Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 30-04-05, 02:06   #16
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

mai este si aici un topic pe tema asta:
http://www.computergames.ro/forum/sh...5&page=1&pp=20
iasi_drifter is offline  
Old 30-04-05, 12:41   #17
madfish

Stage 5

madfish's Avatar

peste tot cred ca existza un topic anti manele
madfish is offline  
Old 30-04-05, 12:47   #18
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

da dar asta vine cu ceva in plus inca de la inceput
iasi_drifter is offline  
Old 30-04-05, 19:07   #19
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

bai .. voi sunteti culmea ...hai ca acuma chiar o zic pe fata ca-s nervos .....

ce mama naibii aveti cu manelele ???? DACA NU VA PLACE NU ASCULTATI .. si numai comentati atata vedeti pe cineva comentand genul de muzica pe care-l ascultati voi ????? luati si ascultati ce vreti si lasati pe restul sa asculte ce vor ..... mare skema mai frate .. iaca mie imi plac manelele mie imi place sa vad gagicile dand din tztze si din cur ...... voua va place sa vedeti gagicile rokeritze cu mii de cercei prin nas si prin buric si imbracate din cap pana in picioare in negru dand din cap ??? fiecare cu ale lui ... bai frate ia uite la ei ....
Old 30-04-05, 19:36   #20
madfish

Stage 5

madfish's Avatar

daca nu ne iei la bataie nu ai facut nimik
madfish is offline  
Old 30-04-05, 22:26   #21
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Care e problema mea de ex cu manelele?

1. Nu suport genul. Orchestratia ma zgaraie pe creier, toate mi se par facute in batjocura, interpretii au niste voci de 2 lei.
2. Mi se par tzaraneli (un fel de kitch-music). Interpretii sunt in cea mai mare parte tigani grasi, si zabalosi cu freze de tot r@h@tul si alte caracteristici ridicole.
3. Cat de evoluata e maneaua se vede si din dans: chiar oricine stie sa danseze pe manele.
4. Cei care le asculta chiar nu au nici o treaba cu egalizatoarele si nici de distorsiuni n-au auzit in viata lor.

Dar toate astea ar fi ok DACA cei care le asculta ar intelege ca cei care urasc manelele sunt cel putin la fel de multi ca cei care le adora. Exista si alte genuri de muzica ce nu imi plac dar cei care le asculta inteleg ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.
Pe cand manelarii in prostia lor gandesc: \"Sa moara mama manelele place la toata lumea. Nu e om in lumea asta sa nu asculte manele taoata lumea da din \"ruc\" pe manele ia sa dau io casetofonul la maxim sa moara dusmanii de ciuda cand vad cat is de adevarat ca ascult numai si numai manele si de cat de mult imi plac dau volumul la maxim chit ca rup tweeterele iar. sa cante manelele sefu\".
Care e problema cu manelistii fata de cei care asculta alte genuri de muzica?
Ei chiar nu inteleg ca multa lume uraste manelele si ar trebui sa-si asculte muzica la ei acasa. Nu e nici un alt gen de muzica mai urat de cei care nu le inghit in Romania decat manelele. De ce o fi aparut oare virusul asta si atata lume il vede ca o mana cereasca?
Motivele pt. care urasc eu manelele?
Anul trecut am stat la mare o saptamana la etajul 1 al unei vile de lemn care avea bar la parter.
Si cred ca nu mai e nevoie sa spun ca dadeau manele NONSTOP si MAI ALES TOATA NOAPTEA. Si nu oricum. Aveau UN SINGUR CD si de multe ori PUNEAU O SINGURA MELODIE SA CANTE O ORA INTREAGA sau chiar doar UN SINGUR FRAGMENT DINTR-O SINGURA MELODIE LA NESFARSIT.
Nu era nimic neobisnuit sa ascult o ora intreaga numai \"Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat... Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat... Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat
Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat... Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat... Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat
Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat... Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat... Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat
\"Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat... Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat... Suparat, suparat sunt doamne tare... suprat

Si chiar eram FOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTE SUPARAT. Nu o data m-am dus la 3 noaptea sa ii amenint cu OPC-ul si erau la fel de obrazniciu sa-i f*t in gura.
iasi_drifter is offline  
Old 30-04-05, 22:28   #22
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Iar alte ori ascultam timp de o ora: \"Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci... Poti sa ai lumea la picioare (si ce cac@t mai urma... Tot acasa te intorci...

A fost ingrozitor. cu toate ca de ca 90 % din timpul cand eram sculat eram plecat prin statiune sau pe la plaja, am ajuns atunci sa urasc de moarte manelele.

Anul asta am fost de 3 ori la zilele de nastere ale unor amici de-ai lui gagica-mea pt. ca s-a rugat de mine. Si de fiecare data s-au ascultat numai si numai si numai manele, la frecvente imposibile, cu distorsiuni serioase datorate volumului muuuult peste ce puteau duce
rah@turile alea de boxe de bazar. Erau zece manelisti contra mine. In playlist probabil din greseala mai intra din cand in cand cate o melodie care nu era manea. Panica frate. Mi-aduc aminte ca a picat o melodie care imi placea mie si vine o proasta nervoasa cica: Scoate tampenia aia. La momentul ala sincer cu toate ca nu dau in fete imi venea sa-i prind o palma. Mie mi se par niste kkaturi manelele si cu toate astea nu m-am apucat sa le numesc tampenii de fata cu ea. Asa se face ca urasc acum manelele asa de tare incat era sa nu ma duc la ziua lui gagica-mea pt. ca stiam ca vin manelarii aia tampiti care-s amicii ei. in ultimul moment m-am hotarat totusi sa ma duc pt. ca totusi era vorba de gagica-mea. De acum incolo insa dupa cum i-am zis si eu la show de manelari NU MAI MERG. M**e manelelor.
Cat despre faza cu: \"Pai la o petrecere de ce dau din fund pe manele si aia care zic ca nu asculta manele?\"
Pai ce ai de ales? Ai venit la petrecere ce poti sa faci sa pleci dintr-o data mai ales cand ai mai venit cu cineva? Dansezi draq in sila ce poti sa faci sa stai jos bosumflat dupa ce ai venit? ai fi total antisocial. Plus ca vin manelarii sa incerce sa te convinga sa te duci la dans.
Eu unul urasc manelele pt. ca e ca o mancare scarboasa pe care te sileste cineva sa o mananci ore in sir. De aceea ma bucur nespus de mult ca a aparut virusul asta si din partea mea sper sa va dispara toate manelele din calculator. Ca vad ca altfel manelarii nu au nici un gand sa imi respecte dreptul de a nu fi obligat sa ascult manele.
Daca erau cu masura era ok dar manelarii nu stiu ce inseamna aia masura si dupa cum se vede si-au facut multi dusmani.

Cat despre faza ca dau gagicile din c#r pe manele: pai da ca asa-s romancele inhibate si proaste. Proaste pt. ca is programate social sa fie fete cuminti si nu isi accepta sexualitatea. In alte tari nu e nevoie de manele ca sa dea gagicile din c#r si sa le vina sa se f#ta.
Numai ca asa-i romanul prost si influentabil si se ia dupa efectul de turma.
Romania este si va ramane o tara plina de inapoiati tocmai din cauza acestui efect de turma. Ca si manelele astea. Romania e in Europa. Ce treaba au astea frate cu Europa? Unde suntem noi pe harta si unde-s arabii astia cu stilurile lor orientale infecte. Unde in alta parte in Europa mai e fixatia asta cu manelele? Numai in Romania: efectul de turma, marca inregistrata. Cum de nu s-a luat si la alte popoare? Simplu: pt. ca alte popoare n-au atatia tzarani ca Romania (si nu ma refer la sensul de locuitori in zona rurala).
Am fost intr-o discoteca in Germania si sa vezi ce bumping&grinding trageau gagicile pe techno. Nu mai ziceai nimic de manele. Duceti-va si voi de exemplu la Budapest Parade.
In fine nu mai am de gand sa-mi pierd atata timp pe subiectul asta.
Tot ce pot sa spun e: Moarte manelelor!
iasi_drifter is offline  
Old 30-04-05, 22:51   #23
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Unde suntem noi pe harta si unde-s arabii astia cu stilurile lor orientale infecte. Unde in alta parte in Europa mai e fixatia asta cu manelele? Numai in Romania: efectul de turma, marca inregistrata. Cum de nu s-a luat si la alte popoare? Simplu: pt. ca alte popoare n-au atatia tzarani ca Romania (si nu ma refer la sensul de locuitori in zona rurala).
Am fost intr-o discoteca in Germania si sa vezi ce bumping&grinding trageau gagicile pe techno. Nu mai ziceai nimic de manele. Duceti-va si voi de exemplu la Budapest Parade.
In fine nu mai am de gand sa-mi pierd atata timp pe subiectul asta.
Tot ce pot sa spun e: Moarte manelelor!
iasi_drifter is offline  
Old 30-04-05, 23:29   #24
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

pai asa ne stim noi exprima...ca tzaranii`
asta e ce avem...
nu putem face nimic impotriva...
valib is offline  
Old 01-05-05, 03:46   #25
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar .............. radu... nu te-am uitat... tot iti pun eu pe foc cd-u ala

NU tolerez prostia si ipocrizia. Deci n-am treaba cu tine !

Vand 17" 5x120: https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...atch-17-a.html
TheSinner2 is offline  
Old 01-05-05, 05:50   #26
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

se vede ca eram nervos din cauza ca motorul de la masina mea merge acum numai in suturi si nu am gasit o solutie?
bine c-am fost totusi pozitiv
iasi_drifter is offline  
Old 01-05-05, 13:15   #27
Toto - BOD

Presedinte Insane Racers

Stage 5

Toto - BOD's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

ohooooooooooo... marfa!

N-am avut rabdare sa citesc, o sa citesc alta data...

Quote:
voua va place sa vedeti gagicile rokeritze cu mii de cercei prin nas si prin buric si imbracate din cap pana in picioare in negru dand din cap ???
Dar pana atunci sa nu dam in extreme... fetele se misca foarte bine si pe rap si pe house... (pe manele deja se chinuie sa iasa in evidenta! ).

ps: eu nu am nici o problema cu cei care asculta manele... doar ca nu 'da bine'

www.rensit.ro
www.clubclio.ro
Toto - BOD is offline  
Old 02-05-05, 15:17   #28
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

EPoX da de gagicile din videoclipurile hip-hop ce zici? eu zic ca sunt de zeci de ori mai mishto decat tarancile care-si misca slanina dupa urletele manelistilor
LaMishto is offline  
Old 02-05-05, 16:10   #29
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

de pe alt site:

Quote:
faza tare ce s-a intamplat la mine in retea.. eu ma ocup de muzica din server unde sunt arox 200 GB muzica.. candva au fost vreo 15 numai cu manele si le-am dat Shift + delete la all. .. dar manelistii au inceput sa traga serios de web ca nu aveau manele si a trebuit totusi sa .. le aduc personal manele .. ce oameni sucks am in retea : ) )
lol
iasi_drifter is offline  
Old 03-05-05, 02:07   #30
Toto - BOD

Presedinte Insane Racers

Stage 5

Toto - BOD's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Pacat de oamenii astia! ! !

Cum poate romanu sa se coboare la nivelul critic? cum poate romanu sa asculte o adunatura de inculti (nu stiu sa conjuge nici macar un verb la prezent) care nu au nici cea mai mica legatura cu talentul de a canta! Cum pot acesti indivizi sa inregistreze sute de 'piese' intr-un an? Aceasta muzica la 'metru' ar trebui interzisa!!! Am fost uimit cand am vazut cate posturi din bucuresti transmit aceasta 'muzica' (nu stiu daca o faceau legal sau nu... dar cert e ca ajungea in aer)... Ne ducem in josssss.... ! ! !
Nu ma uimeste cand il vad pe Gogu care asculta maneaua la maxim in masina lui kitch-arita... dar ma irita atunci cand acesti 'microbi ai muzicii' sunt prezentati la stirile PRO tv ca niste artisti! JOS MANELELE!!! ROMANIA, TREZESTE-TE!!!!!!!
Toto - BOD is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -