02-09-07, 20:10
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Omu' o fi tras pe nas ceva stricat/expirat ,sau....?! :))
Un anuntz de pe un site foarte cunoscut,de vanzari de la noi: " Opel Astra Sport Anul 2000,125 mii kilometrii nici un fel de problema tehnica este in stare excelenta arata foarte bina masina in interior si exterior.pe partea stanga a masini are o busitura sa ii zic asa este intra tabla inauntru se vede si in poza se vede foarte putin nu este o busitura grava .pretul este usor discutabil.5000 euro.este full are jeante aer conditionat inchidere centralizata ceamuri electrice oglinzi electrice motor 1.4 benzina.16 valve.pt vitezomani am atins cu ea 215 km7ora. are 5 trepte.sunt al 3 proprietar.masina este in stare perfecta." ...Pentru VITEZOMANI...  =))=))=))...era vorba de 215km/h sau 215km in 7 ORE asa cum a scris?!  ...oricum...215 la ora ...era viteza astrei aleia cu o sufa...intre ea si un 750i....
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
02-09-07, 21:59
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Omu' o fi tras pe nas ceva stricat/expirat ,sau....?! :))
stai linistit.. pe forum mai e un ..om... care pretinde ca a prins cu un golf tdi de 105 cai .. 233 km/h
pt vitezomani asa...
 )
|
|
|
02-09-07, 22:51
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [VW]
|
@lascarica> e plauzibil. cand ma intorceam de la mare cu ai mei pe Soarelui am avut in fata o Astra 1.4 Twinport care nu o lasa mai moale de 190/200. Acum nu stiu cat o fi de adevarat daca a atins 215
|
|
|
03-09-07, 00:15
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
magu ...tu cu ce masina erai si ai "masurat" viteza aia?!...eu de 1mai nu am fost cu nici o masina de-a mea la mare...ci cu...TOCMAI o astra(G)dec.2006(alea care au fost la oferta speciala-"astra classic II") 1.4 twinport cu 18.000km la bord...masina ce are maxim constructiv ,undeva la 175km/h...iar eu n-am reusit cu 5 pers la bord+bagaje sa ating nici macar acea viteza...sau poate as fi reusit in vreo 100km cu multa rabdare(.. crede-ma ca STIU sa conduc si am avut destule masini,iar de condus am condus Multe)...dupa ~155...era moartea pasiunii chiar si in a 4-a.....  ...Oricum,chiar mergand cu masina aia doar peste 4500rpm (doar peste turatia aia "trage"...cat de cat), de la ce poate ea,pana la a fi "pentru vitezomani"..  ...e de rasu' curcilor...
|
|
|
03-09-07, 00:52
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
03-09-07, 10:13
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [VW]
|
[QUOTE=lascarica;1077888]magu ...tu cu ce masina erai si ai "masurat" viteza aia?!...
>eram intr-un Passat 2.0 TDI. deci am ramas prost prost cand am vazut ca fuge atat. acum nush cat o fi eroarea la kilometraj.
|
|
|
03-09-07, 13:07
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
off: aprox 210km/h cu un golf4 1,9tdi (101cp),in talon scria 188km/h max speed ,masina avea 288.000 km
|
|
|
03-09-07, 17:45
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
lascarica what have u done? =)) uite ca ai trezit pasiunea in oameni. chiar nu imi dau seama de ce nu intelegeti 2 lucruri. 1 nici un constructor de masini nu scrie o viteza mai mica decat prinde masina pentru ca e ABSURD. nu? de aceea e scris in carte 156, 243 etc, nu e o estimare. daca era estimare scria ~200 sau ceva de genu. masina e testata si dusa pana la maxim. trecuta prin fata unui radar care masoare EXACT viteza cu care se deplaseaza masina, nu viteza pe care o arata vitezometrul de pe bord, si astfel ajungem la punctul numarul 2. vitezometrul de la bordul unei masini are, a avut si va avea o eroare care varieaza in functie de viteza, masina, model, etc. cu cat e mai mare viteza cu atat mai mare eroarea.
si in + wtf? te simti bengos daca mergi cu 190 si constiinta ta te face sa te uiti mai din partea stanga sau de mai de sus ca sa ti se para ca acul e cu vreo 2 linii mai in jos? nimeni nu o sa iti ridice statuie pentru ca ai mers cu 210 sau 220. sau nah ma rog, merita sa incerci ce naiba
p.s. masinile ridicate pe rampe sau care coboara un deal/panta/zid, trabantii tractati si soferii care au gaze intense ajutatoare la propulsie nu se iau in considerare
Last edited by RA_2fast4u; 03-09-07 at 17:49.
|
|
|
05-09-07, 14:38
|
|
Stage 3
|
nu stiu daca poate ajunge un 1.4 la viteza aia....poate in 7 ore in panta...
eu cu un leon 1,6 8v 100 cp mai mult de 195 nu a vrut...aaa..si in talon imi e trecut viteza max 188.
de mers, merge mai mult de viteza maxima trecuta in talon, dar nu cu mult.
aaaa..........si pe clima imi arata vre-o 200 si ceva...
|
|
|
|
|