Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply
 
Thread Tools
Old 05-03-16, 22:11   #1
pepsi86
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 0
Exclamation Cred ca am luat un radar dar nu am fost oprit

Salutare,

Astazi cred ca am luat un radar, aveam viteza destul de mare, si am o nelamurire...daca ma poate ajuta cineva...
Eram pe splaiul Unirii si am intrat pe banda 2 in depasire, pe banda 1 erau multe masini, iar cand am depasit-o si pe ultima am vazut ca pe dreapta, cam la 20m in fata mea, era o masina de politie cu fata spre mine...dar nu au mai apucat sa ma opreasca(ambii politisti erau in masina)...aveam ceva viteza....am depasit viteza legala cu mai mult de 50km/h
Sunt sanse sa-mi vina amenda acasa?
Avand in vedere ca pe prima banda erau multe masini si eram cumva mascat de ele...oare m-a luat radarul in acei 20m?

Multumesc.
pepsi86 is offline   Reply With Quote
Old 08-03-16, 13:05   #2
aldo ufc

Stage 3
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 152
Default Re: Cred ca am luat un radar dar nu am fost oprit

Daca masina de politie era dotata cu aparat radar si radarul era pornit mai mult ca sigur ai fost filmat deoarece radarele pot inregistra simultam mai multe masini care se deplaseaza cu viteze diferite, insa din ce spui tu e posibil ca radarul sa nu fi fost pornit daca nu te-a oprit/nu sau luat dupa tine/ nu te-a oprit alt echipaj. Din ce spui tu daca ai depasit cu peste 50 e de permis si de obicei se opreste masina respectiva de aici eu ma gandesc ca daca masina de politie avea radar acesta nu era in functiune. Doar radarele tip pistol inregistreaza pana la 50 de metrii din motive de siguranta pentru cei care le folosesc. Varianta sumbra e sa iti trimita instiintare(proprietarului masinii pe talon) sa comunice in termen de 5 zile cine a condus autoturismul la data si ora respectiva cand a fost inregistrat, apoi sa fie chemat cel care a condus pentru a se lua masurile prevazute de codul rutier.
aldo ufc is offline   Reply With Quote
Old 21-12-16, 19:33   #3
matcunicu

Stock
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 2
Default Radare ungaria

Buna ziua stie careva cum sta treaba cu radarele mobile de langa masinele ungurilor de pe autostrazi. Veneam din italia si la intrare in ungaria pe autostrada limita 80 era unul din astea dupa o curba, am franat dar e posibil sa ma fi prins?
matcunicu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -