Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 17-03-08, 21:01   #16
Dr3adLorD
Daewoo Driver

Stage 5

Dr3adLorD's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Post Re: Idei pentru roman

e ok ideea ta dar ca sa te apuci sa scrii un roman tre sa stii sa scrii in primul rand. gramatica si ortografia sunt la pamant. parerea mea
Dr3adLorD is offline  
Old 17-03-08, 23:18   #17
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Default Re: Idei pentru roman

ce idee?
majoritatea tinerilor merg la facultate, au proiecte si seminarii, 75% din romani au un caine (pe o gramada ii cheama labus sau azorel), etc etc ... unde-i ideea/actiunea in cuvintele insiruite mai sus? daca spui batrana mama in loc de batrana sau baba gata, scrii un roman?

acum am citit ce-a scris de coperta, scuze dar la cum gandeste "scriitorul" sandra brown e academiciana pe langa el...nu stie sa se exprime dar scrie romane...si normal ca se gasesc destui sa-l incurajeze ("e interesant" ooo da!).

10x pentru cine a zis sa fumeze ceva si apoi sa creeze, dar cred ca nici cu ciupercile nu scoti ceva interesant de la el... auzi, cu labus imparte si bunele si relele, pai omule nu-i de mirare ca ai inima franta-n doua si visezi peisaje din texas si fete in haine de cowboy... hai lasa-te, pune mana si citeste o carte nu mai consuma curentul degeaba .

bezz is offline  
Old 22-03-08, 10:23   #18
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

Quote:
Originally Posted by bezz View Post
ce idee?
majoritatea tinerilor merg la facultate, au proiecte si seminarii, 75% din romani au un caine (pe o gramada ii cheama labus sau azorel), etc etc ... unde-i ideea/actiunea in cuvintele insiruite mai sus? daca spui batrana mama in loc de batrana sau baba gata, scrii un roman?

acum am citit ce-a scris de coperta, scuze dar la cum gandeste "scriitorul" sandra brown e academiciana pe langa el...nu stie sa se exprime dar scrie romane...si normal ca se gasesc destui sa-l incurajeze ("e interesant" ooo da!).

10x pentru cine a zis sa fumeze ceva si apoi sa creeze, dar cred ca nici cu ciupercile nu scoti ceva interesant de la el... auzi, cu labus imparte si bunele si relele, pai omule nu-i de mirare ca ai inima franta-n doua si visezi peisaje din texas si fete in haine de cowboy... hai lasa-te, pune mana si citeste o carte nu mai consuma curentul degeaba .
Subscriu!
Perfect spus!
SHOGUN-A8 is offline  
Old 25-03-08, 22:55   #19
Slim29

Stage 5

Slim29's Avatar

sau mai bine ia un LSD [ Lysergic Acid ] .. si o traiesti ce visezi tu ) . succes . bafta
Slim29 is offline  
Old 25-03-08, 23:06   #20
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

omule, scrie cate romane doresti.. dar multe.. cu teme diferite.. si arunca-le intr-o cutie, pune-i un lacat, arunca cheia, ingroapa cutia in pamant si las-o acolo.. cateva sute de ani ..apoi..o sa fie descoperita si atunci o sa se vada adevarata valoare a ta
Old 28-03-08, 18:45   #21
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alex-Rahova View Post
omule, scrie cate romane doresti.. dar multe.. cu teme diferite.. si arunca-le intr-o cutie, pune-i un lacat, arunca cheia, ingroapa cutia in pamant si las-o acolo.. cateva sute de ani ..apoi..o sa fie descoperita si atunci o sa se vada adevarata valoare a ta
Probabil o sa fie descoperita de oameni care n-au cu ce face focul sa vezi atunci ce o sa aprecieze oamenii cartile.
SHOGUN-A8 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -