Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 03-01-11, 23:01   #1
AnDrEiCa
2 Roti

Stage 5

AnDrEiCa's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[2 Roti]
Default Pentru amatorii de jocuri de noroc (Sizzling Shot)

Uitati-va la video-ul acesta,eu chiar nu imi pot explica treaba asta......

https://www.youtube.com/watch?v=QBIGeDWV14w

Last edited by AnDrEiCa; 03-01-11 at 23:12.
AnDrEiCa is offline  
Old 04-01-11, 01:22   #2
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Pentru amatorii de jocuri de noroc (Sizzling Shot)

Cum o fi facut nu prea conteaza, conteaza ca daca te vede cineva ca dai linii de septari una dupa alta iesi din locul ala in suturi si n-ai facut nimic.
22VIN is offline  
Old 04-01-11, 12:17   #3
AnDrEiCa
2 Roti

Stage 5

AnDrEiCa's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[2 Roti]

Daca scapi doar cu suturi esti norocos.Personal am vazut "jucatori" dati cu capul de usa de paza si mai multe incidente.Totusi ,exista un dispozitiv care sa faca sa dea linii incontiunuu?
AnDrEiCa is offline  
Old 04-01-11, 12:21   #4
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by AnDrEiCa View Post
Daca scapi doar cu suturi esti norocos.Personal am vazut "jucatori" dati cu capul de usa de paza si mai multe incidente.Totusi ,exista un dispozitiv care sa faca sa dea linii incontiunuu?
Da, exista mai multe tipuri.
De exemplu auzisem ca pentru capsunele & co ar exista un dispozitiv care-l face sa-ti arate cartile de la dublaj. Dar la fel ca aici, sunt sanse mari sa te vada cineva...
22VIN is offline  
Old 04-01-11, 12:37   #5
AnDrEiCa
2 Roti

Stage 5

AnDrEiCa's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
Da, exista mai multe tipuri.
De exemplu auzisem ca pentru capsunele & co ar exista un dispozitiv care-l face sa-ti arate cartile de la dublaj. Dar la fel ca aici, sunt sanse mari sa te vada cineva...

La saptari eu auzisem de o telecomanda pe care apesi tu cand vezi cate un saptar si sa ii asezi in linie......asta e mai complicat deoarece trebuie sa fii intr-un local care nu are camere si sa te stii cu baiatu de la bar.....

Alt video ...... https://www.youtube.com/watch?v=P1tuk...eature=related
AnDrEiCa is offline  
Old 05-01-11, 14:38   #6
micut_zu

Stage 5

micut_zu's Avatar

Member of:
[SEAT]

Nu prea mai ai cum sa faci smecherii acuma,jocurile sunt programabile prin soft deci nu pot fi sparte ca iti aduca tie castig.Si cei care au pontul pentru astfel de jocuri nu cred ca sunt asa de prostuti sa le zica si la altii !
micut_zu is offline  
Old 05-01-11, 15:16   #7
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

)) ma minunez...
eu lucrez in domeniul jocurilor de noroc de ceva timp...si n-am vazut asa ceva niciodata.
Jocurile astea sunt de fapt niste placi de baza de pc cu softul instalat. Ele sunt setate pe un anumit procentaj de plata deci ce arata gagiu in filmulet e o facatura de mare stil.
N-ai sa vezi niciodata in viata ta sa iti cada 5 7`ari cum ii cade la gagiu.
Se zvonea ca se smenuiau cu telefoane mobile ca bruiaza...o vreajeala ,va demonstrez ca lipesc telefonul de placa si nu pateste absolut nimic.
Ca sa smenuiesti aparatul trebuie sa ai acces la placa de baza ceea ce inseamna sa desfaci aparatul...
Se zvonea ca exista pe piata un aparat ca un minilaptop cu care diversi infractori scoteau bani frumosi din aparate.Dar totul e o poveste deoarece pana in ziua de azi n-a fost prinsa nicio persoana cu un astfel de dispozitiv.
Pana nu vedeti sa nu dati crezare la astfel de prosteli pe fata...pt ca ei va vor solicita niste sume de bani pentru a va dezvalui marele secret pt a tepui...dar singurii tepuiti veti fi VOI !

De ce credeti voi ca video`urile sunt filmate asa neclar... ca sa nu vedeti voi anumite chestii...
La al doilea clip...se vede destul de clar ca aparatul a fost resetat deoarece era in teste.

Mare atentie sa nu cadeti plasa la astfel de inselaciuni !
Old 05-01-11, 18:45   #8
AnDrEiCa
2 Roti

Stage 5

AnDrEiCa's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
)) ma minunez...
eu lucrez in domeniul jocurilor de noroc de ceva timp...si n-am vazut asa ceva niciodata.
Jocurile astea sunt de fapt niste placi de baza de pc cu softul instalat. Ele sunt setate pe un anumit procentaj de plata deci ce arata gagiu in filmulet e o facatura de mare stil.
N-ai sa vezi niciodata in viata ta sa iti cada 5 7`ari cum ii cade la gagiu.
Se zvonea ca se smenuiau cu telefoane mobile ca bruiaza...o vreajeala ,va demonstrez ca lipesc telefonul de placa si nu pateste absolut nimic.
Ca sa smenuiesti aparatul trebuie sa ai acces la placa de baza ceea ce inseamna sa desfaci aparatul...
Se zvonea ca exista pe piata un aparat ca un minilaptop cu care diversi infractori scoteau bani frumosi din aparate.Dar totul e o poveste deoarece pana in ziua de azi n-a fost prinsa nicio persoana cu un astfel de dispozitiv.
Pana nu vedeti sa nu dati crezare la astfel de prosteli pe fata...pt ca ei va vor solicita niste sume de bani pentru a va dezvalui marele secret pt a tepui...dar singurii tepuiti veti fi VOI !

De ce credeti voi ca video`urile sunt filmate asa neclar... ca sa nu vedeti voi anumite chestii...
La al doilea clip...se vede destul de clar ca aparatul a fost resetat deoarece era in teste.

Mare atentie sa nu cadeti plasa la astfel de inselaciuni !

Alex,tre sa trec neaparat odata pe la tine=))),singurul loc din oras cred ca, unde nu am jucat
AnDrEiCa is offline  
Old 05-01-11, 20:57   #9
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by AnDrEiCa View Post
Alex,tre sa trec neaparat odata pe la tine=))),singurul loc din oras cred ca, unde nu am jucat
cand faci 18 ani te invit cu cel mai mare drag!

app ...eu nu te dau cu capu de aparat...te tai cu pistolu din dotare )
buddy_lexx is offline  
Old 05-01-11, 20:59   #10
AnDrEiCa
2 Roti

Stage 5

AnDrEiCa's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
cand faci 18 ani te invit cu cel mai mare drag!
waaaaaaaaaaa shhhhhhhhhhhh,ca de pe 8 februarie intru cu buletinul lipit pe frunte la tine acolo=)))

App,vezi ca am iesit pe traseu . SSD la nr ,sa te feresti cand ma vezi

Last edited by Sasha; 05-01-11 at 21:02.
AnDrEiCa is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -