Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 07-07-06, 10:51   #16
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]
Default Re: Idei de vacanta!

Da dar cand iesi afara nu-ti mananci de sub fund .... parerea mea ... nu te zgarcesti la orice....daca tot te duci....merita sa intri putin in atmosfera locurilor de acolo intr-un fel sau altul...
Old 08-07-06, 14:31   #17
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by d3vilish_lips
.....eu zik sa mereti in vacanta afara dak va permite buzunaru si dak aveti pasaport scoruri mai bune servici mai bune si conditii nu vrajeala....
si cum mai agatam fetele?? in engleza e deja banal :P
sandrei is offline   Reply With Quote
Old 08-07-06, 15:15   #18
minirally

Stage 4

minirally's Avatar

Member of:
[AUDI]
[Anonymous Motorsport ]

fetele..nu-s o probl nicaieri..doar ca-s mai uratele in spania,unele vin ele la tine..asa ca..it`s ok.. vara asta,tenerife..cam spooky,dar merita.. ca destinatia afara,la munte,elvetia e superba.. si austria e dragutza,si mai aproape.dar si la noi in tara,sunt o gramada de locuri f frumoase la munte,care merita din plin vazute!la mare..mai putin..
Old 08-07-06, 16:31   #19
metal_militia
X-Team Racing Club Member

Stage 5

metal_militia's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[SKODA]
[RENAULT]

asa e..pt munte austria, elvetia si italia fac toti banii, mai ales pt schi, nu se compara cu romania la partii si la facilitatile de pe partie, e ca in filme...nu se poate descrie....pacat ca faci 2 zile cu masina pana acolo, ca nu poti sa iei avionul cu schiurile si claparii dupa tine ..dar merita
si ca preturi cazarea e la fel ca intr-un hotel decent de 3* in poiana, da cu conditii mult mai bune...mancarea, drumul (benzina, carte verde etc.) scumpesc afacerea...dar repet merite fiecare eurocent

cat despre fete parca sunt mult mai deschise decat la noi..pt ca sunt pe teritoriu neutru nici la ele acasa nici la noi asa k profitati
Old 09-07-06, 11:46   #20
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

Quote:
Originally Posted by sandrei
si cum mai agatam fetele?? in engleza e deja banal :P

....crede`ma k afara agazti mult mai usor k la noi.....akolo nu e lumea asa pretentioasa ....ideea e sa gasesti ceva pe gusturile tale dak erai fata aveam ce sa iti recomand da k baiat nu pot sa iti zik dekat , k in marea britanie te nenorocesti dak te duci ....suta de kg la fete e ceva destul de obisnuit .....
Old 09-07-06, 11:47   #21
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

Quote:
Originally Posted by minirally
fetele..nu-s o probl nicaieri..doar ca-s mai uratele in spania,unele vin ele la tine..asa ca..it`s ok.. vara asta,tenerife..cam spooky,dar merita.. ca destinatia afara,la munte,elvetia e superba.. si austria e dragutza,si mai aproape.dar si la noi in tara,sunt o gramada de locuri f frumoase la munte,care merita din plin vazute!la mare..mai putin..

....pana la urma pleci? dormi pe drum sau bei? sa ma anunti k sa stiu ce rugaciuni sa iti dau sa iti faca la biserik ce vak sunt.....
d3vilish_lips is offline   Reply With Quote
Old 09-07-06, 11:58   #22
Dj_Sotty

Stage 4

Dj_Sotty's Avatar

Vara asta iau ca destinatie Halkidiki,in grecia prin septembrie!! De fapt ma fredoneaza fata la cap sa merem!! Numa ca io mi`as skimba tubu din portbagaj!!!! nasoala meserie!! in fine orikum cred ca ma duk !nu`i skump ! mai skump m`ar costa la mamaia 10 zile!! iar de fete ce sa va zik celor singuri!! p`afara toata lumea stie engleza! si prin grecia!! plus ca la noi is o gramada de m****e si figurante!! asa ca omu` cu topiku daca vrei grecia vara asta ia`ti zboru in halkidiki!! vreo 250 euro 10 zile avion alea alea 3 mese si stai la 3 stele + o zi la salonik! merita banu numa sa stai cu curu`n apa aia super albastra si curata!!!
Old 09-07-06, 12:09   #23
Dj_Sotty

Stage 4

Dj_Sotty's Avatar

Thumbs up Re: Idei de vacanta!

ceva poze . . .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Hotel-Halkidiki.jpg
Views:	55
Size:	23.5 KB
ID:	123576   Click image for larger version

Name:	breakfast.jpg
Views:	53
Size:	54.4 KB
ID:	123577  
Attached Images
File Type: gif halkidiki.gif (43.6 KB, 17 views)
Dj_Sotty is offline   Reply With Quote
Old 09-07-06, 12:41   #24
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

HMM...interesting ideea cu halkidiki ...oricum..cu fetele era o gluma..dar se pare ca toti avem aprox aceeasi viziune despre ce se intampla acum la noi in tara ..am mai gasit in malta...ceva ff fain !! tre sa ma hotarasc pana nu apune soarele peste noi
Old 09-07-06, 13:05   #25
Dj_Sotty

Stage 4

Dj_Sotty's Avatar

adevaru e ca avem tara frumoasa dar nu e cine s`o arata la lume!! asa ca . . . asteptam pana cand avem si noi servicii cat de cat . . . . ca abia astept sa vad ziua aia cand o sa`ti vina la masa c****ii astia de ospatari tineri zambind kiar daca ei nu`si mai vad capu` de treburi,si n`o sa mai fii servit ca din c*r !!! dar se pare ca mai e mult pana akolo!!! orikum merita o oprire in viena sau in germania orikunde intr`un restaurant!!! si sa bei un suk!! te simti altfel in ciuda faptului ca cica`s mai reci ca noi! is mai reci ca nu se pupa atata!! dar . . . in fine!!! ai bani de vacanta? Du`te afara!! asat`i sfatu` meu!!!
Old 09-07-06, 16:24   #26
minirally

Stage 4

minirally's Avatar

Member of:
[AUDI]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by d3vilish_lips
....pana la urma pleci? dormi pe drum sau bei? sa ma anunti k sa stiu ce rugaciuni sa iti dau sa iti faca la biserik ce vak sunt.....
cica pe avion n-ai voie sa bei f mult asa k..ramane a doua situatie,cu somnif. altfel..nush ce fac.. eu am fost in halkidiki si salonik,de doua ori..in halkidiki e plaja cam nasoala,dar apa f misto..btw,aveti grija la arici!
minirally is offline   Reply With Quote
Old 10-07-06, 12:51   #27
Dj_Sotty

Stage 4

Dj_Sotty's Avatar

mercik de sfaturi!
Old 10-07-06, 13:51   #28
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Saptamana viitoare sper sa putem pleca si noi in concediu
Am ochit Costa del Sol - Spania ~ 600-650 de euro 4* 8zile/7nopti
ori daca nu , am vazut ceva f interesant in Turcia , Lara Antalya .... Hotel LaresPark 5* + .... ultra all inclusive ~ 600-650 de euro 8zile/7nopti
Attached Thumbnails

Name:	lares.jpg
Views:	41
Size:	67.4 KB
ID:	123955   Click image for larger version

Name:	lares1.jpg
Views:	40
Size:	70.8 KB
ID:	123956   Click image for larger version

Name:	lares2.jpg
Views:	39
Size:	54.0 KB
ID:	123957  

Name:	lares .jpg
Views:	43
Size:	40.4 KB
ID:	123958   Click image for larger version

Name:	lareshotel.jpg
Views:	32
Size:	40.8 KB
ID:	123959  
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-06, 18:17   #29
Dj_Sotty

Stage 4

Dj_Sotty's Avatar

ioi ca nu m`as duce`n turcia ! nush de ce ! :P
Old 19-07-06, 13:06   #30
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

Quote:
Originally Posted by minirally
cica pe avion n-ai voie sa bei f mult asa k..ramane a doua situatie,cu somnif. altfel..nush ce fac.. eu am fost in halkidiki si salonik,de doua ori..in halkidiki e plaja cam nasoala,dar apa f misto..btw,aveti grija la arici!

....hahahhahaha dupa cate ai patit somnifere iti mai trebuie ......sa imi iei ceva de akolo si sa mi`l aduci k sa ai motiv sa mai vi la mare ....
d3vilish_lips is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -