Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 26-05-10, 17:42   #1
GJ 64 GAB

Stage 5

GJ 64 GAB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Hyundai]
[Opel]
Default A murit Jean Constantin !

Jean Constantin a murit, miercuri, la varsta de 81 de ani, in locuinta sa de la Constanta. Actorul Jean Constantin a fost gasit mort in locuinta sa din Constanta, de catre rudele sale.

Actorul era mort de cateva ore cand rudele sale, anuntate de vecini, au spart usa apartamentului in care locuia, sustin medicii de pe ambulanta, care nu au putut preciza care este cauza decesului. Cel mai probabil este vorba de un infarct, sustin medicii.

Anuntul decesului lui Jean Constantin a fost facut de Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista din Bucuresti. In ultimul an, Jean Constantin a fost internat in mai multe spitale din Constanta si din Bucuresti, avand probleme cardiace.

Unul dintre cei mai mari actori din generatia epocii de aur, maestrul Jean Constantin s-a nascut la data de 21 august 1928 in Techirghiol, judetul Constanta.

Jean Constantin a jucat in peste 50 de filme. Rolurile care l-au consacrat sunt Ismail, Parpanghel sau Somali. A devenit celebru in anii '70, cu seria de filme de comedie "B(rigada) D(iverse)", unde a jucat alaturi de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Radulescu, Puiu Calinescu si Iurie Darie.

Lui Jean Constantin ii placea de mic sa spuna poezii, iar parintii il incurajau. Viata maestrului Jean Constantin a fost muncita, a facut naveta cu trenul, chiar si cu caruta ca sa ajunga la teatru. Jean Constantin a fost numit si cetatean de onoare al orasului Constanta.

Aflat la a treia casatorie, actorul isi prezenta sotia, Elena Jean, drept o gospodina desavarsita. Elena Jean, care a lucrat la Teatrul National 40 de ani ca sufleor, este fosta sotie a lui Gheorghe Cozorici.

Cele mai recente productii in care l-am putut vedea pe Jean Constantin sunt "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" (2006), "Roming", de Jiri Vejdelek (2007) si "Supravietuitorul" (200, de Sergiu Nicolaescu.

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului "Sf. Ioan" de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava.

Ceremonia de investitura a fost prezidata de Marele Maestru al Ordinului "Sf. Ioan" de la Ierusalim, Ducele Don Basilio Cali de Rodez. Dupa acesta s-a aflat ca, de fapt, Ordinul Cavalerilor de Malta este o alta organizatie, iar maestrul Jean Constantin a fost inselat.

sursa: Ziare.com

Dumnezeu Să-i Ierte păcatele!...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Jean-Constantin-a-murit.jpg
Views:	76
Size:	7.4 KB
ID:	1489417  

Prietenii adevăraţi se gāndesc mereu la tine!
R.I.P, Adiţă!

Tragedia vietii este ca imbatranim prea devreme si devenim intelepti prea tarziu.
GJ 64 GAB is offline   Reply With Quote
Old 26-05-10, 18:06   #2
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: A murit Jean Constantin !

Om de nota 20,sincer nu sunt cuvinte ...
Am deschis televizorul acum si nu pot sa cred asa ceva, l-am vazut in centrul orasului acum cateva zile,era cu un grup de persoane si parea super vesel.
Un om si o personalitate de milioane
Nu il voi uita toata viata.Filmele lui probabil le vor vedea si nepotii mei.
Dumnezeu sa-l ierte!
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 26-05-10, 18:22   #3
MarioCrT

Stage 5

MarioCrT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[SKODA]

Cum zicea şi gabi un om de milioane . In memoria lui va fi difuzat deseară pe ProCinema unul din filmele lui . Dumnezeu să il odihnească in pace !
Old 26-05-10, 19:01   #4
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Dumnezeu sa`l ierte. S-a mai dus o adevarata stea din Romania.
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 26-05-10, 21:23   #5
CT-82-PWR

Stage 5

CT-82-PWR's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Dumnezeu sa`l ierte.
CT-82-PWR is offline   Reply With Quote
Old 26-05-10, 22:40   #6
mikkado

Stage 5

mikkado's Avatar

Member of:
[DACIA]

Respect.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
mikkado is offline   Reply With Quote
Old 28-05-10, 19:26   #7
golf.gti75
Accelarate Club Member

Stage 5

golf.gti75's Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[2 Roti]
[Accelarate Club]
[Opel]
[4Wheels]

Dumnezeu sa-l odihneasca. s-a mai stins un adevarat talent al Romaniei
golf.gti75 is offline   Reply With Quote
Old 29-05-10, 02:14   #8
mitza mtb
Banned

Stage 5

Member of:
[4Rally]

Pacat , D-zeu sa-l ierte .
Valorile mor , iar anti-talentele si anti-culturile ajung din ce in ce mai populare in Romania si in general in lume , daca ati vazut filmul acela Idiocracy , Doamne fereste , dar incepe sa devina realitate..
mitza mtb is offline   Reply With Quote
Old 04-06-10, 22:17   #9
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

pacat.... mare pacat. actorul meu preferat
dumnezeu sal- ierte
vacaroz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -