Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 25-11-04, 23:23   #1
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Sunteti buni soferi?

Multa lume zice ca nu e nimeni sa recunoasca faptul ca nu e bun sofer.
Daca e sa ma iau dupa ce ar presupune sa fiu un bun sofer s-ar putea spune ca nu sunt un bun sofer

\"Defecte\" si in acelasi timp dezinterese
1. La parcarea laterala sunt un dezastru
2. Chiar si la garare daca am loc o pun cum am eu chef chiar daca e parcata oblic
3. Nu respect limita de viteza. duh...
4. Nu prea ma intereseaza linia continua decat daca e politie prin zona
5. Nu am obiceiul sa semnalizez daca ma asigur si nu sunt masini in zona chiar daca asta inseamna sa tai benzile
6. Fac drifting pe drumuri din cand in cand (cu grija totusi )
7. Nu ma prea deranjeaza daca masina mea face prea mult zgomot
8. Nu conduc precaut si defensiv

Interese:
sa merg repede
sa fac drifting de cate ori pot
sa le dau clasa la wanna-be race driver-ii din trafic care cred ca daca au masini mai tari ca a mea pot sa fie si mai rapizi

Asa ca in concluzie, nu sunt un sofer bun insa cu mentiunea ca \" I just don't give a F#(K\"

Voi sunteti soferi buni?
iasi_drifter is offline   Reply With Quote
Old 26-11-04, 00:22   #2
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Sti ce cred ca ne-ai descris pe toti in ce ai scris acolo, ar mai fi ilegalele de cate ori ai ocazia.
luca is offline   Reply With Quote
Old 26-11-04, 08:06   #3
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

pt mine sofer bun inseamna omul care isi stie limitele si sta in ele pana cand si le poate largi in siguranta///sofer prosty mi se pare ala care stie ca nu e in stare inca de o anumita manevra dar el o face in plin trafic sau exact in cel mai prost moment provocand o gramada de daune....un sofer bun in opinia mea este cel ce este constient de ceea ce poate si incearca sa se perfectioneze si sa invete lucruri noi in metoda cea mai buna posibila...un sofer prost este cel ce se crede cel mai tare si nu e de fapt nici macar mai bun ca un incepator...un sofer prost este un sofer inconstient
Old 26-11-04, 10:15   #4
Bogdan_16v
Guest

Corect, un sofer bun isi stie limitele si nu le traverseaza decat daca e constient ca poate cu adevarat...
Cat despre alte chestii gen parcare sau altele, alea se invata pe parcurs din experienta, toata chestia e sa acumulezi cat mai multi km...daca se poate cu incidente cat mai putine(deloc ar fi imposibil). Totusi, si anumite incidente te calesc in viata si te invata ce sa nu faci de acum incolo...
Eu, spre ex, am inceput prin a incalca regulile si a alerga de nebun pe strazi...dar m-am convins ca nu castig nimic daca fac asta, si prin urmare am lasat-o mai moale, am inceput sa respect regulile cum trebuie...sunt si eu mai linistit, si nu ma mai agit degeaba atat...
  Reply With Quote
Old 26-11-04, 10:42   #5
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

well eu am de 5 ani carnet si pana acum n-am nici un accident din vina mea la activ
doar unul din vina altuia si in rest reparatii minore in urma a 3 tete-a-queuri, unul pe asfalt, unul pe gheata si unul pe macadam, toate din 2000 si toate la 80 la ora, cu masina lui maica-mea. Urmari: la cel de pe asfalt un geam spart la portiera dreapta fata si spoilerul spate zgariat intr-un gard de sarma; la cel pe gheata: teava dintre tobe sectionata in 2 ca era sa intru intr-un sant dar pana la urma doar s-a frecat scutul rezervorului de o margine a santului; la cel de pe macadam: spoilerul fata spart si inlocuit de casco.

Din 2000 incoace n-am avut nici un incident iar masina pe care o am de vreun an jumate e nelovita de cand e ea (in iulie 2005 face 20 de ani). Sper s-o tin tot asa fara incidente
Old 26-11-04, 11:15   #6
ffocus

Stage 5

ffocus's Avatar

1. Parchez lateral perfect in orice conditii (noapte, ceata, ploaie, furtuna, etc)
2. Parchez numai in locurile prevazute de lege
3. Respect cu sfintenie limita de viteza
4. Nu calc niciodata linia continuua MAI ALES daca sunt doua
5. Orice schimbare de directie cat de mica este semnalizata vizual, acustic si cu mana pe geam (cand fac dreapta ma cam intind)
6. Drifting? nu cunosc
7. Zgomotul la rulare nu depaseste 2 db
8. Conduc precaut, defensiv si in retragere
Old 26-11-04, 17:30   #7
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ffocus\"
1. Parchez lateral perfect in orice conditii (noapte, ceata, ploaie, furtuna, etc)
5. Orice schimbare de directie cat de mica este semnalizata vizual, acustic si cu mana pe geam (cand fac dreapta ma cam intind)
6. Drifting? nu cunosc
asta se intampla cand mergi cu bicicleta?
Gabi_323i is offline   Reply With Quote
Old 26-11-04, 18:04   #8
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

ffocus, felicitari.
ai fi un politician perfect. Mai ales in PSD.
Old 26-11-04, 18:28   #9
DJ10BOD

Stage 4

Cum de cataloghezi un sofer care nu respecta legea drept nepriceput? Eu sunt de parere ca daca nu respecta legea (si nu face accidente) este kiar un sofer mai bun, pentru ca reuseste sa se descurce (bineinteles fara a provoca accidente, pentru ca ala deja este un sofer nepriceput)...
DJ10BOD is offline   Reply With Quote
Old 26-11-04, 20:11   #10
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

Quote:
6. Drifting? nu cunosc
Ai uitat sa mentionezi:
9. minti din cand in cand pe forum
10x pentru cedeu
COObra is offline   Reply With Quote
Old 26-11-04, 21:49   #11
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

hmm .. ca sa zic asa
am permis de 3 luni .. conduc mai rar .. dar imi distrage atentia viteza ... femeile bune participante la trafic si pietoanele
IS 18 BOG is offline   Reply With Quote
Old 27-11-04, 01:08   #12
DJ10BOD

Stage 4

Bravo IS 18 BOG, bine-ai venit in clubul barbatzilor!!!
DJ10BOD is offline   Reply With Quote
Old 27-11-04, 09:39   #13
mpa
Registered

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Pe mine m-a prins politia cand parcam lateral si aveam 220km/h la or pe radar in timp ce faceam drift sa ajung in parcare cu frana de mana taind linia continua fara sa semnalizez si pe tobele care urlaU IESEAU FLACARI DE 0,9M!!!Din fericire am scapat cu o spaga deoarece eu sunt minor, eram nebun, beat si conduceam o masina furata de la proprietarul pe care il calcasem mai devreme!!!
AIN'T I GOOD!!!!???
mpa is offline   Reply With Quote
Old 27-11-04, 10:01   #14
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

daca asta nu se intampla si noaptea pe timp de ceata cand aveai farurile stinse si parbrizul plin de noroi, anvelope roase pana la sarma cu 10 petice la camera, roti cu suruburi slabite, frane neaeriste, in trafic intens, pe polei, nu e destul de bine
Old 27-11-04, 10:05   #15
mpa
Registered

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Mah in primul rand declar ca nu era ceata era fumul de la \"joint\" si nu aveam farurile stinse ci sparte din accident cat despre noroi >>>> STAI LINISTIT ERA DOAR SANGE INCHEGAT!!!!
mpa is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -