Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 20-09-07, 18:39   #16
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]
Default Re: care-i faza cu "WST"??

Phubee...... nu le au neaparat mai distantzate.... daca prin o anumita mashina.... ii fac poza la numar shi-tzi arat....
Khalis is offline  
Old 20-09-07, 20:26   #17
stickerman

Stage 1

stickerman's Avatar

da, aia cu geamuri fumurii de tot pe fatza ma enerveaza, ca nu vad cine-i acolo.. sau unde se uita.. ca uneori ai nevoie sa vezi unde se uita.. ca daca nu se uita.. ma uit eu mai bine pe unde merge... el..
stickerman is offline  
Old 29-09-07, 00:41   #18
Gimi

Stage 4

Gimi's Avatar

a fost un prieten de'al meu care tocmai si-a luat o masina(a4) si vroia sa isi puna la numar wst si cand a ajuns acolo numai erau nici wst si nici wsn se poate asa ceva?? adik sau consumat toate numerele)?
Gimi is offline  
Old 29-09-07, 00:57   #19
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

" moda " numerelor de inmatriculare cu W ca prima litera..a fost " lansata " de masinile de la SPP , in special bmw-urilor ce insotesc coloanele oficiale..
WST si WPS au fost primele combinatii de litere pe masinile de la spp..
dupa care combinatiile astea de litere cu W si ..restul literelor din coada alfabetului, au fost adoptate ca " numere de acoperire " la masinile din diferitele ministere/guvern/masinile de deputati..etc... masini gen Leganza, Nubira si Cielo,ca sa nu bata la ochi,fata de un numar cu DEP sau SEN sau chestii de genul asta , partea proasta e ca acum " bat la ochi " foarte rau
acum toti care vor sa para cineva.. au W . . la numar .. litere cat se poate de despartite.. ca ..arata mai bine nu?

chestia care e? ca au inceput sa renunte..masinile de minister si restul..la astfel de numere .. alegand combinatii de litere cat mai aiurea..
de exemplu : " masinile de servici " ale 'celor de sus' de la politia capitalei au XNT la numar..

ce ati auzit .. ca sunt numere strict ale nu stiu carui servici special sau mai stiu eu ce.. sunt abureli ieftine.. si de ce se plang toti ca nu pot sa ia astfel de numere?... -> pentru ca , cu adevarat nu mai sunt..
Old 05-10-07, 21:39   #20
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

wst wsn la noi primaria si mai nou toata lumea
Psycho is offline  
Old 06-10-07, 00:40   #21
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

sunt abureli astea ca domne e de la politie,e de nush ce partz.....am vazut io la televizor din intamplare.....si zicea una(o manelara) ca asa e la moda sa ai numar cu w in fata

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline  
Old 08-10-07, 01:37   #22
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by Alex-Rahova View Post
" moda " numerelor de inmatriculare cu W ca prima litera..a fost " lansata " de masinile de la SPP , in special bmw-urilor ce insotesc coloanele oficiale..
WST si WPS au fost primele combinatii de litere pe masinile de la spp..
dupa care combinatiile astea de litere cu W si ..restul literelor din coada alfabetului, au fost adoptate ca " numere de acoperire " la masinile din diferitele ministere/guvern/masinile de deputati..etc... masini gen Leganza, Nubira si Cielo,ca sa nu bata la ochi,fata de un numar cu DEP sau SEN sau chestii de genul asta , partea proasta e ca acum " bat la ochi " foarte rau
acum toti care vor sa para cineva.. au W . . la numar .. litere cat se poate de despartite.. ca ..arata mai bine nu?

chestia care e? ca au inceput sa renunte..masinile de minister si restul..la astfel de numere .. alegand combinatii de litere cat mai aiurea..
de exemplu : " masinile de servici " ale 'celor de sus' de la politia capitalei au XNT la numar..

ce ati auzit .. ca sunt numere strict ale nu stiu carui servici special sau mai stiu eu ce.. sunt abureli ieftine.. si de ce se plang toti ca nu pot sa ia astfel de numere?... -> pentru ca , cu adevarat nu mai sunt..
confirm cele spuese de alex. acum 1an numerele astea cu WPR WST WTS WPP Wplm au fost inlocuite cu numere alese in functie ori de cifra (38.39.41) ori fara nicio logica adica la intamplare. stiu de la cineva din udriste ca in 2 zile toate cele peste 50-70 numere cu W-- scoase de politie s-au dat.

Come to the DDark side..... We have cookies!
Bogdan YBR is offline  
Old 09-10-07, 10:39   #23
NT33EXE

Stage 5

NT33EXE's Avatar

aceste tipuri de combinatii, asa cum a zis cineva mai sus, sunt folosite pe masinile SPP-ului si pe ale guvernului.

dorinta unora de a parea ceea ce nu sunt s-a materializat si in montarea de placute cu numere de inmatriculare WST, WTS, WSX, WSN, WXT si alte "dubluveuri" din astea.

motive.....?
cica sa nu ii opreasca garda...
...sau daca i-a oprit sa se "emotioneze" la vederea numarului care ii da statut da "jmecher"! he, he!!!!! ce fraieri!

adevaratii "jmecheri" nu scot capul....
NT33EXE is offline  
Old 14-10-07, 03:17   #24
iovivali

Stage 4

iovivali's Avatar

Member of:
[Moderators]

Eu am la masina B xx WFW si nu sunt militian...
iovivali is offline  
Old 14-10-07, 17:32   #25
keemo
Design Team Member

Stage 5

Member of:
[Virtual Tuning]
[Design Team]

esti undercover )
keemo is offline  
Old 15-10-07, 18:50   #26
Adytzu_JerrY

Stage 5

Member of:
[Opel]

in valcea un Bmw cu numaru VL-xx-WxN, care a fost pe taxi cu numaru acesta :-s
Adytzu_JerrY is offline  
Old 15-10-07, 19:40   #27
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

si nr de la masina lu tata incepe cu W )
trafy-vr6 is offline  
Old 16-10-07, 00:00   #28
Adytzu_JerrY

Stage 5

Member of:
[Opel]

da man....si il are demult numaru ala cu W
si stiu 10000% ca nu e gabor )
Adytzu_JerrY is offline  
Old 17-10-07, 15:52   #29
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

wst,wdp,wdt,wpr,wpo,au fost numere de stat la un mom dat,care ulterior au fost preluate si de smekeri...avand in vedere ca traim intr-o tzara in care nicolae badea sau giovani becali au masini dotate cu sirena si blitzuri in masca,de ce sa ne miram de numerele astea.oricum cei de la spp,care aveau la inceput nr astea,au inceput sa puna alte combinatii gen dz...asa ca nu mai e nici o smekerie,nici nu a fost,ca radarul oricum te vede,numerele lor care sunt pe bune date sunt scoase din baza de date a politiei,asa ca iti iei amenda oricate wwwwww ai la numar

My name is Beu...BomBeu!
bmwm5 is offline  
Old 18-10-07, 21:51   #30
NT33EXE

Stage 5

NT33EXE's Avatar

Quote:
Originally Posted by bmwm5 View Post
wst,wdp,wdt,wpr,wpo,au fost numere de stat la un mom dat,care ulterior au fost preluate si de smekeri...avand in vedere ca traim intr-o tzara in care nicolae badea sau giovani becali au masini dotate cu sirena si blitzuri in masca,de ce sa ne miram de numerele astea.oricum cei de la spp,care aveau la inceput nr astea,au inceput sa puna alte combinatii gen dz...asa ca nu mai e nici o smekerie,nici nu a fost,ca radarul oricum te vede,numerele lor care sunt pe bune date sunt scoase din baza de date a politiei,asa ca iti iei amenda oricate wwwwww ai la numar
ai atins-o!
NT33EXE is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -