Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply
 
Thread Tools
Old 04-06-15, 14:34   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default "Dezastrul din San Andreas" a cutremurat box office-ul din Romania

"Dezastrul din San Andreas" a cutremurat box office-ul din Romania

Click image for larger version

Name:	SA_digiHD.jpg
Views:	28
Size:	1.18 MB
ID:	3102140

Cu Dwayne Johnson in rolul principal, actiunea "Dezastrul din San Andreas" a devenit lider incontestabil de box office la nivel national, dupa weekendul de lansare, inregistrand incasari de 710.099,04 lei si 32.426 de spectatori. Productia New Line Cinema, Village Roadshow Pictures si Warner Bros. Pictures a avut premiera in cinematografele din tara pe 29 mai.

Producatorul filmului Warner Bros. Pictures a imbinat cu succes povestea emotionanta a unei familii care se redescopera cu efecte speciale senzationale: "Dezastrul din San Andreas" este un film de vara ideal, aducand in cinematografe o experienta colosală, cu efecte vizuale uluitoare si o reprezentatie de zile mari din partea starului Dwayne Johnson. Suntem incantati de rezultatele inregistrate de film pana acum si speram ca entuziasmul spectatorilor sa fie la fel de mare si in continuare.”

Dupa ce falia din San Andreas cedeaza provocand un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine in California, un pilot de elicopter de interventie (Dwayne Johnson) si fosta lui sotie isi unesc fortele pentru a-si salva fiica prinsa printre daramaturi in San Francisco. Insa interventia lor printre ruine este doar inceputul problemelor, pentru ca lucrurile degenereaza chiar atunci cand ei cred ca totul s-a terminat.

Pe langa Dwayne Johnson, din distributia filmului "Dezastrul din San Andreas" mai fac parte: Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi si Paul Giamatti. Actiunea este regizata de Brad Peyton si produsa de Beau Flynn, cu un scenariu semnat de Carlton Cuse si o poveste realizata de Andre Fabrizio si Jeremy Passmore.

Richard Brener, Samuel J. Brown, Michael Disco, Toby Emmerich, Rob Cowan, Tripp Vinson si Bruce Berman sunt producatori executivi. Echipa de creatie a filmului este alcatuita din directorul de imagine Steve Yedlin, scenograful Barry Chusid, editorul Bob Ducsay, producatorul de efecte speciale Randall Starr, coordonatorul de efecte speciale Colin Strause si compozitorul Andrew Lockington.

New Line Cinema prezinta, in asociere cu Village Roadshow Picures, o productie FlynnPictureCo., regizata de Brad Peyton, "Dezastrul din San Andreas", care poate fi urmarita in cinematografele din Romania în format 2D, 3D, 4DX si IMAX 3D.

Click image for larger version

Name:	SA-02147.jpg
Views:	30
Size:	241.7 KB
ID:	3102137 Click image for larger version

Name:	SA-03878r.jpg
Views:	37
Size:	368.6 KB
ID:	3102138 Click image for larger version

Name:	SA-09414.jpg
Views:	33
Size:	418.2 KB
ID:	3102139
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 04-06-15, 14:42   #2
Victor Lazea
PARTICIPANT CURSE

Stage 5
 
Victor Lazea's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 353
Member of:
[Nissan]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
Talking Re: "Dezastrul din San Andreas" a cutremurat box office-ul din Romania

Fain filmul. Merita vazut !
Victor Lazea is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -