Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 30-04-06, 00:53   #1
DAFTEK

Stage 5

DAFTEK's Avatar

Default Health Freaks? Gym Rats? Totul despre o viata mai sanatoasa!

Multi dintre noi avem ceva in comun, pasiunea masinilor, find sportive, find clasice sau inclusiv pe doua roti "moto"

Pe linga asta eu unu mai am o pasiune, chiar de mic cand eram in Romania si un slabanog visam sa ajung intro zi ca Arnold, dar eventual am realizat pe la 16 ani ca nu am nici o shansa mai ales ca ajunsesem ca un butoi de gras dupa ce am ajuns in America la virsta de 8 ani. Pe la 18 ani am inceput sa slabesc si incepusem sa ma duc la gym, incepusem sa arat bine, stomac, putin brat, alea alea dar totusi ajunsesem extrem de slab.. Porma ma-m casatorit la 21 si cam totul sa destramat rau. Am 1,92 ianltime si de la 85kg ajunsesem la 133kg. Pusesem pe mine enorm, ajunsesem grav, fumam cate doua pachiete de tigari, pina pe la vreo 28 de ani. La 29 Doctoru mi-a zis ca am tensiunea extrem de mare si cholesterolu extrem de ridicat si pe linga asta diabet1. Tuseam non stop de la tigari si ajunsesem sa scuip negru. Asa ca ma-m lasat de fumat, si am slabit 43kg prin dieta in cam 10 luni, foarte extrema find dieta si ne avind experienta am pierdut si ultimul gram de muschi care nu il aveam pe mine in primul rand si aratam ca un skilod, "no pun intended"

Atunci am realizat ca trebui sa ma duc la sala si sa ma educ. Si in 10 zile eram deja Hooked! Nu faceam nimic decat visam fiare, si citeam nonstop, a devenit in ziua de azi o mare pasiune si am ajuns departe fata de acum 5 ani cu multe dealuri cand sus cand jos. Am invatat multe in acesti 5 ani si drumul e lung sa ajung unde doresc dar cel putin acum cred in rezultate daca pui mult efort ce-a ce inainte nu credeam ca este posibil.

Asa ca m-am gandit sa incep acest topic cu idea ca sigur mai sint ca mine pasionati sau nu in "General Weight Lifting" "Power Training" "Power Lifting" "BodyBuilding" sau "Day to Day Healthy Lifestyle" incepatori sau chiar pros care mai pot da un sfat sau cere un sfat de la alti. Ori ca avem masini frumoase ori ca nu, eu unu cred ca si prezenta noastra pe linga ea trebui mentinuta sau ibunatatita!?!?
Old 30-04-06, 01:03   #2
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

Default Re: Health Freaks? Gym Rats? Totul despre o viata mai sanatoasa!

eu am facut culturism 2ani, totul a inceput cu faptul ca stateam aplecat pe fata, si am decis sa ma indrept.
am luat si creatina, antioxidanti, alea alea...nimic grav....
arat destul de bine, muschi evidentiati(brate, spate, piept...astea mai ales), dar am avut si am probleme cu abdomenul
momentan nu mai am vreme de sala, trebuie sa invat, asa ca din septembrie incoace...am reusit sa pun pe mine 'o burta de luna a 3a', adica destul de maricica
dar inca mai este drum inapoi
valib is offline  
Old 30-04-06, 01:24   #3
DAFTEK

Stage 5

DAFTEK's Avatar

Drumul inapoi sau inainte exista pentru oricine, vad in fiecare zi si cunosc multi la sala unde merg care ziceau ca ei nu au cum sa puna pe ei, ca maninca nustiu cat ca tot nu pun pe ei, alti ca nu slabesc deloc orice incearca si eventual uni se las, dar eu mereu incerc sai incurajez, sa le dau o speranta, stiu ce zici, Dar ai facut un lucru bun ca ai facut o pauza, trebui sa-ti asculti corpu si sa sti cat poti sal impingi. Nu te lasa, mai ales ca ai tras deja si muschiu nu uita unde a fost asa ca va fi usor sa ajungi inapoi. Dar sa incepi incet, asta e problema ca multi incepatori intra in joc repede si tare si eventual se ranesc, sau fac o febra muschiulara de nu le mai vine sa puna mina pe fiare
DAFTEK is offline  
Old 30-04-06, 17:04   #4
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

am facut si eu ceva sala la viata mea...m-am vara trecuta(am vrut sa fac si mai repede da mi s-a sugerat ca nu e bine sa astept sa cresc> pentru ca nu e bine pt oase & shit) am facut cam 1 luna juma, dupa aceea mare, chestii m-am lasat, peste inca vreo 2 luni m-am apucat iara, am facut iara 1 luna si de atuncea nu am mai facut.... sapt trecuta m-am apucat again tura asta am de gand sa ma tin mai mult ... ma gandeam si eu sa iau ceva proteine(nu vreau altceva, numai proteine) dar inca nu sunt sigur....ori cum eu nu vrea sa ajung foarte facut, adica nu gen arnold.... eu vrea asa ceva mediocru dar bine conturat if u know what i mean
RA_2fast4u is offline  
Old 30-04-06, 17:26   #5
DAFTEK

Stage 5

DAFTEK's Avatar

Majoritatea vor sa ajunga la inceput exact asa cum descri tu, in legatura cu Arnold nu ai cum sa ajungi la marimea aia fara ajutorul de steroids, el a luat niste cantitati mici totusi si controlate de doctor.

In mare sati spun ca cel care tia recomandat sa mai astepti habar nu are despre ce vorbeste, din contra acum esti in crestere si vei creste pina la 25! Acum ai ocazia sa decizi de structura ta. cu cat vei trage cu atit de vei lati in structura! ACUM PRODUCI CELE MAI MARI CANTITATI DE TESTOSTERONES!! Nu exista asa ceva cand cineva zice ca nu e bine pentru oase, blah blah blah. Daca dieta este curata si sanatoasa nu ai decat de castigat pe viata pina la batrinete efortu care il faci macar acum pina pe la 25-30 de ani! Iati niste carti, daca poti cauta pe eBay mai ieftin, sint multe dar eu recomand "Arnolds" The New Encyclopedia of Modern Bodybuilding Invata exercitile si dieta si vei avea numai succes, porma poti sa introduci si alte suplimente, creatine, creatine ester, zma, hmb, si altele..... Papa mul pui, tuna, carne de vaca, si LAPTE, LAPTE LAPTE. Cine zice ca Milk is for Babies, e un imbecil! Eu beau in jur de 1-2 litri de lapte pe zi inafara de mancare. Vrei sa bagi minim 1.5 grame dar in cazu tau asi baga 2gm de proteine pe pound. Acum nu am timp dar am sa postez mai multe detali care explica impartirea dietei si ce anume poti minca curat. daca te duce buzunaru un protein shake va ajuta enorm. si mai ales niste multivitamine...
DAFTEK is offline  
Old 30-04-06, 18:00   #6
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by DAFTEK
Vrei sa bagi minim 1.5 grame dar in cazu tau asi baga 2gm de proteine pe pound. Acum nu am timp dar am sa postez mai multe detali care explica impartirea dietei si ce anume poti minca curat. daca te duce buzunaru un protein shake va ajuta enorm. si mai ales niste multivitamine...
ma gandeam sa bag cam 1...1.5... in legautra cu dusu buznarului... ham dificila faza ca nu stiu daca primesc fonduri de la "spnsorii sefi" pentru asa ceva...mama ar prefera sa ma duk la salsa sau dansuri dah nah.... eu chiar am de gand sa ma tin tura asta.... da ori cum aicea in ro sunt destul de scumpe proteinele, ceva calumea este cam in jur de 700 000 -800 000 vreo 1,5 ... 2 kg.... ceea ce e destul de mult ...
RA_2fast4u is offline  
Old 30-04-06, 18:10   #7
DAFTEK

Stage 5

DAFTEK's Avatar

Stiu, tocmai daia am si zis daca de duce bani, Dar poti si cu mincare! Stiai ca laptele contine o cantitate de, testosterone, creatine, ce e in protein shake e extras de la el? "Whey" Sau carnea de vaca contine sa zicem asa o friptura maricica cam 5gm de creatine? ca sa nu mai zic cea mai mare cantitate de testosterone. daca papi mincare mama si tata nu cred ca va zice au mama papi cam mult, dar daca dai bani pe shakes mai mult ca sigur vor fi contra asa ca baga oua, lapte, piept pui, graham, curcan, porc loin, vaca, peste, lentil, fasole cauta cea cu cele mai multe proteine, nu stiu in ro dar aici avem Kidney Beans cu 13 grame de proteine la o cutie de 10oz. si costa 75cents
DAFTEK is offline  
Old 02-05-06, 23:02   #8
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

interesanta discutzie .. i`m in dar nu in seara asta k nu am chef .. si eu sunt unii din cei care fac sala de multi ani cred k de vre`o 5 ~ 6 cu pauze cu proteine cu carbohidrati cu momente de top si declin .. etc ..

Psycho is offline  
Old 16-10-06, 21:06   #9
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

si eu merg la sala..se fac 3 ani de atunci..chiar luna asta
ma bucur ca am facut acest pas...si culmea..am mers acolo din intamplare
sebaaa is offline  
Old 21-10-06, 20:27   #10
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

eu am mers acolo pentru k aveam prea mult timp liber ... si e un sport care te acapareaza .. se intampla sa ajung si singur la sala de nebun .. ma duc si duminica .. sambata ... k sa ma relaxez .. sau sa imi vars nervii p aparate .. depinde ..
Psycho is offline  
Old 22-10-06, 20:53   #11
CarGoVroom

Stage 4

am fost si eu pe la sala in liceu...dar mai mult lucram acasa cu 2 gantere de 10 kg. pana mi-am strambat coloana...dupa gimnastica medicala de rigoare m-am apucat sa alerg.
in curand voi cuceri casa poporului . momentan alerg pe la eroilor
CarGoVroom is offline  
Old 24-10-06, 22:31   #12
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

m-am reapucat astazi de sala dupa o pauza de o luna

acuma asi avea si o intrebare pentru cunoscatori... un program eficient pentru 3-4 zile daca mi-ati putea spune... momentan eu fac asa: zi 1: spate,umeri zi 2: brate, zi 3: piept ; zi 4icioare... + zilnic cateva abdomene si aia aia... acuma am uitat sa va zic ca prioritatea mea momentatn este pieptul si abdomenul (cam ca tot romanu care merge la sala da nah.. ) deoarece bratele consider ca sunt destul de dezvoltate... iar picioarele nu prea am nevoie sa le dezvolt mult pe moment... umeri.... oops =)) ... spate bag acolo da nah nu prea imi ofera satisfactie... any way ceva program de vreo 3 zile preferabil care sa puna pe cat posibil accentul pe piept+abdomen, daca se paote asi fi recunoscator :P

in legatura cu fugitul... fugeam si eu prin primavara, inainte sa ma duc la mare, ca deh trebe pe acolo nu? =)) acuma am in plan sa mananc ca un maniac pana prin martie ca sa mai fac ceva masa si dupa aceea la fugit din nou :P
RA_2fast4u is offline  
Old 24-10-06, 23:15   #13
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

brb .. ma uit la un film xxx si iti zic cum sta treaba
Psycho is offline  
Old 24-10-06, 23:33   #14
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by RA_2fast4u View Post
m-am reapucat astazi de sala dupa o pauza de o luna

acuma asi avea si o intrebare pentru cunoscatori... un program eficient pentru 3-4 zile daca mi-ati putea spune... momentan eu fac asa: zi 1: spate,umeri zi 2: brate, zi 3: piept ; zi 4icioare... + zilnic cateva abdomene si aia aia... acuma am uitat sa va zic ca prioritatea mea momentatn este pieptul si abdomenul (cam ca tot romanu care merge la sala da nah.. ) deoarece bratele consider ca sunt destul de dezvoltate... iar picioarele nu prea am nevoie sa le dezvolt mult pe moment... umeri.... oops =)) ... spate bag acolo da nah nu prea imi ofera satisfactie... any way ceva program de vreo 3 zile preferabil care sa puna pe cat posibil accentul pe piept+abdomen, daca se paote asi fi recunoscator :P

in legatura cu fugitul... fugeam si eu prin primavara, inainte sa ma duc la mare, ca deh trebe pe acolo nu? =)) acuma am in plan sa mananc ca un maniac pana prin martie ca sa mai fac ceva masa si dupa aceea la fugit din nou :P

hai sa iti zic programul meu ... deci ..
1 piept simplu pentru k e grupa mare
2 umeri + trapez
3 spate
4 bratze ( triceps + biceps )
5 picioare

si fac asa de exemplu .. pragramul in incep luni .. daca luni fac de exemplu piept ... aceeasi grupa o fac si vineri .. ... de ex .. azi saptamana asta am umeri .. am bagat luni umeri .. si o sa bag iarashi vineri ... si tot asa .. saptamana viitoare bag piept luni .. vineri bag piept .. si tot asa ... deocamdata de 4 - 5 luni lucrez pe curat .. nu am mai luat nici un supliment nimik .. chiar curat .. am 83 ~ 85 de kg momentan .. pana in Craciun vreau sa ma opresk pe undeva pe la 95 ~ 100 kg .. dar cu suplimente ... ce urmeaza sa le iau ..

intra si tu si mai citeshte de pe alte site-uri .. nu pot sa le zic k e reclama .. dar gaseshti o gramada de antrenamente .. getfit.ro .. suplimente . ro .. culturism . ro ...

depinde si de stilul tau .. daca esti ectomorf .. daca ai o viatza sedentara .. depinde de multe .. daca fumezi / bei alchoolice ..
Psycho is offline  
Old 25-10-06, 17:12   #15
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by Psycho View Post
hai sa iti zic programul meu ... deci ..
1 piept simplu pentru k e grupa mare
2 umeri + trapez
3 spate
4 bratze ( triceps + biceps )
5 picioare

si fac asa de exemplu .. pragramul in incep luni .. daca luni fac de exemplu piept ... aceeasi grupa o fac si vineri .. ... de ex .. azi saptamana asta am umeri .. am bagat luni umeri .. si o sa bag iarashi vineri ... si tot asa .. saptamana viitoare bag piept luni .. vineri bag piept .. si tot asa ... deocamdata de 4 - 5 luni lucrez pe curat .. nu am mai luat nici un supliment nimik .. chiar curat .. am 83 ~ 85 de kg momentan .. pana in Craciun vreau sa ma opresk pe undeva pe la 95 ~ 100 kg .. dar cu suplimente ... ce urmeaza sa le iau ..

intra si tu si mai citeshte de pe alte site-uri .. nu pot sa le zic k e reclama .. dar gaseshti o gramada de antrenamente .. getfit.ro .. suplimente . ro .. culturism . ro ...

depinde si de stilul tau .. daca esti ectomorf .. daca ai o viatza sedentara .. depinde de multe .. daca fumezi / bei alchoolice ..
si eu faceam intr-o vreme ceva asemanator dar nu sunt prea multumit... adica vreau sa lucrez mai multe grupe intr-o zi deoarece daca fac numai o grupa am impresia ca stau cam pe loc... adica cat mai mult sa fie ) :P si eu fac pe curat... nu am luat nici odata nimica si nu prea am in plan... desi m-ar tenta niste proteine... 8-|
RA_2fast4u is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -