-a invatzat minte k nu au mai parcat acolo.....dar nici nu stiu cum de au plecat
TR_00_ANN is offline  
Old 07-11-07, 09:43   #14
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

am stat o vreme prin berceni si-mi parcam masina undeva langa bloc,locurile din fatza blocului fiind ocupate de comunistii din bloc.e si intr-o buna dimineata ma duc la masina si mi-o gasesc zgariata pe toata partea stanga.am injurat,mi-am reparat oarecum masina si am lasat-o asa cum a cazut...peste ceva timp am parcat masina invers.nu mai trebuie sa spun ca mi-a zgariat-o si pe partea dreapta.baiat bun,nu?a zis sa fie uniforma.mama lor de tzarani nenorociti.am plecat din cartierul ala.sa fie de capul lor!!!!

My name is Beu...BomBeu!
bmwm5 is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -