Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 08-04-07, 15:00   #1
vpower16v

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]
Default poligon auto

scuze daca am postat aiurea..dar va rog cine imi poate spune si mie un poligon auto in bucuresti sau un spatiu mai mare unde poate sa conduca o persoana fara permis si sa nu vina nea' militienii sa am discutii cu ei mersi

gen muzical cautat : manele
vpower16v is offline  
Old 08-04-07, 15:03   #2
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: poligon auto

poligonul de la ilioara pt inceput
Mustang is offline  
Old 09-04-07, 13:03   #3
RAZvan15
4Rally

Stage 5

RAZvan15's Avatar

Member of:
[4Rally]

eu am auzit .. dar nu stiu daca e sigur (i'a spul lu' tata un militian) k dupa noul cod rutier nu mai e voie nici in poligon fara instructor ! .. eu am mai fazut pushti pe acolo fara, dar ...........
nush care faza .. poate jtie cineva sigur !
Old 09-04-07, 13:37   #4
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Exclamation Re: poligon auto

pai doar n-o sa iti spuna politistul cum poti sa indoi legea...doar PRIETENII DE FAMILIE KRE SUNT POLITISTI TI-AR PUTEA SPUNE ASTA..nrest..toti o sa iti zica k nu e voie..nu mai tin minte exact exact daca ai voie fara instructor..dar legea spune probabil k nu ai voie..asa cred si eu..
poti incerca la tara, pe un drum neasfaltat..te plimbi un pic..dai inapoi..inca o data ..pana te saturi..sau si mai bine , intr-o curte..are un tov o curte in jud ILFOV si are o linie dreapta in curte de vreo 2-3 sute de m.. l-am invatat pe unu acum 2 zile sa conduca acolo ..si chiar nu are ce sa iti zica politia la faza asta, k esti in curte, nu pe drum public:d..bineinteles k nu toti isi permit o asemenea curte...dar ..ce sa ii faci..asa e viata..
sa nu te risti pe sosele k risti sa te ia mama dracu
cati ani ai? 17 ? daca ai 17..mai asteapta un pic frate, te bagi la sc sof..si te plimbi prin tot orasul legal..sa nu ii dai forja la scoala de sof, k asa te inveti..
fii responsabil!
sebaaa is offline  
Old 09-04-07, 19:11   #5
vpower16v

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

mersi...uite o sa ma interesez mai bine...faza e asa eu am permis de 2 ani chiar ..dar vreau sa imi invat prietena sa conduca..cunosc cunosc ...stiu k dai de dracu daca te prind ..pe mine si un amic ne au prins de 2 ori in cartier cand nu aveam permis...ehhhhh ce vremuri
vpower16v is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -