25-04-06, 02:16
|
|
 Stage 5
|
facultate:recomandari,discutii....
Eu acum trebuie sa imi aleg o facultate....dintr-un oras oarecare.....
Eu ma gandeam ori la Bucuresti....ori la Iasi....
Si la Litere sau la ASE.....la Litere-germana-engleza,iar la ASE-relatii internationale.....
Poate imi poate recomanda cineva unul dintre orase sau o facultate...sau niste sfaturi....

Anyway....Chernobyl....here i come...I love Chernobyl!!!
|
|
|
25-04-06, 07:24
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: facultate:recomandari,discutii....
mie ce imi poate spune lumea de Poli - Telecomunicatii
|
|
|
25-04-06, 10:43
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
bine ca macar stiti la ce vreti sa dati 
eu nici atat nu stiu
|
|
|
25-04-06, 11:09
|
|
 Stage 5
|
De cele mai multe ori am auzit ca e mare diferenta intre ce vrei....si.....ce primesti...  ...
Adica multi au zis de la inceput...."eu vreau sa merg acolo"...si au ajuns unde nu se astepta nimeni.....sper sa nu fie si cazul meu...
|
|
|
25-04-06, 12:35
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by Mustang Mach One
|
acelasi lucru as dori sa stiu si eu
|
|
|
25-04-06, 13:03
|
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Quote:
|
Originally Posted by SHOGUN-A8
De cele mai multe ori am auzit ca e mare diferenta intre ce vrei....si.....ce primesti...  ...
Adica multi au zis de la inceput...."eu vreau sa merg acolo"...si au ajuns unde nu se astepta nimeni.....sper sa nu fie si cazul meu... 
|
cam asa e sa stii! de ex la mine! am vrut la un liceu la un profil! am ajuns la alt liceu si alt profil unde sunt f multumit si imi place f mult si nu m-as muta!
on top: eu sunt la stiinte sociale...la ce facultati as putea sa merg! logic ca as putea oriunde dar problema e sa fiu pe domeniu nu sa fiu total pe dinafara ca nu e bine!
|
|
|
25-04-06, 13:41
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
|
Originally Posted by kirilic
acelasi lucru as dori sa stiu si eu 
|
ar fi marfa sa intram amandoi la facultatea asta ... si sa fim si colegi de grupa :
|
|
|
27-04-06, 19:47
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
Quote:
|
|
Ti-ai semnat tesamentul cu facultatea asta  , multa bafta , saluta-l pe Sf Petru din partea mea
Ontopic : gandi-ti-va la geodezie , asta e cea mai de perspectiva in momentul de fatza , care puteti , profitati
|
28-04-06, 13:00
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
|
ar fi marfa sa intram la o facultate
|
|
|
28-04-06, 13:17
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Si la Litere sau la ASE.....la Litere-germana-engleza,iar la ASE-relatii internationale.....
Poate imi poate recomanda cineva unul dintre orase sau o facultate...sau niste sfaturi.... 
|
eu sunt la fac asta, acum termin anul III si kiar e ok.. oricum in ase e viata usoara, dar daca vrei sa te tii de treaba inveti multe. bine, si sa ai noroc de profi buni. oricum poti sa-ti iei linistit si servici pe langa fac kiar daca esti la zi, iar din anii 2-3 incolo apar tot felul de oferte tentante. daca mai vrei info poti sa ma cauti pe pm. sal all
|
28-04-06, 13:54
|
|
 Stage 4
Member of: [Crazy Drivers]
|
Quote:
|
|
Gandeste-te bine cu Filo, ca nu-i de joaca, mai ales cu Germana-Engleza la Iasi. La Germana ai profi faini la Iasi si nu te freaca la ridiche f. tare, ai chiar sansa unei burse in Germania daca ai note OK; in schimb la engleza sunt ffff ciudati. Asta face sora-mea acum (germ-engl).
Eu am terminat engleza-germ la Brasov si m-au inebunit nemtalaii de acolo, ca aia sunt f. tari (unii au germ ca limba materna~iti dai seama...). Deci dak nu esti f bazat la germana nu te sfatuiesc sa margi la Sibiu, Brasov sau Cluj (astea 3 centre sunt cele mai tari), ci incearca Iasi.

membra Crazy Drivers
Es fließt durch meine Venen
Es schläft in meinen Tränen
Es läuft mir aus den Ohren
Herz und Nieren sind Motoren
Benzin...
|
|
|
29-04-06, 00:03
|
|
 Stage 5
|
Multumesc pentru sfaturi...o sa tin cont de ele....
Un prieten de-al meu vrea sa se duca la romano-americana,dar am auzit ca acolo e cam multa teapa...si nu prea invata oamenii (am auzit...nu stiu ce sa cred).Stie cineva ceva despre romano-americana?
@NikeFF...la ASE este multa matematica..?  ....Pe mine toti m-au sfatuit sa aleg relatiile internationale...pentru ca se cauta in ziua de azi asta...
@KillerB...eu as vrea sa merg la Iasi...pentru ca toti prietenii mei sunt acolo,dar in B este alta viata...si acolo am mai multe rude...oricum..daca merg acolo....si ajung sa am bursa in germania....ar fi prea tare... 
Deocamdata vreau sa vad ce fac cu bacul....sper sa iau o nota cat mai mare..ca sa am acces la mai multe optiuni...
|
|
|
11-05-06, 21:22
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
ce stiti despre Automatizari si informatica aplicata?
e cineva la facultatea asta?ce anume se face aici?ce vei deveni?cu matematica cum sta?
|
|
|
16-05-06, 19:45
|
|
 Stage 5
|
cica de viitor vor fii meseriile precum consilier juridic, managerial, financiar etc... deci consiliere => facultate financiara...
eu dau automatica sau calculatoare
|
|
|
16-05-06, 20:14
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
salutare....nu s-o gandit nimini la autovehicule rutiere???....este la cluj si ii una din cele mai bine dotate facultati din estu' europei.... ii drept k ii grea ... da... dak eshti pasionat merita.... eu acolo vreau sa merg....OPINIONS??:d
|
|
|
|
|