Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

View Poll Results: Ati cumpara o revista de Tuning romaneasca?
Da ! 42 80.77%
Da, numai daca e buna calitativ si la pret relativ mic! 8 15.38%
Nu, nu ma intereseaza tuningul! 1 1.92%
Tuning.....Romania.....credeam ca-s numai kitchuri! 1 1.92%
Voters: 52. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-10-04, 19:04   #1
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Ati cumpara o revista de Tuning romaneasca?

As fii vrut sa vad sa vad cati dintre voi ati cumpara sau v-ati abona la o revista despre tuning care sa relateze ce se intanmpla in tzara cu acest fenomen -

De asemenea cam ce pret ati fii dispusi sa platiti pt o astfel de revista si ce v-ar place o astfel de revista sa contina?

Daca cineva ar putea sa pune aici pe thread cam la ce pret se vadn acum revistele de masini de pe piatza ca sa-mi fac o idee (Supercar, auto motor si sport , si celelalte)
pimp_lex is offline  
Old 27-10-04, 19:49   #2
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

cred ca ar fi prima revista de tuning care as cumpara`o din magazin.. mi se pare o idee foarte buna
ESPinoza is offline  
Old 27-10-04, 20:01   #3
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

MOTOR: 50 000
Carmen is offline  
Old 27-10-04, 22:42   #4
Bogdan_16v
Guest

Banuiesc ca vb despre o revista axata numai pe car tuning, nu orice revista cu masini, cum ar fi astea:

Sigur, toti si-ar dori sa vada asa ceva in Romania, dar ar fi cateva probleme: unu, tuningul de calitate e cam rar in Romania, doi, magazinele adevarate de tuning le numeri pe degetele de la o mana, trei, lumea doar viseaza, dar nu multi isi permit sa arunce cu banii pe doparea masinii...

Old 27-10-04, 22:49   #5
CT-03-ART

Stage 5

da,ash cumpara o astfel de revista dar dupa cum a spus shi bogdan mai sus sunt 3 mari probleme la noi shi cred ca vom putea trece peste acestea.ash da cam 180-200 de mii pe o astfel de revista.

SEX@MYPLACE.NOW.OK
CT-03-ART is offline  
Old 27-10-04, 23:26   #6
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

as cumpara revista si dk ar fi de \"calitate\" atunci mas abona...dk nu ar fi as uita d ea...
SpeedeR is offline  
Old 28-10-04, 00:14   #7
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Banuiesc ca vb despre o revista axata numai pe car tuning, nu orice revista cu masini, cum ar fi astea:

Sigur, toti si-ar dori sa vada asa ceva in Romania, dar ar fi cateva probleme: unu, tuningul de calitate e cam rar in Romania, doi, magazinele adevarate de tuning le numeri pe degetele de la o mana, trei, lumea doar viseaza, dar nu multi isi permit sa arunce cu banii pe doparea masinii...
exact despre o astfel de revista vorbesc

sigur ca , la o scara mai mica, adica revistele astea straine au zeci si zeci de pagini. In tzara n-ar fii atata material sa faci atatea pagini, DAR si pretul ar fii mult mai mic. Revistele de mai sus se invart pe la 200 000/una din cate stiu eu.

Eu ma refer la o revista mai mica (cel putin la inceput) dar si costul sa fie mai mic.
pimp_lex is offline  
Old 03-11-04, 05:28   #8
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

sunt putin surprins si dezamagit sa vad ce putina lumea a votat si raspuns la acest subiect.

Mie mass media mi se pare extrem de importanta si e un mijloc de a promova fenomenul extrem de bun
pimp_lex is offline  
Old 03-11-04, 09:31   #9
atzone

Stage 3

atzone's Avatar

tzi-a venit o idee tare buna!!! pune-o in aplicare ca e nevoie de asha ceva!!! am vazut 2 reviste aduse din frantza (prezentari mashini tunate, elemente de tuning, interviuri, etc.) f bune revistele, pacat ca nu shtiu franceza
PS. Baga mare
Old 07-11-04, 15:53   #10
Jeff

Stage 5

Jeff's Avatar

Eu personal cumpar din vecini astfel de reviste, pentru ca la noi nu avem (mai este o rubrica de profil in Supercar, singura revista romaneasca pe care o cumpar, 69000 lei, btw). Astept sa apara si la noi... Pimp_lex, sa-mi pregatesc banii de abonament?...
Old 07-11-04, 16:35   #11
Corse

Stage 5

Corse's Avatar

Member of:
[RR]
[Honda]

si eu a-s cumpara o astfel de revista, dar sa fie ceva calitativ. good luck
Corse is offline  
Old 07-11-04, 18:56   #12
Øvi

Stage 4

Member of:
[RR]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"pimp_lex\"
sunt putin surprins si dezamagit sa vad ce putina lumea a votat si raspuns la acest subiect.
Fii linistit ca s-ar vinde in draci revista.... problema e ca stiu toti ce sanse reale de aparitie are revista (ca de altfel orice proiect mai mare in lumea tuning/curse/etc)
Preturile pt. tiparirea unei reviste sunt enorme ... acum 1 an am aflat acest cost de la un cunoscut ce dorea sa lanseze o revista in domeniul PC-urilor si costurile estimative au fost pe la 10.000EUR ... estimare facuta in urma unor research-uri pe la tipografii si asa mai depare.
Øvi is offline  
Old 07-11-04, 20:33   #13
lolek

Stage 5

eu unu as cumpara o astfel de revista ... da sper sa nu fie mai mult de 250 000 am gasit in magazine reviste cu tuning 500 000 bineinteles din alte tari ... totusi ... eu am unele din grecia pretu nu le stiu pt ca mi le-a adus cineva si sunt supeeeerrrr numai si numai tuning, macar pe un sfert din astea de afara daca ar fii una aici in rom prezentari la masinile din rom sau mai stu eu ce ar fii super ... si Supercar e frumoasa da parca nu e de ajuns ce e acolo
Old 07-11-04, 20:48   #14
Speedy

Stage 5

Speedy's Avatar

damn right !
Speedy is offline  
Old 07-11-04, 21:07   #15
DJ10BOD

Stage 4

eu as cumpara! Dar cine se risca sa faca una?
DJ10BOD is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -