Salut. Presupun ca multi dintre noi ne dorim o a doua masina , mai exact o fun-car. In aceeasi situatie sunt si eu. Si am dubii cu privire la achizitionare. Hai sa vedem datele problemei :
1. Nu am nicio legatura cu mecanica si nici ea cu mine.
2. Vreau o masina tractiune spate sau 4x4 ( prefer spate )
3. Costuri mici de achizitionare.
4. Nu vreau tunning ( vezi punctul 1 ). Tunningul costa mult, atata timp cat trebuie sa platesti pentru manopera. Si nu numai.
5. Consum decent. Cand spun consum decent ma refer la un 15-20% , nu vreau 50% consum.
6. Cost mic de achizitionare.
7. Sa aibe un look relativ ok.
Toate astea m-au facut sa ma indrept spre Toyota Supra 2.8i aspirat 170 cai putere sau BMW e30 325i. Problema e ca un BMW in stare buna e mai scump decat o Supra. Supra cu turbo e exclus pentru ca diferenta de pret e destul de mare. Avantaje la BMW , chiar daca e mai mare costul de achizitionare , ar fi piesele ieftine si pe toate gardurile. As vrea sa aud si parerile voastre legat de subiectul acesta. Sau daca mai aveti vreo idee despre o aspirata sau un turbo clasic care se incadreaza in criteriile de mai sus, implicit pret DECENT. Un turbo ar fi ideal pentru un upgrade de soft ( asta nu poate costa prea mult ). Tin sa precizez ca va fi o a doua masina. Fun-car ! Astept opiniile voastre.