Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-10-10, 23:07   #1
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]
Default thailanda

cine a fost in thai? ce ne poate spune de aceasta"minunata" tara? e a 2-a oara cand ma uit la o emisiune pe zone reality si mare mie surprinderea sa vad ca politistii bat fara scrupule, stiind ca sunt filmati diferite persoane indiferent daca au gresit sau nu. de ex acum ma uitam cum o prostituata facea scandal ca un client a stat cu ea la bar, ia oferit de baut dar nu doresste sa-i plateasca si banii pe o ora ca ia tinut companie (asa se face in barurile din trhai). pe urma un bosniac, scandalagiu e arestat. cand l-au dus la duba si au vrut sa plece spre sectie nu gauseau cheile de la masina. sa adeverit ca cheile erau la bosniaco englez si cand au descoperit politistii asta au sari cu baaia pe el in fata camerelor. thailandezii sunt foarte razbunatori, povestea un politai englez odata ca daca ii injuri doar de familie te linseaza. altatada am vazut cum un turist i-l acuza pe un thai de furt, asta de nervi la pocnit de fata cu politaii. mi se pare foarte salbatic ce fac ei.
vacaroz is offline  
Old 25-10-10, 23:17   #2
Frizz

Stage 3

Frizz's Avatar

Default Re: thailanda

Eu am fost in Bangkok 3 zile dar in scop de afaceri, nu de distractie E urat ca oras, nu mi-a placut deloc. Sunt f. mult "ciorditori", trebuie sa fii foarte atent. De ex. taximetristii daca te vad ca esti turist nu dau drumu la apartul de taxat si te usuca de bani. In hotele trebuie sa ai grija cu cartile de credit si alte obiecte de valoare. Mie o carte de credit mi-a fost clonata, am avut noroc ca am anuntat banca imediat. Oricum daca vrei sa mergi in vacanta, plaja Ko Samui si Phuket sunt mai de "doamne ajuta".
Frizz is offline  
Old 25-10-10, 23:43   #3
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

nu vreau sa plec. dar a mazut decat de 2 x o emisiune pe zone reality si am ramas socat cat de inumani sunt.
vacaroz is offline  
Old 26-10-10, 17:07   #4
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Un fel de lumea a treia... ne apropiem si noi de ei, in curand - cu tiganusii pe care ii lasam sa se "dezvolte" prin tara.
Mustang is offline  
Old 26-10-10, 20:39   #5
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

nu e asa. aia au salarii mai bune
problema e ca autoritatile permit asa ceva. la ei se aplica legea aia, esti strain te ardem, si peurma isi apara odrasla ca aduc banu la bugetu local
vacaroz is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -