03-10-03, 22:32
|
|
 Stage 5
|
Ce parere avetzi de tuningu din Romania in com. cu celelalte
Am vazut si eu o revista de tunig adusa din state si poze cu gramada de la expozitii din afara si pot sa spun ca nu se compara in nici un fel ce-i in afara cu ce-i aici. Dar sunt oameni care ar avea bani dar nu avem firme serioase de tuning in Romania. De C&C ce sa zic e firma care are potential daca ar avea mai multi importatori de preferat din Asia unde este baza tuningului. Sunt curios shi parerea voastra
|
|
|
03-10-03, 23:00
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Re: Ce parere avetzi de tuningu din Romania in com. cu celel
Quote:
|
Originally Posted by \"skarab\"
Am vazut si eu o revista de tunig adusa din state si poze cu gramada de la expozitii din afara si pot sa spun ca nu se compara in nici un fel ce-i in afara cu ce-i aici. Dar sunt oameni care ar avea bani dar nu avem firme serioase de tuning in Romania. De C&C ce sa zic e firma care are potential daca ar avea mai multi importatori de preferat din Asia unde este baza tuningului. Sunt curios shi parerea voastra
|
parerea me este ca in Romania , inca nu sunt bani.....cu toate ca sunt convins ca tuningul, ca si idee ar avea (si are ) un succes foarte mare, tuningul implica bani........si in Ro, inca nu-s destui cei cu bani de asa ceva........
E sincer, cred ca ce ar fiic el mai bine e sa se dezvolte o linie de produse pt Dacia......pt ca asta are populatia, ce sa-i faci........sa se fie la preturi cat de cat acceptabile dar sa fie si produse cat de cat de calitate, nu ce se gaseste in targ la vitan.........
|
|
|
03-10-03, 23:04
|
|
  Stage 5
|
ce-as mai putea spune este ca, ar fii totusi loc de inca cateva firme serioase de tuning pe piatza Ro, si ar trebui sa inceapa organizarea de show-uri si concursuri.......si sunt convins ca se va face, dar ia timp.....s-a inceput cu Legal Racing..........trebuie usor usor, nu se poate totul de la inceput!
|
|
|
04-10-03, 00:13
|
|
 Stage 5
|
ai dreptate mai trebuie ceva timp pana sa ajunga tuningul de afara si la noi dar cine stie sunt destui oamen cu bani romania dar putini dintre ei se intereseaza pt as ceva
|
|
|
04-10-03, 05:23
|
|
  Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by \"catalin rs4\"
ai dreptate mai trebuie ceva timp pana sa ajunga tuningul de afara si la noi dar cine stie sunt destui oamen cu bani romania dar putini dintre ei se intereseaza pt as ceva 
|
destui....sunt, dar depinde ce intelegi prin destui.....trebui tot timpul luat un procentaj al populatiei......si in ro, procentajul oamnilor cu bani raportat la populatia totala, e inca mic fata de alte tari........apoi trebui sa te gandesti ca dintrei cei cu bani, cati fac parte din clientela tupica de tuning........nu multi, in tuning sunt mai mult tinerii de sub 30 de ani, si cu cat scade varsta cu atat procentajul celor cu bani scade....
|
|
|
04-10-03, 22:54
|
|
 Stage 5
|
da asa este iti dau absolut dreptate
|
|
|
05-10-03, 21:12
|
|
Stage 2
|
La noi problema e ca nu se dezvolta piata ca in alte tari... cel mai bine e sa te duci in Italia sa lucrez juma de an (sa faci o gramada de bani) sau in Spania la cules de capsuni  , si sa te intorci in Romania si sa bagi toti banii in masina, sau aproape toti. Da mai bine cred eu te duci in alta tara si te stabilesti acolo.
|
|
|
06-10-03, 00:49
|
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
|
majoritatea asta fac .. fug din romania.. poate ca si din cauza asta romania e asa cum e
|
|
|
06-10-03, 13:42
|
|
Stage 2
|
daca statu nu ofera ce trebuie... si nivelul de trai e scazut fata de alte tari
abia astept sa vad cum in 2007 bulgarii intra in U.E. si noi stam si ne uitam
|
|
|
06-10-03, 17:39
|
|
  Stage 5
|
sa stii ca peste tot a fost la fel la inceput........daca excludem era de \"muscle Cars\" din anii 60si 70, si sa excludem anii 80 si inceputurile anilor 90 unde toata scena de tuning si curse a fost foarte underground si din nou dominata de V8-uri amri americane........
tuningul cum il cunoastem azi, a inceput prin 94-95 aici si s-a dezvoltat la ce este azi dupa cum vezi in 8-9 ani.......in Romania deabea a inceput de cam 2 ani......dai timp, si se vor vedea si inbunatatirile.......
|
|
|
24-10-03, 19:51
|
|
Stage 2
|
mashinutze
eu inca astept sa vad o intrunire de asta nocturna ca sa pot vedea ce masini au romanii
|
|
|
24-10-03, 23:22
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
O intrunire a celor mai tunate masini din Romania e o idee buna... dar ramane de vazut daca cineva cu potential va lua aceasta initiativa.
|
|
|
24-10-03, 23:24
|
|
 Stage 5
|
Hmm... romanii au masini... asta-i tragismul situatiei, desi 70% din populatie este la limita, sau chiar mai rau, exista cateva procente, care au banu' gramada... si vezi masini la noi, care se mira strainii ca circula pe-aici..
Pe bune, rudele mele din Germania, cand mai vin pe aici, sunt uimite de ce masini vad... ultimele aparitii in domeniu, sunt aproape imediat si la noi... masini super-sport, gen Ferrari, Lamborghini, nu sunt o raritate, iar de BMW X5 si de Mertz Ml, VW Phaeton si Cayenne deja nu mai vorbim, sunt pe toate drumurile.
Pun pariu ca voi vedea cat de curand seria 6 (BMW), INMATRICULATA in RO...
Putini sunt cei intr-adevar impatimiti, care-si prepara cat pot masinutele lor... dar care unele dau clasa...
|
25-10-03, 00:43
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Quote:
|
Originally Posted by \"Geo\"
Hmm... romanii au masini... asta-i tragismul situatiei, desi 70% din populatie este la limita, sau chiar mai rau, exista cateva procente, care au banu' gramada... si vezi masini la noi, care se mira strainii ca circula pe-aici..
Pe bune, rudele mele din Germania, cand mai vin pe aici, sunt uimite de ce masini vad... ultimele aparitii in domeniu, sunt aproape imediat si la noi... masini super-sport, gen Ferrari, Lamborghini, nu sunt o raritate, iar de BMW X5 si de Mertz Ml, VW Phaeton si Cayenne deja nu mai vorbim, sunt pe toate drumurile.
Pun pariu ca voi vedea cat de curand seria 6 (BMW), INMATRICULATA in RO...
Putini sunt cei intr-adevar impatimiti, care-si prepara cat pot masinutele lor... dar care unele dau clasa...
|
Daca stai sa te gandesti ca la SIAB ( se aude ca ) s-a vandut Gallardo...
|
|
|
25-10-03, 10:29
|
|
 Stage 5
|
LEGAL RACING
Avem in plan sa organizam un salon al masinilor tunate urmat de o intalnire, nu am stabilit inca locatia si perioada dar e posibil sa o facem doar la anu.
|
|
|
|
|