http://www.gsmarena.com/samsung_d800-1355.php uite samsungu d 800, e belea telefonu, da k750 are camera de 2 mp, si face niste poze super.pe mine ma bate gandu sa;mi iau un k750, de la orange cu 5 mil.
Ia-ti sagem...nu-mi sariti in cap dar in afara de telefoanele cu sistem de operare pe ele[symbian,windows si mai era un sistem de operare folosit doar pe un anumit tip de telefon]platiti doar brandul...sagem e ieftin si bun ia-ti un myx8 sau unobosit de telefon acum si dupa aia iti iei my900c ca acus apare-->http://www.gsmarena.com/sagem_my_900c-1505.php .P.S.:are card si irda
se aude belea , are si equalizer pt melodii, filmuletele sunt de calitate medie, pozele sunt prea tari, telefonul asta are tot ce vrei de la el . daca mai vrei sa stii mai multe (dar nu prea multe ca deabia ieri l'am luat), bogdan_gangsta <<
ps filmuletu e editat cu un program de'al telefonului
se aude belea , are si equalizer pt melodii, filmuletele sunt de calitate medie, pozele sunt prea tari, telefonul asta are tot ce vrei de la el . daca mai vrei sa stii mai multe (dar nu prea multe ca deabia ieri l'am luat), bogdan_gangsta <<
ps filmuletu e editat cu un program de'al telefonului
si eu am un k750 din octombrie '05 si am avut probleme cu joystick-ul.l-am dus la orange sa-l repare si dupa vreo luna iar au aparut probleme cu joystick-ul.in concluzie...s-ar putea sa ai probleme cu joystick-ul
Am mai avut si eu 2 SE si am avut probleme la joystick,se pare ca asta e problema generala la sony ericsson...de nokia in schimb nu am ce sa zic...
Face misto poze,dar nu e de ajuns ca sa fie un potential telefon ....
SE k750i l-am butonat si este un telefon foarte bun...poze bune,player mp3 foarte bun[minimalizare,cam ca la toate se cu mp3],are tehnologia quickshare si multe altele...insa la filmat suckz!!!Doar 6fps...un film facut la bunica acum ceva timp cu sagemu`
yo cred k sunt bune cele de serie 60 s q symbian,k bagi ce vrei pe ele,yo am un 6600 s mere perfect stau s pe mess dp el doar dp orange s nu costa mult foar la trafic
parerea me mreita sa iti iei un symbian(dar dac il iei sh ai grija sa nu aibe probleme cu softul),7610 desi e cam depasit se tine bine.Daca vrei un tel ieftin cu mp3,1.3mpx,...etc i-ati un nokia 6230i sau un sagem MyX6-2(superr telefon sagemul,are ecran 262mii culori si mult mai mai mare ca 6230i si dupa mine filmeaza mai bine dar acuma sti cum e fiecare telefon are avantajul si dezavantajul lui)eu sunt fost posesor de sagem si telu a functionat superrr dar l-am vandut pt a trece pe symbian si normal pe 3G