Lol....am luat si io tot zece....da acum sa ne vedem la scris...k acolo e zuper -nashpa
statzi linistitzi ca va vad imediat ca spunetzi" mama ce am copiat... ne`a lasat sa facem ce vrem noi in clasa" va zic eu strangetzi banu cu cei care picatzi in clasa si datzi plicu .. totu o sa fie oke.
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
Re: Bacalaureat 2006 @ 4Tuning
Quote:
Originally Posted by ESPinoza
statzi linistitzi ca va vad imediat ca spunetzi" mama ce am copiat... ne`a lasat sa facem ce vrem noi in clasa" va zic eu strangetzi banu cu cei care picatzi in clasa si datzi plicu .. totu o sa fie oke.
da si care e norocos poate sa cada in clasa cu unu pilos caruia sa`i aduca subiectele si va datzi seama ca il luatzi voi imediat atunci iese bataie!! cand imi aduc aminte...
Aveti mare grja! ca un inceput bun se poate termina cat se poate de prost! In cazul meu asa a fost. 10 la orale, si cand sa dau proba profilului(mi-am ales fizica, pt k ma certasem rau cu profa de chimie si nu vroiam sa fiu .... terorizat in orele de chimie) am luat 3.40 .Dar in toamna s-a rezolvat problema cu un 7.15. Asa ca tratati cat se poate de serios bacul pt k it can bite u really bad.
deci stiu asa 4 dintre posibilele subiecte sunt : caracterizare personaj intelectual dintro comedie
diferenta dintre doua opere epice
diferenta dintre o nuvela si un roman > dif de limbaj
si mai stiu ca se poate cu siguranta doua o scrisoare pierduta si ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi ....
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
Re: Bacalaureat 2006 @ 4Tuning
Quote:
Originally Posted by sil4tuning
deci stiu asa 4 dintre posibilele subiecte sunt : caracterizare personaj intelectual dintro comedie
diferenta dintre doua opere epice
diferenta dintre o nuvela si un roman > dif de limbaj
si mai stiu ca se poate cu siguranta doua o scrisoare pierduta si ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi ....