15-07-10, 14:54
|
|
 Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin]
|
Re: Ajutor - Sala fitness
Quote:
Originally Posted by sorinel_boss
Glucozamina... Joint Aid...
sau daca ai ceva mai multi bani Animal Flex
|
Flex a fost prima optiune dar lunile astea am bugetul mai limitat,voiam sa ma holbez dupa ceva mai ieftin.
Manusile sunt astea
http://www.olympusgrup.ro/MANUSI-BAN...L-109-27p.html
|
15-07-10, 15:07
|
|
 Stage 4
Member of: [AUDI]
|
Quote:
parerea mea ar fi sa lasi incheieturile libere, sa nu mai tii banda de care spui..
cu timpul o sa fie mai slabe datorita faptului ca 'le-ai invatat' cu banda aceea protectoare... foloseste protectie pentru incheieturi doar daca lucrezi cu greutati mari, daca nu lasa-le libere pentru ca sa se obisnuiasca cu efortul si in acelasi timp sa se si 'intareasca'.
|
Perfect de acord;pt a evita durerile datorita greutatilor mari,am preferat sa-mi schimb tehnica de antrenament:am mai redus din greutati un 10-15%,dar in schimb lucrez cu o viteza mai mica si tin muschiul in tensiune in permanenta prin evitarea punctului mort.F important este sa lucrezi corect,fara balans,aruncat,etc,mai bine pune pe cineva sa te ajute cu 1-2repetari fortate facute sub control.
|
|
15-07-10, 23:56
|
|
Stage 3
|
Multi am vazut la sala ca lucreaza cu greutati mari bicepsul si cand ajung "la capatul miscarii(nush cum sa ii zic)" smucesc ceea egal cu 0, mai bine cu greutati mai mici dar o miscare controlata!
"These things bring you to reality as to how fragile you are; at the same moment you are doing something that nobody else is able to do. The same moment that you are seen as the best, the fastest and somebody that cannot be touched, you are enormously fragile."
"Being second is to be the first of the ones who lose." -Ayrton Senna
|
|
|
05-08-10, 00:14
|
|
Stage 3
|
Scuze ca ma bag iar pe topicul asta, dar sa nu mai deschid inca unul, ce pot face, sau ce pot sa iau ca sa "creasca venele" si sa ramana asa?? Dupa antrenament am vazut ca sunt dilatate enorm, dar pana acasa se desumfla
P.S. Imi plac cum arata dilatate 
|
|
|
05-08-10, 13:08
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by rizea.vlad
Scuze ca ma bag iar pe topicul asta, dar sa nu mai deschid inca unul, ce pot face, sau ce pot sa iau ca sa "creasca venele" si sa ramana asa?? Dupa antrenament am vazut ca sunt dilatate enorm, dar pana acasa se desumfla
|
Hmm nu sunt eu vreun expert dar cred ca e cel mai indicat sā ramanā "dezumflate" cā dacā te forţezi s-ar putea sā explodeze si atunci....ei bine stii tu
ce se întāmplā cand îţi bubuie o venā  .
Tuningul e ceea ce place fiecaruia, e personalizare in cel mai pur mod, de aia eu nu dau doi bani pe ce consideri tu masini rare, frumoase si puternice si tu nu dai doi lei pe ceea ce consider eu special.
Suntem diferiti, ne plac lucruri diferite, nu-i o crima sa acceptam treaba asta.
|
|
|
|
05-08-10, 13:53
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Nu e recomandat sa incepi pe asa ceva de la varsta asta...Sunt anumite suplimente care pe langa propietatile energizante au si efectul mentionat de tine.
|
|
|
05-08-10, 14:27
|
|
Stage 3
|
Nu ma referam neaparat la suplimente, credeam ca e ceva gen ulei de masline, si alte chestii "naturiste" 
@grassu Pai cand ies de la sala sunt deja sunt umflate destul, deci nu explodeaza. Si legat de urmarile pocnirii venelormie mi-a pocnit o vena acum 2 ani, inca mai am urme
|
|
|
05-08-10, 18:36
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
ma mir cum se mai suporta unii...
pentru cei care vor sa ia naiba mai stie ce substante de la varste fragede....uitati aici unde duce prostia, si bagati bine la tinichea.
https://www.youtube.com/watch?v=sj3De6s3ZjQ
|
|
|
05-08-10, 19:43
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by valib
|
Nu stii, nu te baga! Ala lua steroizi drq, eu vb de altceva.
|
|
|
05-08-10, 20:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Full de synthol,e o diferenta,e lafel ca Gore,numai ca lu ala nu i au explodat bratele inca
|
|
|
05-08-10, 21:37
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Quote:
|
daaa...vorbesti de ingrosat vene...ca si asa ti-a plesnit una candva....
tu vrei sa ti se vada venele cat mai tare...eu ma rog doar sa am circulatia sanguina buna, si sa mi se vada cat mai putin venele
|
|
|
05-08-10, 22:06
|
|
 Stage 4
|
Cum a mai spus cineva mai sus, acela este synthol, nu STEROIZI.
Daca vrei sa se vada venele cat mai proeminente trebuie sa ai pielea foarte subtire, iar grasimea sa fie la un nivel mic. Poti incerca si niste suplimente, gen vaso-dilatatoare.
|
05-08-10, 22:37
|
|
 Stage 5
|
Are 15 ani...vaso-dilatatoare de acum?  )
|
|
|
06-08-10, 07:12
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze
Are 15 ani...vaso-dilatatoare de acum?  )
|
Hmmm.. nu am fost atent la varsta
|
|
|
06-08-10, 17:15
|
|
Stage 3
|
Quote:
Cum a mai spus cineva mai sus, acela este synthol, nu STEROIZI.
Daca vrei sa se vada venele cat mai proeminente trebuie sa ai pielea foarte subtire, iar grasimea sa fie la un nivel mic. Poti incerca si niste suplimente, gen vaso-dilatatoare.
|
Explica-mi si mie care e diferenta, ca pe google nu am gasit mare lucru 
Pai am 12%
Last edited by rizea.vlad; 06-08-10 at 17:20.
|
|
|
|
|