Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   facultate:recomandari,discutii.... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/16407-facultate-recomandari-discutii.html)

SHOGUN-A8 25-04-06 02:16

facultate:recomandari,discutii....

Eu acum trebuie sa imi aleg o facultate....dintr-un oras oarecare.....
Eu ma gandeam ori la Bucuresti....ori la Iasi....
Si la Litere sau la ASE.....la Litere-germana-engleza,iar la ASE-relatii internationale.....
Poate imi poate recomanda cineva unul dintre orase sau o facultate...sau niste sfaturi....:)

Mustang 25-04-06 07:24

Re: facultate:recomandari,discutii....

mie ce imi poate spune lumea de Poli - Telecomunicatii :D

valib 25-04-06 10:43

bine ca macar stiti la ce vreti sa dati:)
eu nici atat nu stiu:(

SHOGUN-A8 25-04-06 11:09

De cele mai multe ori am auzit ca e mare diferenta intre ce vrei....si.....ce primesti...:)...
Adica multi au zis de la inceput...."eu vreau sa merg acolo"...si au ajuns unde nu se astepta nimeni.....sper sa nu fie si cazul meu... :D

Spot 25-04-06 12:35

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One

acelasi lucru as dori sa stiu si eu:D

Eugen_TL 25-04-06 13:03

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8
De cele mai multe ori am auzit ca e mare diferenta intre ce vrei....si.....ce primesti...:)...
Adica multi au zis de la inceput...."eu vreau sa merg acolo"...si au ajuns unde nu se astepta nimeni.....sper sa nu fie si cazul meu... :D

cam asa e sa stii! de ex la mine! am vrut la un liceu la un profil! am ajuns la alt liceu si alt profil unde sunt f multumit si imi place f mult si nu m-as muta!

on top: eu sunt la stiinte sociale...la ce facultati as putea sa merg! logic ca as putea oriunde dar problema e sa fiu pe domeniu nu sa fiu total pe dinafara ca nu e bine! :)

Mustang 25-04-06 13:41

Quote:

Originally Posted by kirilic
acelasi lucru as dori sa stiu si eu:D

ar fi marfa sa intram amandoi la facultatea asta ... si sa fim si colegi de grupa ::lol: :lol: :lol: :lol:

Cosmin255 27-04-06 19:47

Quote:

Ti-ai semnat tesamentul cu facultatea asta:) , multa bafta , saluta-l pe Sf Petru din partea mea:D

Ontopic : gandi-ti-va la geodezie , asta e cea mai de perspectiva in momentul de fatza , care puteti , profitati;)

Spot 28-04-06 13:00

Quote:

ar fi marfa sa intram amandoi la facultatea asta ... si sa fim si colegi de grupa ::lol: :lol: :lol: :lol:

ar fi marfa sa intram la o facultate:lol: :lol:

PYT 28-04-06 13:17

Quote:

Si la Litere sau la ASE.....la Litere-germana-engleza,iar la ASE-relatii internationale.....
Poate imi poate recomanda cineva unul dintre orase sau o facultate...sau niste sfaturi....:)

eu sunt la fac asta, acum termin anul III si kiar e ok.. oricum in ase e viata usoara, dar daca vrei sa te tii de treaba inveti multe. bine, si sa ai noroc de profi buni. oricum poti sa-ti iei linistit si servici pe langa fac kiar daca esti la zi, iar din anii 2-3 incolo apar tot felul de oferte tentante. daca mai vrei info poti sa ma cauti pe pm. sal all

KillerB 28-04-06 13:54

Quote:

Gandeste-te bine cu Filo, ca nu-i de joaca, mai ales cu Germana-Engleza la Iasi. La Germana ai profi faini la Iasi si nu te freaca la ridiche f. tare, ai chiar sansa unei burse in Germania daca ai note OK; in schimb la engleza sunt ffff ciudati. Asta face sora-mea acum (germ-engl).
Eu am terminat engleza-germ la Brasov si m-au inebunit nemtalaii de acolo, ca aia sunt f. tari (unii au germ ca limba materna~iti dai seama...). Deci dak nu esti f bazat la germana nu te sfatuiesc sa margi la Sibiu, Brasov sau Cluj (astea 3 centre sunt cele mai tari), ci incearca Iasi.

SHOGUN-A8 29-04-06 00:03

Multumesc pentru sfaturi...o sa tin cont de ele....
Un prieten de-al meu vrea sa se duca la romano-americana,dar am auzit ca acolo e cam multa teapa...si nu prea invata oamenii (am auzit...nu stiu ce sa cred).Stie cineva ceva despre romano-americana?
@NikeFF...la ASE este multa matematica..? :?....Pe mine toti m-au sfatuit sa aleg relatiile internationale...pentru ca se cauta in ziua de azi asta...
@KillerB...eu as vrea sa merg la Iasi...pentru ca toti prietenii mei sunt acolo,dar in B este alta viata...si acolo am mai multe rude...oricum..daca merg acolo....si ajung sa am bursa in germania....ar fi prea tare...:D
Deocamdata vreau sa vad ce fac cu bacul....sper sa iau o nota cat mai mare..ca sa am acces la mai multe optiuni...

valib 11-05-06 21:22

ce stiti despre Automatizari si informatica aplicata?
e cineva la facultatea asta?ce anume se face aici?ce vei deveni?cu matematica cum sta?

momo 16-05-06 19:45

cica de viitor vor fii meseriile precum consilier juridic, managerial, financiar etc... deci consiliere => facultate financiara...

eu dau automatica sau calculatoare :D

BULLDOG 16-05-06 20:14

salutare....nu s-o gandit nimini la autovehicule rutiere???....este la cluj si ii una din cele mai bine dotate facultati din estu' europei.... ii drept k ii grea ... da... dak eshti pasionat merita.... eu acolo vreau sa merg....OPINIONS??:d

All times are GMT +2. The time now is 17:15.

- Copyright 2026 4Tuning