15-12-06, 22:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
|
Loc de Munca
...Unde municti ....va place locul de munca pe care il aveti ...va iese ceva spaga ? puneti si poze ...Gafe la locul de munca .....
sa incepem cu mine ...
Muncesc intrun peco ....nu prea imi place ce fac ....ca e mult prea sictireala ...dau de tot felu de oameni ..mai ales strainii nu ii suport ...mai vine cate unu care vorbeste ceva ce doar el intelege ......mai iese uneori spaga ...mai alsa cate unu ....
deocamdata atat ...ca nu mai am timp sa scriu ....data viitoare pun si poze
|
16-12-06, 10:40
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Re: Loc de Munca
ce vremuri cand munceam si eu la peco ..
|
|
|
16-12-06, 11:24
|
|
 Stage 5
|
Lucrez in domeniul calculatoarelor . Reparatii , schimbari placi de baza , video , formatare Hdd , instalare windows ... acu ma voi apuca si de ceva programare ... salariu cam in jur de 200 si ceva de euro e mikut dar e bunicel , nu e greu dar trebuie sa ai creieras bun si uneori sa improvizezi ! voi pune si poze ...
|
|
|
16-12-06, 15:09
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
ce vremuri cand munceam si eu la peco .. 
|
si ia zine tu noua ...vreo gafa ai facut?
|
|
|
16-12-06, 15:21
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [BMW]
|
Da ...
A luat banii si nu a bagat benzina !

|
|
|
16-12-06, 15:27
|
|
 Stage 5
|
si n u la alergat ala ?.......
si eu am comiso.....mie rusine sa zic dar o zic .....trebuia sa bag la unu de 9 milioane .....si eu am bagat de 10 ......siala nu mai avea decat vreo 500 mii lei ....si a pus el jumate si eu jumate .....si am iesit eu gaura cu 500 ....asta e,.....
|
|
|
16-12-06, 15:51
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
|
|
|
|
16-12-06, 20:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Virtual Tuning 3D] [Old School Cars]
|
eu nu mai lucrez dar am lucrat ca grafician la junkers design din constanta ...
a intervenit ceva si nu mai lucrez ...si regret enorm c am pierdut locul ala de munca
da cine stie poate dupa sarbatori voi gasi altul
|
|
|
19-12-06, 20:51
|
|
 Stage 5
|
sa va zic eu ce am mai facut ...cu rusine zic ca ......na e pre de rahat
am bagat motorina in loc de benzina .....bine draq ca nu am bagat dect un chil ......si am bagat la dacaie ..s.araca cum facea.....NEATENTIA
|
|
|
21-12-06, 18:28
|
|
 Stage 5
|
faza cu motorina am patito si io ! Am pus pe masina tatei ,Vw BOra in loc de motorina benzina ..am obs dupa ce am umplut juma de rezvor .... dupaia am rezolvat treaba , era unu cu o dacie in spate si am pus la el benzina ... bine inteles ca am platit si benzina si motorina ! au ras aia de mine ....
|
|
|
21-12-06, 18:35
|
|
 Stage 5
|
ce bine ma simt ca nu sunt singurul :P
|
|
|
22-12-06, 11:38
|
|
Stage 3
|
salutare "frati" peco-isti
Am lucrat si eu la o statie peco si va inteleg ...niciodata nu o sa uit schimbatea la 180 de grade a clientului care platea la casa si bineinteles ,eu din "spirit civic" mi-am luat inima in dinti si m-am dus sa ai spun ca am gresit:
Clientu:-Ce e baiete,vrei sa trag masina din pompe sa alimenteze urmatorul?(zambind multumit)
Eu:-Nu,stati linistit,vreau doar sa va spun ca din greseala v-am pus benzina in loc de motorina!!
Clientul:-TE OMOR CU MANA MEA NETREBNICULE!!!!CE AI FACUT???(extrem de nervos cu o privire ce facea din pietre zahar pudra)
Asa ca Atentie la neatentie
|
|
|
22-12-06, 11:42
|
|
 Stage 5
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
|
haha ce intamplari frumoase....:P
eu vreau sa ma angajez la vara....undeva la o firma de tuning...sper ca o ii gasi ceva...  nu prea m-ar interesa banii..mai mult experienta pe care as putea sa o capat..
|
|
|
22-12-06, 18:36
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by zS3S
salutare "frati" peco-isti
Am lucrat si eu la o statie peco si va inteleg ...niciodata nu o sa uit schimbatea la 180 de grade a clientului care platea la casa si bineinteles ,eu din "spirit civic" mi-am luat inima in dinti si m-am dus sa ai spun ca am gresit:
Clientu:-Ce e baiete,vrei sa trag masina din pompe sa alimenteze urmatorul?(zambind multumit)
Eu:-Nu,stati linistit,vreau doar sa va spun ca din greseala v-am pus benzina in loc de motorina!!
Clientul:-TE OMOR CU MANA MEA NETREBNICULE!!!!CE AI FACUT???(extrem de nervos cu o privire ce facea din pietre zahar pudra)
Asa ca Atentie la neatentie 
|
spre deosebire de tine clientul meu a fost ff calm ..si nu ma turant la sefi ...am avut noroc .....  saracu om impingea la ea de cativa km singur si copii lui erau in masina .....si duap ce ca deabea a ajuns in peco ..iam facut si eu situatia mai grea
|
|
|
23-12-06, 22:26
|
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Eu lucrez intr'un showroom auto...suntem atat dealer Mazda , cat si masini second de import...ce pot zice...e talent ...desi am doar 2 luni am avut deja vreo 3 "iesiri" din care una in Belgia , Germania , etc...banii sunt buni, mediul e mai mult decat placut , ceilalti baieti sunt ok...am ocazia sa conduc masini de care nu au auzit prea multi...sau nu au vazut decat pe net sau in reviste...toate bune si frumoase pana acum.Sarbatori fericite
|
|
|