20-12-09, 20:51
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Re: Recomandari filme si videoclipuri
Quote:
Originally Posted by Evoluzione
Eu nu recomand Paranormal Activity
M-am uitat pentru ca am auzit ca ii cel mai tare horor. Sincer, nici nu merita descarcat. Am fost invitat la cinema sa-l vad, am refuzat, le-am spus ca nu merita, nu m-au crezut si acuma regreta ca au dat banii pe film.
O singura faza ii mai ceva in film. Restul filmului m-am plictisit. Chiar am adormit la un moment dat
|
Nu este cel mai tare horror, dar este printre ele. Depinde si de experienta ta de viata si cat de mult crezi in fazele astea, dar pe mine m-au trecut fiori pentru ca mi-am dat seama ca oricui i se poate intampla asa ceva.
De fapt nu prea il poti numi film...este mai mult o reconstituire.
Eu va recomand sa va uitati la el si daca nu va convine, accept injuraturi pe PM .
|
21-12-09, 13:55
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Nu este cel mai tare horror, dar este printre ele. Depinde si de experienta ta de viata si cat de mult crezi in fazele astea, dar pe mine m-au trecut fiori pentru ca mi-am dat seama ca oricui i se poate intampla asa ceva.
Eu va recomand sa va uitati la el si daca nu va convine, accept injuraturi pe PM .
|
Chestiile astea sunt chiar reale! Recomand filmul celor care rezista la suspans si sunt tari de inima!
|
|
|
22-12-09, 18:12
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
Recomand : AVATAR !
L-am vazut la cinema ( nu se merita a fi vizionat acasa ) !
|
|
|
22-12-09, 23:27
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby
Recomand : AVATAR !
L-am vazut la cinema ( nu se merita a fi vizionat acasa ) !
|
Unde l-ai vazut? Movieplex? 3D, alea alea... ...
din pricina asta, duc dorul Bucurestiului .
Cei din provincie ce sa fac, mai ales in orasele in care Cinematograful s-a cam desfiintat? ..
Oricum, astept o versiune mai buna, sa vedem ce mai apare pe FL.
|
|
|
23-12-09, 01:32
|
|
Stage 5
Member of: [4Rally]
|
one last thing
este vorba despre un pusti care este pe moarte si ultima lui dorinta e sa stea un weekend cu un supermodel .. in final dorinta i se indeplineste si moare cu un zambet mare.la propriu.
23-12-09, 16:22
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw
Geniaaaaaaaaaal frate....Berlin Calling,merită,mai ştiţi filme īn genul ăsta?
It`s all gone Pete Tong şi pe acesta l-am vizionat,ce pot face unii oameni pentru pasiunea lor...... PASIUNEA nu cunoaşte limite sau obstacole,voinţa este totul!
|
Recomand cele 2 filme cu mare placere! Vizionare placuta!
|
|
|
23-12-09, 18:04
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Quote:
Unde l-ai vazut? Movieplex? 3D, alea alea... ...
din pricina asta, duc dorul Bucurestiului .
Cei din provincie ce sa fac, mai ales in orasele in care Cinematograful s-a cam desfiintat? ..
Oricum, astept o versiune mai buna, sa vedem ce mai apare pe FL.
|
La Afi Palace Cotroceni l-am vazut ( 3D ) acolo merg deseori cand sunt filme care merita NE-vazute acasa , nu regret banii dati , desi daca stau bine sa ma gandesc cu toata gashka cat am fost intr-o saptamana la filme si cat mergem , mai bine stam la mine acasa la un film , si pe langa sucuri si floricele luam si pizza si tigari si de toate ) si se vede si bine dar ...na , parca la cinema din cauza ecranului te simti altfel
|
|
|
24-12-09, 17:48
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
turbo man )))
|
|
|
24-12-09, 20:17
|
|
Stage 5
|
Recomand "AVATAR". Este foarte bun ! Pe cat posibil, sa il vedeti ori 3D ori Imax 3D. Poveste, imagine, sunet, efecte speciale, totu-i ok. + o gramada de mesaje.
|
|
|
25-12-09, 00:01
|
|
Girl on Road
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning]
|
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by Ingerasul99
Chestiile astea sunt chiar reale! Recomand filmul celor care rezista la suspans si sunt tari de inima!
|
mi-am facut curaj...in seara asta am sa ma uit la el..
|
|
|
25-12-09, 03:16
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Deci .....foarte sincer va spun ca sunt intr-un moment in care mai am putin si fac pe mine ...de ce ? Eh , tocmai am vizionat filmul Drag Me To Hell , este horror , sunt nedormita de doua zile , acum ma bag in pat si eu , nu stiu daca este de la oboseala sau altceva dar sincer mai aveam un pic si ma apuca plansu de frica , vorbesc serios
Nicciodata nu m-am speriat la un horror , mereu am luat filmele de genu la caterinca dar asta chiar mi-a produs un mare shock , posibil sa fie de la oboseala ...paaaana mea , oricum , recomand !
|
|
|
25-12-09, 05:05
|
|
Girl on Road
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby
Deci .....foarte sincer va spun ca sunt intr-un moment in care mai am putin si fac pe mine ...de ce ? Eh , tocmai am vizionat filmul Drag Me To Hell , este horror , sunt nedormita de doua zile , acum ma bag in pat si eu , nu stiu daca este de la oboseala sau altceva dar sincer mai aveam un pic si ma apuca plansu de frica , vorbesc serios
Nicciodata nu m-am speriat la un horror , mereu am luat filmele de genu la caterinca dar asta chiar mi-a produs un mare shock , posibil sa fie de la oboseala ...paaaana mea , oricum , recomand !
|
pe mine nu m-a impresionat prea tare filmul...mai ales finalul a fost de cacat ... caterinca era cum arata baba aia. 6/10 de la mine pt acel horror.
|
|
|
25-12-09, 06:03
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning]
|
Uitați-vă voi la alea , dar pānă atunci nu mai bine īmi recomandați mie o comedie bună, vă rog? (ceva ce n-a mai fost recomandat pe aici)
|
25-12-09, 09:12
|
|
Girl on Road
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by manu_96xls
Uitați-vă voi la alea , dar pānă atunci nu mai bine īmi recomandați mie o comedie bună, vă rog? (ceva ce n-a mai fost recomandat pe aici)
|
Four Christmases
|
|
|
25-12-09, 09:45
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [DAEWOO]
|