![]() |
facultate:recomandari,discutii....
Eu acum trebuie sa imi aleg o facultate....dintr-un oras oarecare.....
Eu ma gandeam ori la Bucuresti....ori la Iasi.... Si la Litere sau la ASE.....la Litere-germana-engleza,iar la ASE-relatii internationale..... Poate imi poate recomanda cineva unul dintre orase sau o facultate...sau niste sfaturi....:) |
Re: facultate:recomandari,discutii....
mie ce imi poate spune lumea de Poli - Telecomunicatii :D
|
bine ca macar stiti la ce vreti sa dati:)
eu nici atat nu stiu:( |
De cele mai multe ori am auzit ca e mare diferenta intre ce vrei....si.....ce primesti...:)...
Adica multi au zis de la inceput...."eu vreau sa merg acolo"...si au ajuns unde nu se astepta nimeni.....sper sa nu fie si cazul meu... :D |
Quote:
|
Quote:
cam asa e sa stii! de ex la mine! am vrut la un liceu la un profil! am ajuns la alt liceu si alt profil unde sunt f multumit si imi place f mult si nu m-as muta! on top: eu sunt la stiinte sociale...la ce facultati as putea sa merg! logic ca as putea oriunde dar problema e sa fiu pe domeniu nu sa fiu total pe dinafara ca nu e bine! :) |
Quote:
|
Quote:
Ontopic : gandi-ti-va la geodezie , asta e cea mai de perspectiva in momentul de fatza , care puteti , profitati;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu am terminat engleza-germ la Brasov si m-au inebunit nemtalaii de acolo, ca aia sunt f. tari (unii au germ ca limba materna~iti dai seama...). Deci dak nu esti f bazat la germana nu te sfatuiesc sa margi la Sibiu, Brasov sau Cluj (astea 3 centre sunt cele mai tari), ci incearca Iasi. |
Multumesc pentru sfaturi...o sa tin cont de ele....
Un prieten de-al meu vrea sa se duca la romano-americana,dar am auzit ca acolo e cam multa teapa...si nu prea invata oamenii (am auzit...nu stiu ce sa cred).Stie cineva ceva despre romano-americana? @NikeFF...la ASE este multa matematica..? :?....Pe mine toti m-au sfatuit sa aleg relatiile internationale...pentru ca se cauta in ziua de azi asta... @KillerB...eu as vrea sa merg la Iasi...pentru ca toti prietenii mei sunt acolo,dar in B este alta viata...si acolo am mai multe rude...oricum..daca merg acolo....si ajung sa am bursa in germania....ar fi prea tare...:D Deocamdata vreau sa vad ce fac cu bacul....sper sa iau o nota cat mai mare..ca sa am acces la mai multe optiuni... |
ce stiti despre Automatizari si informatica aplicata?
e cineva la facultatea asta?ce anume se face aici?ce vei deveni?cu matematica cum sta? |
cica de viitor vor fii meseriile precum consilier juridic, managerial, financiar etc... deci consiliere => facultate financiara...
eu dau automatica sau calculatoare :D |
salutare....nu s-o gandit nimini la autovehicule rutiere???....este la cluj si ii una din cele mai bine dotate facultati din estu' europei.... ii drept k ii grea ... da... dak eshti pasionat merita.... eu acolo vreau sa merg....OPINIONS??:d
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:15. |
- Copyright 2026 4Tuning