Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 14-09-06, 14:15   #1
rosskna

Default Este periculos celularul in trafic?

Ca tot e un forum auto, ma gandeam sa lansez intrebarea asta: cat de mult va deranjeaza telefonul in trafic?
Am observat soferi care detin telefoane destul de sofisticate, dar din pacate nu folosesc un sistem de aparare (daca poate fi numit asa), atunci cand sofeaza.
Dragilor, ar trebui sa ne documentam mai mult in problema asta, pentru ca este oarecum serioasa.
Va dau si un sfat: navigati pe internet si veti descoperi multe in ceea ce priveste un telefon mobil.
Asigurati-va ca sunteti in siguranta!

Last edited by Hondarul; 14-09-06 at 14:51.
rosskna is offline   Reply With Quote
Old 14-09-06, 14:39   #2
CarGoVroom

Stage 4

Default Re: Este periculos celularul in trafic?

este periculos celularul in trafic? Noooo...de unde ti-a mai venit si ideea asta??? Cat timp tii ochii inchisi e totul fain. Doar bulangii aia de la politie "se ia" de mine...invidie frate.

Ce sa ma uit pe atatea site-uri? Eu nu folosesc celularul in masina PUNCT.
CarGoVroom is offline   Reply With Quote
Old 14-09-06, 16:47   #3
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

tot ce iti ocupa o mana e periculos..volanu trebuie tinut cu doua ( care draq face asta nush .. in fine ..asa ar trebui).. in oras n-as vedea pericolul deoarece se circula incet si poti lasa volanu singur si sa schimbi... dar in afara orasului la viteza mare situatia se poate schimba...la ce drumuri avem imediat esti aruncat dintr-o parte in alta iar cu o mana nu prea merge sa te redresezi... parerea mea
Old 14-09-06, 18:15   #4
CT99WUW
Honda Driver

Stage 5

CT99WUW's Avatar

Member of:
[Honda]

Nu este deloc periculos ...de altfel se mai recomanda la volan : sa dansezi , sa mananci , sa citesti ziarele sau sa dezlegi integrame ...iar pentru domnisoare sa isi pudreze nasul ( PE AFARA nu PE INTERIOR) .....ar mai fii multe de zis...sa scrii sms'uri aia da ocupatie interesanta , sau de ce nu o RAMA in retea:> cu infrarosu.Este foarte periculos ....cateva din micile intamplari ar fii: vorbind la telefon nu se uita ca este depasit si mai mai sa te acroseze...sau incetineste involuntar drept urmare se face o coada de cateva zeci de masini...etc etc
Este o diferenta intre a te da smecher si a fii papagal.....
Auzisem o gluma de politai.....cel mai mare dusman al soferilor este Cosmote cu noile cartele cu jdemii de minute care tin ocupati soferii.
Salve
Old 14-09-06, 18:50   #5
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

nah` bine .. eu recunosc ca de pe vremea cand faceam scoala de soferi eram cu celularu` in masina ... si in oras la viteze mici te potzi descurca

in rest ce pot zice ... nu e prea bine sa le folosesti dar acuma se mia intampla
Spark is offline   Reply With Quote
Old 15-09-06, 03:48   #6
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Eu zic ca nu e bine sa folosesti celularu in masina, ca o clipa de neatentie poate duce la un accident.
NightClubRacer is offline   Reply With Quote
Old 15-09-06, 10:37   #7
Spot

Stage 5

Spot's Avatar

dar oricum s-a inventat hands-free-ul......
Spot is offline   Reply With Quote
Old 15-09-06, 16:44   #8
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

ba ce buna intrebare... hai ca am si io... dar va rog din tot sufletul, din toata inima sa raspundeti, ca sunt pierdut fara sfaturile voastre: cum se usuca vopseaua pe pereti??? uau... ce bine, am mai facut si un post... dar cred ca fac si un topic nou, ca asa e la moda.

va multumesc, si va rog, va implor raspundeti!!!!
cata_tm is offline   Reply With Quote
Old 24-09-06, 11:21   #9
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

deci...la celular vorbesc...da nu cand am mai mult de 100-120
pana la 100 vb si la telefon si si fumez...deci...conduc cu genunchii, voi?
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 24-09-06, 20:48   #10
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

eu cu limba! ))

deci nu poti spune conduci cu genunchii pt ca nu o faci..doar il tii! a conduce inseamna multe nu? asa stiu eu..schimbari de viteza..franari invartit volan... tare sunt curios cum faci tu toate astea cu genunchii... daca ai vrut sa spui ca tu tii volanu ..atunc eu spun ca nu il tin..sta nebunu la drum drept si singur
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 24-09-06, 21:18   #11
demin2609
Renault Driver

Stage 5

demin2609's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Exclamation

sunt cateva lucruri demne de luat in seama cand conducem.. printre care din sa nu ne distragem atentia: fumand, vorbind la celular, mancand, citind ziarul, schimband posturile radio, sa nu ne uitam in spate si sa cautam cine stie ce obiect prin nu stiu ce plasa..

partea cu tzigara- un coleg a ajuns in sant dupa ce i-a cazut scrum pe picioare...

ti-e sete trage pe dreapta- eu am luat o gura de suc in mers.. si cand sa pun sticla bine, scapa din locul ei si ajunge sub pedala de frana.. (nik frane) nu a fost nimeni in intersectia respectiva (masina/pieton) ca acu va scriam de la racoare

schimb melodia de la cedeu... si desteptu din fata franeaza exact in acel moment.. era sa dau in el (noroc ca imi tin franele.. si ca a tipat frate-miu la mine.. daca eram singur )
Old 24-09-06, 21:21   #12
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

aia-i drept tin cu genunbchiu volanu
is deacord cu tine demin2609
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 26-09-06, 01:30   #13
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

nu stiu eu vorbesc la telefon cel putin 50% din timpul in care conduc si nu am avut probleme, il tin cu mana stanga iar cu dreapta tin volanul si schimb vitezele.
teddy is offline   Reply With Quote
Old 26-09-06, 15:57   #14
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by demin2609 View Post
sunt cateva lucruri demne de luat in seama cand conducem.. printre care din sa nu ne distragem atentia: fumand, vorbind la celular, mancand, citind ziarul, schimband posturile radio, sa nu ne uitam in spate si sa cautam cine stie ce obiect prin nu stiu ce plasa..

partea cu tzigara- un coleg a ajuns in sant dupa ce i-a cazut scrum pe picioare...

ti-e sete trage pe dreapta- eu am luat o gura de suc in mers.. si cand sa pun sticla bine, scapa din locul ei si ajunge sub pedala de frana.. (nik frane) nu a fost nimeni in intersectia respectiva (masina/pieton) ca acu va scriam de la racoare

schimb melodia de la cedeu... si desteptu din fata franeaza exact in acel moment.. era sa dau in el (noroc ca imi tin franele.. si ca a tipat frate-miu la mine.. daca eram singur )
astea deja's povesti... ca si io am caine si mai ajunge pe la pedale, si io am fost transpirat asta vara, si am calcat pe langa pedala (mi-a alunecat picioru), si io am baut suc si trageam incet incet spre dreapta, catre sant... astea chestii... nici nu stiu cum sa zic: abstracte. eceva ce e logic, iar topicul e aiurea rau. e clar ca orice iti distrage atentia e periculos. de ce nu faceti sex cand conduceti, daca ati postat aici povesti de viata???
cata_tm is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 19:25   #15
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Este periculos daca ti-e frica de el .... Mi se pare aiurea intrebarea , e periculos nu`l mai folosi , daca iti suna ignora-l

Eu personal il folosesc fara nici un fel de problema

- Copyright 2026 4Tuning -