Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 30-07-07, 18:14   #1
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]
Default Amenda, perturbarea linistii publice!! HELP !

Salut.. am si eu o problema.

Eram la un majorat, care s-a tinut la un bar din centru. si era teribil de cald asa ca am iesit pana afara sa ne racorim si la o poveste. eram 3 baieti si 2 fete. vorbeam noi ce vorbeam... cred ca am vorbit vreo 15 min... nu zic.. radeam... dar nu eram foarte galagiosi. buuun. si iese un obosit de batran afara pe balcon.. si ne roaga(frumos!) sa vorbim putin mai incet ca el maine trebuie sa mearga la servici... asta nu era nici o problema.. dar fix atuncea a aparut si niste crete de jandarmi fara lucru... care erau la patrulare cica.. si se lega de noi.. ne cer buletinele, fetele zic ca nu au buletine, ca is inauntru.. nah.. pe ele le lasa in pace.. se retrag astia mai incolo.. iau statia.. vorbesc prin statie.. verifica se uita.. cred ca au si scris ceva.. si dupa ceva timp.. vine unu din ei la noi.. ca cica "semnati sau nu?" noi ... ??!! ... nah .. am tinut-o putin ca ne scuzati.. dar nu am facut nimic... ca nuj ce.. ma rog.. i-am pupat in fund... buun.. dupa ce o tinem putin asa... ne ia unu la teoria chibritului ca vedeti voi oamenii vor sa doarma ca nuj ce.. ne dau buletinele.. siu zic ca peste 5 min se intorc si de ne mai prind pe acolo o incurcam. am intrat inauntru.. am continuat bairamu crezand ca am scapat.. (faza asta a fost luni)

astazi, un prieten ma suna disperat.. dc.. ?? .. i-a venit amenda in posta mie si la celalat inca nimic.. dar astept inca :/ .. acuma faza e.. pe proces, apare un anumit personaj la semantura de martor.. tin sa precizez ca nu era NIMENI prin zona.. si l-am verificat pe tip.. i-am aflat numarul de telefon de acasa.. si el nici macar nu sta in zona (deci e cert ca nu e tipul care a iesit pe balcon) ... o sa il sunam mai pe seara sa vedem care e treaba cu el.. amenda e de 5 milioane !!!!! a drak mai fratilor.. cred ca daca ii spargi capul la careva si tot nu primesti 5 milioane ce draku... 5 milioane de ce? ca am indraznic sa vorbim .. bataie de joc

booon.. acuma acestea sunt informatiile.. intrebarea e.. ce sa facem? dupa cum vad eu exista urmatoarele posibilitati:

1) Ii zic la mama.. ma omoara.. si de banii de pe haine platesc amenda :/

2) Nu platim amenda.. si gata .. ce a fi a fi... (din cate am inteles asta intra in impozit daca nu o platesti.. si cum nu am nici o proprietate pe mine inca... din cate am inteles again dupa nuj cat timp se anuleaza.. ?! )

3) Facem contestatie, sau cum i-o zice... si ne legam de faptul ca au pus numele unui martor inexistent pe proces si de asemenea de faptul ca noi nu am facut scandal.. deci nu vedem de ce sa ne dea atatia amar de bani..

4) ... alte idei?

Mersi anticipat :\
RA_2fast4u is offline  
Old 30-07-07, 18:23   #2
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]
Default Re: Amenda, perturbarea linistii publice!! HELP !

mda, daca e cum zici tu ... acei gardieni au cam abuzat de voi.
contestatie ! asta e cea mai buna solutie.

amenda pe care voi ati luato, am luato si noi (cativa din ploiesti ptr galagie cu masinile) ptr masturbarea linistii publice, amenda este cuprinsa intre 5-15 mil.

acu ce se intalmpla daca nu o platesti ... poate sa ti-o adauge la impozit, sau poate nu. nu stiu exact cum se procedeaza

pe noi ne-a inaintat amenda in instanta ...procese/tribunale ... bla bla

contestatia e cea mai buna alegere. fi-ti martori unii la altii la proces, explicati judecatoarei/judecatorului cum sta treaba exact .. si poate veti scapa

multa bafta

Toata lumea e "illest" acum, insa doar pe stickere
"low&slow" dar mai mult slow decat low
Euro Corsa C
tng is offline  
Old 30-07-07, 19:23   #3
mihai134

Stage 5

mihai134's Avatar

Member of:
[FOTO]

ai semnat procesul verbal ??
fa-i contestatie
mihai134 is offline  
Old 30-07-07, 20:12   #4
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Asta ma gandeam si eu! si martori sunt! in primul rand cele 2 fate pe care nu le-au amendat! in al 2-lea rand mai erau cativa prieteni mai incolo pe afara... deci martori sunt..

si nu nu am semnat, am scris ca cica a semnat ceva martor in locul nostru (?!?!) dar nu era nimeni pe acolo pe afara numai cativa care erau cu noi.. si ei iti dai seama ca nu au semnat! ... o sa facem contestatie... sigur.. numai sa vad.. daca imi vine si mie si la celalalt.. ca daca nu.. si ii vine la o singura persoana( ma indoiesc ) poate o sa o impartim in 3 si platim.. vedem..
RA_2fast4u is offline  
Old 30-07-07, 20:21   #5
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

da,fa contestatii ..
) sigur o sa rezolvi ceva..
ca n-or fii toti mana-n mana... :/
pierzi timpu aiurea
EvLSant0S is offline  
Old 30-07-07, 20:53   #6
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

Acum cateva zile eram pe o terasa la un bairam si vad ca opreste in fata cladirii o duba de politie...
Ies 2 din duba si se intalnesc cu alti doi (care mergeau pe jos) si se apuca sa scoata carnetelul ala pe care scriu numele, adresa si tot ce te mai intreaba cand te opresc pe strada...si apoi pac pac...da-i la scris amenzi, avertismente si procese verbale...
M-am dus inauntru si cand sa ma intorc sa-i filmez plecau oamenii..

Asta-i un exemplu...ca sa vedeti ce se intampla...

Eu as zice ca as zice sa faci contestatie...desi nu cred ca ai sa faci mare lucru..

Anyway....Chernobyl....here i come...I love Chernobyl!!!
SHOGUN-A8 is offline  
Old 30-07-07, 21:13   #7
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

A intervenit ceva ... mai exact cineva.. care sta suuus.. foarte suuus(daca ma intelegeti) ... deci sansele noastre au crescut ori cum.. nu zic.. daca faceam ceva.. plateam... da wtf... 15 mil in total pentru ca am stat sa la o vorba ? ... wtf.. or fost kknari... si in + au si pus martorul acela fantoma.. so.. sa speram ca o sa iasa bine
RA_2fast4u is offline  
Old 30-07-07, 23:14   #8
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

Quote:
Originally Posted by EvLSant0S View Post
da,fa contestatii ..
) sigur o sa rezolvi ceva..
ca n-or fii toti mana-n mana... :/
pierzi timpu aiurea
nu vb daca nu stii... sau daca ai avut vreo intamplare cu final trist, ata ete...

in orice caz, ontopic: baga contestatie si judeca-te si cu ei daca e cazul. n-or sa aiba pe ce sa se bazeze, asta in cazul in care se si prezinta la proces
Old 30-07-07, 23:50   #9
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

in primul rand nu trebuia sa semnati! erau obligati sa va prezinte fapta comisa de voi si sanctiunea ... judecati-va , nu aveti nimic de pierdut, mai ales daca zici ca l-a bagat pe fantomitza ca martor
Bigu is offline  
Old 31-07-07, 11:39   #10
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

eu zic sa nu o ridici de la posta....o sa'ti vina acasa o foita d'aia sa te prezinti la posta sa ridici o recomandata...probabil o sa fie amenda...nu te duce sa o ridici iar daca vine postasul la usa nu ii deschide...si ai scapat in 2 ani se prescrie...in plus nu au ce sa'ti faca pt ca tu nu ai luat la cunostinta de existenta acestei amenzi.bafta
Renault Clio Sport 2.0 16v

--------------------------------
59AFA is offline  
Old 31-07-07, 15:48   #11
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by 59AFA View Post
eu zic sa nu o ridici de la posta....o sa'ti vina acasa o foita d'aia sa te prezinti la posta sa ridici o recomandata...probabil o sa fie amenda...nu te duce sa o ridici iar daca vine postasul la usa nu ii deschide...si ai scapat in 2 ani se prescrie...in plus nu au ce sa'ti faca pt ca tu nu ai luat la cunostinta de existenta acestei amenzi.bafta
fuck o recomandata? shit... fuck !!! dam !!! mi-a zis mama ca a venit asa ceva si cica sa mearga la posta.. si a luat-o cu ea azi dimineata :-SS

in legatura cu neridicarea ei... adica neplata ei.. am auzit tot felul de povesti.. ba ca se transforma in dosar penal.. ba ca vine si iti ia din casa.. ba ca nu stiu ce... ba ca intra in impozit.. stie cinve dar CONECRET !

ori cum.. in caz ca o ridic... o sa ii dam in judecata.. ca nu avem ce pierde.. :/

Last edited by RA_2fast4u; 31-07-07 at 15:50.
RA_2fast4u is offline  
Old 31-07-07, 15:49   #12
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by RA_2fast4u View Post
ori cum.. in caz ca o ridic... o sa ii dam in judecata.. ca nu avem ce pierde.. :/
probabil cheltuielile de judecata/avocat .. te vor costa cat amenda, sau poate mai mult
tng is offline  
Old 31-07-07, 16:17   #13
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

tocmai am aflat ca recomandata nu e pe numele meu... deci banuiesc ca nu se poate sa fie amenda mea! nu? ...
RA_2fast4u is offline  
Old 31-07-07, 23:44   #14
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by RA_2fast4u View Post
tocmai am aflat ca recomandata nu e pe numele meu... deci banuiesc ca nu se poate sa fie amenda mea! nu? ...
am fost.. nu era a mea .. pfiu..

dar..

i-a venit si la cel celalalt prieten.. deci mai raman eu ... amenda a fost emisa in 26.. deci nici gand de reducere...
cica.. motivul amendei este pentru ca radeam si vbeam tare in fata imobilului nr 15 deranjand locatarii din el ... !!!!! WHAAAA ?? si la mentinui.. vorbeam flegmatic??? !!! deci pentru asta 5 milioane? ma kk pe sistemul nostru .. astia se omoara pe stadioane si nimic.. ei eu pentru ca vorbeam in fata imobilului 5 trebuie sa platesc cazarea pe 5 zile la mare?? de ce? ca 2 ratati nu si-au facut norma pe o seara?

ma rog.. vom face contestatie.. din cate am inteles mai castigam vreo 3 luni.. stie careva.. este vreo sansa sa scapam? sau sa ma duc la cersit de pe acuma?

deci nu pot sa va spun in ce hal de crize is in momentul acesta.. !!!
RA_2fast4u is offline  
Old 01-08-07, 01:31   #15
AliNOS

Stage 4

dupa cum ti s-a mai spus nu te duce sa ridici recomandata.. o sa-ti vina in cutia postala un bilet patrat pe numele tau pe care scrie sa te duci la posta sa-ti ridici recomandata.. tu nu te duci.. dupa 2 sapt se intoarce inapoi la ei apoi o sa-ti vina iar inca una.. nu te duci nici la aia sa o ridici.. si tot asa..
in plus, daca colegii tai se hotarasc sa faca contestatie trebuie contestat in instanta procesul verbal.. si in instanta atat ai de facut: chemi martorul ale carui date sunt pe proces.. (asta daca o sa se prezinte cineva din partea lor la proces) si ii spui avocatului tau sa-l atentioneze ca marturia mincinoasa se pedepseste penal.. si ai scapat..
atat de simplu
PS: daca nu platesti amenda nu-ti ia nimeni nimic din casa.. stai linistit..
amenda se prescrie dupa 2 ani dar ideea este ca daca ai proprietati ceva inregistrate la administratia financiara pe numele tau atunci e mai greu..
cate "dame de companie" de pe centura ai vazut tu la puscarie pentru neplata amenzilor (care crede-ma sunt sume mari, nu 500RON)??

numai te speria atat ca daca nu ridici recomandata nici macar nu te inregistreaza la administratia financiara ca datornic.. si cum tu NU VEI RIDICA niciodata acea recomandata, sanatate si noroc.. sper ca ai inteles ideea

Last edited by AliNOS; 01-08-07 at 01:33.
AliNOS is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -